Προς το περιεχόμενο

Τι κονσολα μου προτεινετε?

-NetHawk-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά μου φαίνεται ορισμένοι εδώ μέσα ξεκίνησαν από κονσόλες με το 360 και χάρηκαν:evil: .Για πείτε καλύτερο jrpg από το ffvii σε οπιαδήποτε κονσόλα;Εχει metal gear το 360 και δεν το πήρα χαμπάρι;Η έχει κανά shenmue;Ούτε driving sim δεν έχει ακόμα.Η μήπως έχει κανά metroid;Μέχρι στιγμής έχουμε το gears και το dead rising που όμως δεν είναι για όλους.Συνεπώς ας πάρει το παιδί τώρα ps2 να χαρεί παιχνιδάρες metal gear solid ,devil may cry grand theft auto driver (τα παλιά) tekken, gran turismo ,final fantasy που μπορεί να παίξει και παιχνίδια

Αφού μπορεί να διαθέσει 400 ευρώ (τόσο είδα την προσφορά στο πλαίσιο) ας πάρει ένα ps2 να βάλει κανά mod να παίζει παιχνίδια γύρω στα 150 ευρώ και μετά απο κανα χρόνο παίρνει και το 360 που θα έχει πέσει στα 220 ευρώ η core έκδοση.

forza2, mass effect, bioshock, halo3, pgr4

Και σε δυο χρόνια βγαίνουν για το s3 τα ff13, metal gear 4.Τι παέι να πει αυτό;οσο για το forza κρταήστε μικρό καλάθι.Τα ίδια λέγαμε και για το gt3 και η μόνη διαφορά ήταν στα γραφικά

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

omni εσυ μιλας γενικοτερα

Η έχει κανά shenmue

κανεις δεν εχει.μπορει να παιξει ομως το shenmue 2 στο 360 η sto xbox

Εχει metal gear το 360 και δεν το πήρα χαμπάρι

oχι,προς το παρον.αλλα περιμενω με αγωνια την συγκριση του mgs4 με το exclusive splinter cell του 360

Για πείτε καλύτερο jrpg από το ffvii σε οπιαδήποτε κονσόλα

μπα.ενας ειναι αυτος ο τιτλος,βεβαια εχουν περασει και 10 χρονια,το παιδι θετει ερωτημα συγκεκριμενο.παρολαυτα περιμενω πολλα απο τον πρωην director των ff που πλεον δουλευει σε 3 jrpg project gia to 360

Η μήπως έχει κανά metroid

metroid μονο στο wii,οπως god of war μονο στο ps3,και halo στο 360

για το forza κρταήστε μικρό καλάθι

εχεις παρακολουθησει τις εξελιξεις με το forza2?δε σου μιλαω για τα γραφικα.αυτα ξεχασε τα.

Νομιζω οτι ο φιλος εχει θεσει συγκεκριμενο ερωτημα.Προσωπικα του λεω να επικεντρωθει σε μια απο τις 3 next gen κονσολες.και ενα επιπλεον χαραχτηριστικο ειναι οτι και οι 3 παιζουν τα παιχνιδια των προκατοχων τους.Απο κει και περα θα δει τι παιχνιδια του αρεσουν θα τα ζυγισει ολα και θα επιλεξει.

Μη το γυρισουμε σε flame,ας γινονται οι οποιες συγκρισεις με επιχειρηματα

Δημοσ.
nai kane oti leei o petran

parto kai perimene otan tha bgoun ayta ta games

pou einai oti kalitero exoume dei ta teleytaia xronia

wolfandsheepbu8.jpg

[ta teleytaia xronia...]

sickqn8.gif

οσο και να μην το χωραει το κεφαλακι σου, το games lineup του 360 για το 2007 ειναι το καλυτερο τα τελευταια χρονια.

ειτε σου αρεσει, ειτε οχι. ;)

Δημοσ.
Τι σου εκανε ακριβως?εκτος απο το περιμενε..

Mηπως το οτι υποστηριζει ακομα την κονσολα σου?(PS2)

Mηπως το οτι εχει βγαλει παιχνιδαρες για το ps2?

Mηπως το οτι τα λεφτα που ειχες δωσει το 2000 εχουν πιασει τοπο και με το παραπανω?

Σ'αυτό έχεις δίκιο λάθος μου που δεν αναθέρθηκα.

