omnislash Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Ενα στα γρηγορα.... Α και νόμιζα πως θα μου λεγες το grandia. Τσάκο μια γύρα στα gamefaqs και δες σε τι θέση βρίσκεται το ffvii και σε τι θέση το panzer Δε μμπαίνω στη διδαδικασία βαθμολογιών γιατί αυτά είναι υποκειμενικά Τώρα στον τούφα τον αφήνω να ονειρεύεται. ΥΓ Δε θεωρώ το καλύτερο jrpg το ffvii αλλά το chrono triggerΑπλά λέω ότι τέτοια παιχνίδια δε νομίζω να βγουν στο xbox. Οσο για το blue dragon το official xbox magazine του δωσε 8.5
Toufas Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 ara o titlos final fantasy den exei kamia sxesi otan milame gia ksexorista games.
panos--26-- Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Epidi merika fan boy tis sony edo mesa nomizoun oti i sony einai proti pantou, as koitaksoun tis poliseis PAGOSMIOS tou PS3(oxi mono to europaiko launch)kai tou PSP kai meta na vgaloun ta simperasmata tous! Epitelous vgalte ta sony gialia pou forate! Den egine o xamos opos me to Ps1 kai ps2. Meta to Ps1 kai to ps2 pou eferan tin epanastasi i sony exei katsei san etairia se poliseis! Fenetai apo to PSP pou katatropothike apo to nintedo ds! Kai me tin apisteuti gafa tis sony me to poli kathsterimeno laucnh tou PS3 kai tis tsimpimeni timi! Exei para poli dromo na diavei gia na plisiasei to xbox-360 kai to Wii pou poulane trella! Xreiazontai polloi titloi kai diorthotikes kiniseis opos miosi timis ktl!
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Ενα στα γρηγορα.... :-o Με αυτο που εκανες τωρα...ανεβηκες ποντους στην εκτιμηση μου φιλε Stormwatch:-D :-D:-P Ειναι το αγαπημενο μου rpg με διαφορα απο το δευτερο! Μαζι σου...εγω τοτε ελεγα οτι ειναι καλυτερο,αλλα μονο την μικρη διαρκεια να σκεφτεις που ειχε το game χανει πολυ σε σχεση με το FF7:sad: :sad:
Pytzamarama Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 διαρκεια εχει και το "Παρα Πεντε" πλεον :D Το PDS ειναι το καλυτερο JRPG και μαλιστα με διαφορα απο το δευτερο (που δεν ειναι το FF7..)...ΙΜΗΟ of course...
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 διαρκεια εχει και το "Παρα Πεντε" πλεον :DΤο PDS ειναι το καλυτερο JRPG και μαλιστα με διαφορα απο το δευτερο (που δεν ειναι το FF7..)...ΙΜΗΟ of course... Χαιρομαι βεβαια που υπαρχουν ατομα που εκτιμουν αυτο το game τοσο. :-) γιατι δεν υπαρχουν και πολλοι τελικα:-P Αλλα το FF7 ειναι αντικειμενικα καλυτερο,μονο και μονο για την διαρκεια να το δεις... Το ενα 10-15 ωρες και το αλλο 40... JRPG 10-15 ωρες??? Τεσπα κατα τ'αλλα ειχε καλυτερο συστημα μαχης και καλυτερα γραφικα σιγουρα απο το ff7 δεν το συζητω... Μουσικη τρομερη ειχαν και τα 2,οπως και σεναριο.
omnislash Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Panos26 εμείς εδώ λέμε στο παιδί ότι δεν αξίζει να χαλάσει 400 ευρώ(νομίζω ότι τα παιχνίδια του xbox1 δεν παίζονται χωρίς σκληρό) για να παίξει ένα 10 ωρο παιχνίδι για την ώρα τουλάχιστον.Μπορεί να πάρει κάτι που θα του κρατήσει περισσότερο καιρό με λιγότερα χρήματα ή να πάρει τώρα ps2 και σε κανά χρόνο με την πτώση τιμής να πάρει και 360. Το παιδί δεν αναφέρθηκε καν στο ps3.Τι το βάζετε στην κουβέντα;
viper2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 ara o titlos final fantasy den exei kamia sxesi otan milame gia ksexorista games. o oros aytoteli episodes den sou leei tpt ... ?
Georgio4ever Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 oso gia to psp to exo mia bdomada kai exo liosei.....einai para poli kalh agora.gnomi mou file mou einai na perimeneis gia to ps3..... 1on) Τα ιδια λογια ελεγα μολις αγορασα το PSP... τον πρωτο μηνα... τωρα ειναι αλλη υποθεση (βλεπε σκουπιδια) 2ον) Ναι φιλε περιμενε το PS3 ξυλωσου κανονικα για να παιξεις παιχνιδια που με εξαιρεση τα MGS, FF13 και GT5 μπορεις να τα παιξεις στο 360!
kallair Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 protip : to ff einai pio overrated apo to grand turismoi seira pethane me to 7. vlasthimeeeeeeeee!!!!!!
-NetHawk- Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Λοιπον τελικα κατεληξα(!!) στο πσ2.Αν εχει καποιος ενα για πουλημα(αν ειναι τσιπαρισμενο θα ηταν το καλυτερο) ας κανει τον κοπο να μου στειλει ενα πμ. Ευχαριστω.
kallair Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 an vreis protimise to palio ps2 to xontro. poli kalitero apo to slim.
omnislash Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Από αξιπιστίας.Σε γνωστό μου που είχα να τον δω 3 μήνες έμαθα πως μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα πήρε slim και του τα τίναξε.:razz: Α και εννοείτε να προτιμήσεις mod για να παίζει και παιχνίδια psx.Η αν θες κοτσάρεις και έναν σκληρό.
kallair Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 1on exei ligoteres prostasies se sxesi me to slim. 2on exei kalitera modchips 3on mporeis na tou valeis skliro disko k na paizeis ta games apo ekei k etsi den tha kourazeis to lazer katholou k tha sou fortonoun ta games astrapiaia 4on logika tha to vreis k pio fthina k apo to slim mias k theoreitai paliotero modelo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.