-NetHawk- Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Λοιπον για να σας βγαλω απο τον κοπο ειμαι μεταξυ των ακολουθων: α)ps2 + god of war b)xbox360 + gears of war c)psp Τα δυο πρωτα τα εχω βρει προσφορα στο πλαισιο για αυτο τα αναφερω μαζι με τα παιχνιδια. Ευχαριστω.
john2gr Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 ΙΜΟ ξέχνα το το PSP. Έχω εγώ και μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις παίζω κι αν (βλέπε αν πάω για χέσ@,τότε παίρνω το PSP και σπάω στο ξύλο κανέναν με το Songoku μέχρι να πέσει το σκ@τό )
-NetHawk- Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Και εγω προς xbox360 προσανατολιζομαι απλα θα ηθελα και την γνωμη οσων ειχαν ή εχουν καποια εμπειρια απο τις εν λογω κονσολες.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 ;1549311'] α)ps2 + god of war b)xbox360 + gears of war c)psp α)Το ps2 αξιζει με τα χιλια κατα την γνωμη μου.. β)καποια στιγμη ομως θα χρειαστεις next gen κονσολα αν θες καινουρια games(σε 1-1.5 χρονο τουλαχιστον,που μαλλον θα δεν θα βγαζει αλλα) και δεν σε καλυπτουν αυτα που υπαρχουν ηδη(ειναι πολλα παντως) c)psp εγω δεν θα επαιρνα.
xrest Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 διαλεξε κατι next gen,κατ'εμε διλλημα δεν υπαρχει στην τριαδα που εβαλες
-NetHawk- Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Το διλλημα υπαρχει απο την αποψη χρηματων..Δηλαδη το xbox360 ειναι η "οροφη" για εμενα στο θεμα των χρηματων που μπορω να διαθεσω.
telegamesvg Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Ε..η "οροφη" εναι και η καλυτερη επιλογη ...δεν υπαρχει λογος να το συζηταμε αλλο ... Αντε ..καλα παιχνιδια...... ....
snik Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 360 και απο μενα απο την στιγμη που το πηρα εχω ευχαριστηθει παιχνιδι...ασε που συντομα θα ερθουν και αλλοι κορυφαιοι τιτλοι και θα καω κανονικα
panos--26-- Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Thelei kai erotisi metaksi tou ps2 kai tou xbox360? Oute gia plaka! Me klista matia to 360! Edo einai kalitero apo to ps3 pou exei patosei stis poliseis pagosmios!
Daredevil Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 ahm... katarxhn ti thleorash exeis? to 360 paei setaki me mia HD tv aloiws den 8a katalabeis giati edwses tosa lefta poio eidos paixnidiwn saresoun? to ps2 exei paixnidia pou akoma kai twra a3izei na ta pai3eis px god of war h ff12 to psp meta einai allh fash einai forhto klp klp
omnislash Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 ps2 ασυζητητί .Το βρίσκεις και με 100 ευρώ κοτσάρεις έναν σκληρό και παίζεις ότι θες.Τώρα για psp δε το συζητάμε καν.Οσον αφορά το 360 το μόνο exclusive pου αξίζει για την ώρα είναι το geαrs.Οπότε παίρνεις ps2 περιμένεις να πέσει η τιμή της απλής έκδοσης του xbox γύρω στα 22ο0 ευρώπουλα και είσαι τζιτζί. Thelei kai erotisi metaksi tou ps2 kai tou xbox360? Oute gia plaka! Me klista matia to 360! Τα θέλετε και τα πετάτε αυτά;Θες να σου αραδιασω καμιά 20αριά exclusives για το ps2;Εκτός απο gears τι άλλο σε έχει πορώσει μέχρι στιγμής;(Και που δεν κυκλοφορεί σε pc ούτε σε άλλη next gen κονσόλα)
tdm900 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 ps2 ασυζητητί .Το βρίσκεις και με 100 ευρώ κοτσάρεις έναν σκληρό και παίζεις ότι θες.Τώρα για psp δε το συζητάμε καν.Οσον αφορά το 360 το μόνο exclusive pου αξίζει για την ώρα είναι το geαrs.Οπότε παίρνεις ps2 περιμένεις να πέσει η τιμή της απλής έκδοσης του xbox γύρω στα 22ο0 ευρώπουλα και είσαι τζιτζί. Τα θέλετε και τα πετάτε αυτά;Θες να σου αραδιασω καμιά 20αριά exclusives για το ps2;Εκτός απο gears τι άλλο σε έχει πορώσει μέχρι στιγμής;(Και που δεν κυκλοφορεί σε pc ούτε σε άλλη next gen κονσόλα) Πες ότι κάνεις πλάκα αμέσως γιατί κόλλησα άσχημα... :shock:
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 NetHawk, κατά την γνώμη μου το δίλημμα αυτή την επόχή είναι wii (για το πρωτοποριακό χειρισμό) ή xbox360 (για ποιοτικά παραδοσιακά hd παιχνίδια). Από την στιγμή που το budget σου καλύπτει, έστω και οριακά, και τις 2 κονσόλες διαλέγεις και παίρνεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.