(Σημείωση:Το 2000 έδωσα κάτι λιγότερο από 300 χιλίαδες δραχμές)

Απογοητεύτικα όμως γιατι εκτός από το περίμενε, με "υποχρέωσε" να δώσω κάτι λιγότερο από 700 euro για να παίξω..

Δεν με αφορά (έστω άμεσα) το Blu-Ray και το HD Gaming, το Linux ή μία Media Center κονσόλα που κάνει παπάδες ή ξέρω και γω τι..

Μόνο το gaming όπως και τον topic starter απ'οτι κατάλαβα..

Ας μου έδινε την δυνατότητα να τα έχω όλα αυτά προαιρετικά.

Όπως κάνει η Microsoft (π.χ HD-DVD Player after market περιφερειακό)

ένα παράδειγμα έφερα.

Δημοσ.
αντε παρε ενα 360 αν θες τη γνωμη μου.

τα exclusive του 360 για ολοκληρο το 2007 δεν συγκρινονται με τιποτα που να εχουμε δει τα τελευταια χρονια. (forza2, mass effect, bioshock, halo3, pgr4 κλπ)

το ps3 μετα το 2008 θα δειξει οτι ειναι να δειξει, ενω το wii οπως ειπες ειναι μια κονσολα που τελικα μαλλον απευθυνεται σε μικροτερες ηλικιες.

re petran, entaksei, an den stirikseis to spiti sou tha pesei na se plakwsei (χ360) alla min to mamame teleiws to pragma

an thes na to stirikseis vriskeis polla exclusive και as min aksizoun

oloi kseroume tis apopseis sou peri wii, mia konsola pou mesa se ena xrono paei na se ftasei se pwliseis pou eisai 2 xronia stin agora, den mporeis na tin les paidiki

Δημοσ.
Σ'αυτό έχεις δίκιο λάθος μου που δεν αναθέρθηκα.

(Σημείωση:Το 2000 έδωσα κάτι λιγότερο από 300 χιλίαδες δραχμές)

Απογοητεύτικα όμως γιατι εκτός από το περίμενε, με "υποχρέωσε" να δώσω κάτι λιγότερο από 700 euro για να παίξω..

Aν δεν μπορεις να περιμενεις και βεβαια θα παρεις 360,δεν το συζητω:smile:

Αυτο περι σφαλιαρες(εσυ απο οτι φαινεται δεν το εννοουσες ακριβως) ομως το λενε πολλοι και το χειροτερο ειναι οτι το πιστευουν κιολας.

Οι απειρες αρνητικες ειδησεις της πλακας,υπαρχουν μονο για παραπληροφορηση και γι αυτους που τα τρωνε αυτα.

Καλο ειναι να κοιταμε την ουσια και τα βασικα αρνητικα ή θετικα μιας κονσολας.

Το παιδι για να αποφασισει πρεπει να απαντησει σε καποια ερωτηματα.

1.Εχω ΗD tv?σκοπευω να παρω?

2.Με ενοχλουν τα γραφικα του ps2?Θελω γραφικα next gen τωρα?

3.θελω μεγαλη ποικιλια στα games?

4.θελω τωρα κονσολα επενδυση ή θα παρω ετσι και αλλιως μια τετοια στο μελλον?

5.ποσα λεφτα διαθετω?

Δημοσ.

egw pantws an epsaxna gia konsola twra, me tis apantiseis autes mallon 8a mperdeuomoun perissotero kai telikws 8a emena sto pc mou...

Apla simfwnw apolyta me ton PDS13 sto parapanw sxolio tou.

Simasia den exei loipon poia konsola 8ewreitai "kaliterh" simfwna me ta kritiria tou ka8enos, alla simfwna me ta "best money for value" autounoune pou 8a kanei tin agora.

Simperasma:

Na katastalaxei o agorasths sto ti 8elei na parei,

prin dwsei tsampa ta lefta kai parei ena papari.

Dexomai sxolia gia to asma mou...

Δημοσ.

@PDS13

Λοιπον:

1)Εχω hd-tv αλλα στο σπιτι στην Αθηνα.Στα Ιωαννινα που σπουδαζω δεν εχω και δεν προκειται να εχω hd-tv...:D

2)Τα next-gen γραφικα δεν με απασχολουν γιατι τα περιμενω στο pcaki μου και οχι στην κονσολα.

