Προς το περιεχόμενο

Τι κονσολα μου προτεινετε?

-NetHawk-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
omnislash lol

se ligo tha peis kai ta exclusives tou game gear

Tουfas,o καθενας λεει την γνωμη του.

Η αγορα μιας κονσολας πρεπει να γινεται οχι με το τι ζητουν οι αλλοι απο αυτην αλλα απο το τι ζηταμε εμεις.

αν με ρωτησεις τωρα ποια κονσολα θα ηθελες να εχεις οποσδηποτε αυτην την στιγμη θα σου ελεγα το ps2.

Αλλα δεν θα μεινω και για παντα με αυτο.

Δημοσ.

Πάρε τώρα Wii να περνάς καλά με την παρέα σου ή περίμενε να καθιερωθεί το PS3 για να πέσει η τιμή του.

Δημοσ.

tha elega min pareis tpt i pare ena wii anti gia ps2, kai se 1-1.5 xrono tsimpas ena ps3.to x360 exei kalitera grafika-pros to paron...

to ps3 tha vgalei aaaaaaaaaaaaaaaaapeirous titlous, min ksexname oti kai ta paixnidia pou vgikan me to ps2 den eixan wraia grafika.

episis den kserw an sou aresei to halo, to mono pou "zileuw" apo to xbox einai to gears of war, aptin alli to ps3 den tha vgalei mono ena paixnidi "system seller" idi exw sto nou mou apton persino xeimwna to metal gear 4.

kai kati teleutaio,+1: an den exeis HDtv min mpeis ston kopo na pareis x360, opws proaneferan ta paidia.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδες..To set things straight hd tv δεν παιζει δυστυχως γιατι την κονσολιτσα την θελω για ενα διαμερισματακι στο μερος που ειμαι φοιτητης για να σκοτωνω την ωρα που ειμαι σπιτι...:P..Τωρα το xbox360 για να πω τη μαυρη αληθεια θα το επαιρνα κυριως για το gears of war(εχω παθει πλακα λεεεμεεεε:D).Τωρα με βαλατε σε σκεψεις για το wii γιατι ειχα την εντυπωση οτι ειναι περισσοτερο "παιδικο" απο τα υπολοιπα σε αποψη γραφικων.Thanks για τις απαντησεις guys..:D

Δημοσ.

i mayri alitheia einai to ps2 gia ta paranoika exclusives

gia ta games pou tha erthoun

gia ta senariaka artia games

kai ta skoteina jhoror games

kai fisika kai oi ftines antigrafes

one problem einai oti mporei na strabwtheis me tis crt [basika fact einai alla...]

Δημοσ.
;1549671'']Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδες..To set things straight hd tv δεν παιζει δυστυχως γιατι την κονσολιτσα την θελω για ενα διαμερισματακι στο μερος που ειμαι φοιτητης για να σκοτωνω την ωρα που ειμαι σπιτι...:P..Τωρα το xbox360 για να πω τη μαυρη αληθεια θα το επαιρνα κυριως για το gears of war(εχω παθει πλακα λεεεμεεεε:D).Τωρα με βαλατε σε σκεψεις για το wii γιατι ειχα την εντυπωση οτι ειναι περισσοτερο "παιδικο" απο τα υπολοιπα σε αποψη γραφικων.Thanks για τις απαντησεις guys..:D

αντε παρε ενα 360 αν θες τη γνωμη μου. το ps2 ζει ακομα μονο και μονο γιατι η sony τα σκατωσε με το ps3.

δεν υπαρχει συγκριση αναμεσα στο 360 και καμια αλλη κονσολα, πλην του ps3.

και αυτο στα τεχνικα, γιατι στα games το ps3 ειναι πισω. πολλοι δεν το καταλαβαινουν αυτο ακομα, αλλα δεν πειραζει..

εφ'οσον εχεις ενα καλουτσικο μονιτορ στο pc, θα παρεις ενα vga cable και εισαι οκ.

τα exclusive του 360 για ολοκληρο το 2007 δεν συγκρινονται με τιποτα που να εχουμε δει τα τελευταια χρονια. (forza2, mass effect, bioshock, halo3, pgr4 κλπ)

το ps3 μετα το 2008 θα δειξει οτι ειναι να δειξει, ενω το wii οπως ειπες ειναι μια κονσολα που τελικα μαλλον απευθυνεται σε μικροτερες ηλικιες.

Δημοσ.

με το PS2 σε λίγο καιρό θα νιώθεις ^%%!##@#! που έδωσες λεφτά για ένα προϊόν που θα έχει αποσυρθεί.

με το XBOX360 μπορείς να παίξεις φανταστικά παιχνίδια διαλέγοντας απο μεγάλη ποικιλία πλέον!! το λέω αυτό γιατί είμαι κάτοχος του απλού XBOX και τότε το μόνο πρόβλημα ήταν τα λίγα (σχετικά πάντοτε) παιχνίδια.

τέλος το PSP είναι μια διαφορετική αγορά αφού είναι φορητό.

Φυσικά πρέπει να λάβεις υπ'όψην σου και αν μετά θα αγοράζεις τα παιχνίδια (τι τιμές έχουν για την κάθε κονσόλα) ή θα πρέπει να στείλεις ένα γράμμα στον θείο και αυτός να στα στέλνει ραγισμένα!!!

Δημοσ.

Θεωρω πως καλυτερη επιλογη γενικα ειναι το 360 ΑΛΛΑ

μιας και η HDTV δεν ειναι στα αμεσα σχεδια σου θα σου ελεγα να χτυπησεις ενα XBOX1 να το τιγκαρεις στους emulators (απο 2600,TI994A μεχρι PS1 και arcades) και στα XBOX games και να φορτωσεις και τον XBMC και θα εχεις και το καλυτερο media center στο σαλονι σου...

Δημοσ.
τα exclusive του 360 για ολοκληρο το 2007 δεν συγκρινονται με τιποτα που να εχουμε δει τα τελευταια χρονια. (forza2, mass effect, bioshock, halo3, pgr4 κλπ)

nai kane oti leei o petran

parto kai perimene otan tha bgoun ayta ta games

pou einai oti kalitero exoume dei ta teleytaia xronia

wolfandsheepbu8.jpg

[ta teleytaia xronia...]

sickqn8.gif

Δημοσ.
ps2 ασυζητητί .Το βρίσκεις και με 100 ευρώ κοτσάρεις έναν σκληρό και παίζεις ότι θες.Τώρα για psp δε το συζητάμε καν.Οσον αφορά το 360 το μόνο exclusive pου αξίζει για την ώρα είναι το geαrs.Οπότε παίρνεις ps2 περιμένεις να πέσει η τιμή της απλής έκδοσης του xbox γύρω στα 22ο0 ευρώπουλα και είσαι τζιτζί.

Τα θέλετε και τα πετάτε αυτά;Θες να σου αραδιασω καμιά 20αριά exclusives για το ps2;Εκτός απο gears τι άλλο σε έχει πορώσει μέχρι στιγμής;(Και που δεν κυκλοφορεί σε pc ούτε σε άλλη next gen κονσόλα)

Τα σκέφτεσαι αυτά που λες ή κάνεις πλάκα;; ferrari ή kia ??

Δημοσ.

Μετά από Ps2, PSP και ατελείωτη προσμονή για το Ps3..

Και διαδοχικές “σφαλιάρες” από την Sony,

Κατέληξα με ένα Xbox360 και ένα πλατύ χαμόγελο. : )

;1549671'']την κονσολιτσα την θελω για ενα διαμερισματακι για να σκοτωνω την ωρα που ειμαι σπιτι...

και εγώ ακριβώς για αυτό ήθελα μια κονσόλα, κατέληξα με Xbox360 απόλυτα ευχαριστημένος (πληροφοριακά 349euro + 1 Game)

Δημοσ.

Και διαδοχικές “σφαλιάρες” από την Sony,

Τι σου εκανε ακριβως?εκτος απο το περιμενε..

Mηπως το οτι υποστηριζει ακομα την κονσολα σου?(PS2)

Mηπως το οτι εχει βγαλει παιχνιδαρες για το ps2?

Mηπως το οτι τα λεφτα που ειχες δωσει το 2000 εχουν πιασει τοπο και με το παραπανω?

Μπα οχι...

Μαλλον τα διαφορα link με αρνητικα νεα τυπου ''η γυαλαδα του ps3 ενοχλει στα ματια'' ή οτι αποκτα ευκολα γρατσουνιες...

το ps2 ζει ακομα μονο και μονο γιατι η sony τα σκατωσε με το ps3.

Αυτη ειναι η δικη σου εκδοχη.

Η δικη μου ειναι οτι πολυ απλα δεν μπορει η sony να αγνοησει τους 115.000.000 κατοχους ps2.

Θα μπορουσε να βγαλει τα τελευταια πολυ καλα games του ps2,στο ps3 exclusives και δεν θα τα σκατωνε.

Δημοσ.

paides h sonu einai korifi.to ps1 htan proto,to ps2 htan proto,to psp einai proto kai se ligo thn krifi tha thn parei to ps3.upomoni oute 1 mhna den exei h bgei konsola kai eseis milate gia to xbox360 pou kikloforei sxedon 2 xronia??????

apla upomonh oso gia titlous perimente ta metal gear 4,gran turismo 5k.a kai tha deite grafika.......oso gia to psp to exo mia bdomada kai exo liosei.....einai para poli kalh agora.gnomi mou file mou einai na perimeneis gia to ps3.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...