3)Ε ας εχω μια καποια ποικιλια παιχνιδιων...:P

4)Δεν καταλαβα/Δεν απαντω:P

5)Μεχρι 400 ευρω.

Κυριως θελω μια κονσολα με αρκετους τιτλους και οχι καποια που θα απευθυνεται σε μικρες ηλικιες..(φοιτητης μπορει να ειμαι αλλα οχι πιτσιρικας πλεον..:D).

Τελικως απατώντας στις ερωτησεις του PDS13 μαλλον θα τσιμπησω ενα πσ2 να τελειωνω..Ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις σας.

Δημοσ.
Ntouzieras, απο τα exclusives που ανεφερε ο P3tran , ποια θεωρεις οτι δεν αξιζουν;;;

to bioshock apo pote einai exclusive?afou tha vgei kai gia pc kai to halo tha vgei meta apo kairo kai auto se pc. oson afora to forza iparxei to gran turismo hd ston antipoda.

genikotera pisteyw oti se ena xrono tha einai diskoli i epilogi metaksi ps3 kai x360, twra stadar x360.

ayto pou me enoxlise ston petran einai pou eipe to wii "paidiko",

5.000.000 konsoles mesa se 5 mines den einai ligo, alla den se vlepw na to sxoliazeis auto

Δημοσ.
re petran, entaksei, an den stirikseis to spiti sou tha pesei na se plakwsei (χ360) alla min to mamame teleiws to pragma

an thes na to stirikseis vriskeis polla exclusive και as min aksizoun

oloi kseroume tis apopseis sou peri wii, mia konsola pou mesa se ena xrono paei na se ftasei se pwliseis pou eisai 2 xronia stin agora, den mporeis na tin les paidiki

το σπιτι μου δεν εχει καμια σχεση με το 360 κ.ντουζιερα. :)

μερικα πραγματα απλα ισχυουν.

για καλυτερα games πας 360.-

εκτος απο τα απο πανω, βαλε στη λιστα και

gta iv, assasin's creed, twin worlds, blue dragon, lost odyssey,

the darkness, alone in the dark, too human, half life, colin mcray dirt, και

ο,τι αθλητικο θες - ενα σωρο fps, (ολα μεσα στο χρονο)

και μετα ας δουμε πως φαινεται το wii (ή το ps3) σε αντιπαραθεση.

edit:

oσο για το τελευταιο μηνυμα,

α) το αν θα παιξεις το halo 3 στο pc το 2010, δεν λεει και πολλα.. :D exclusive μου φαινεται εμενα.. εστω απλα για τα επομενα χρονια..

β) βαζω στοιχημα οτι πωλουνται πιο πολλες ΠΑΝΕΣ παμπερς, παρα αυτοκινητα με πισω κινηση.

αυτο λεει κατι για το σε τι ηλικια απευθυνεται το καθενα?

Δημοσ.
to bioshock apo pote einai exclusive?afou tha vgei kai gia pc kai to halo tha vgei meta apo kairo kai auto se pc. oson afora to forza iparxei to gran turismo hd ston antipoda.

genikotera pisteyw oti se ena xrono tha einai diskoli i epilogi metaksi ps3 kai x360, twra stadar x360.

ayto pou me enoxlise ston petran einai pou eipe to wii "paidiko",

5.000.000 konsoles mesa se 5 mines den einai ligo, alla den se vlepw na to sxoliazeis auto

Αλλο κοινο οι κονσολαδες ,αλλο οι PCαδες (οι μεν παιζουν ξαπλωτοι στον καναπε, οι δε στην καρεκλα)

Οσο για το Halo 2, κυκλοφορησε για ΧΒΟΧ το 2004 και ακομα για PC δεν εχει βγει, οποτε Halo 3 να περιμενεις στο PC σε 3-4 χρονακια (με καποια καινουρια εκδοση των Windows ισως; )

Συγκρινεις το Forza με ενα demo του PS3 με μια πιστα και ενα αμαξι; οκ, οτι πεις....

Οταν το PS3 παρει τα πανω του, θα εχει ηδη γερασει (ας ειναι καλα η GeForce 7600/7800 που εβαλαν επανω).Εγω σε 3 το πολυ χρονια θελω καινουριο μηχανημα...

Το οτι εχει πουλησει 5 εκ το Wii δεν σημαινει οτι δεν ειναι παιδικο....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...