poscaman Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 γεια σε ολους.ψαχνω εταιρεια hosting (ελληνικη η ξενη) η οποια να χρησιμοποιει το sitebuilder της SWSOFT.καποια προταση??ευχαριστω πολυ
poscaman Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 μμμμμ.....κι απο ποιοτητα servive κλπ???εξυπηρετηση?
alexgreat Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Τσέκαρε στο http://www.webhosting.gr για περιγραφές της dnhost καθώς και άλλων εταιρειών φιλοξενίας.
e-tic Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 DnHost χρησιμοποιώ εγώ και δεν έχω παράπονο. Απο την επικοινωνία που είχα και έχω μαζί τους φαίνονται οτι είναι επαγγελματίες τύποι που ξέρουν τη δουλειά τους.
poscaman Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 οκ.ευχαριστω για την σελιδα.ειμαι στην αναζητηση στεγης μετα τη συμπεριφορα της tophost θα το ψαξω....
Dikemou Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 λίγο off: alexgreat, βάλε και μια επιλογή για τόπο (έστω ήπειρο!) του datacenter κατά την αναζήτηση. Αν το DC είναι εκτός EU, γιατί να πληρώσω και τη μίζα του πακέτου reseller; Θέλω να πω οτι αν ψάξω για ελληνικούς hosts, αυτό που με ενδιαφέρει είναι το DC να βρίσκεται EU αν όχι Ελλάδα
alexgreat Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 λίγο off: alexgreat, βάλε και μια επιλογή για τόπο (έστω ήπειρο!) του datacenter κατά την αναζήτηση. Αν το DC είναι εκτός EU, γιατί να πληρώσω και τη μίζα του πακέτου reseller; Θέλω να πω οτι αν ψάξω για ελληνικούς hosts, αυτό που με ενδιαφέρει είναι το DC να βρίσκεται EU αν όχι Ελλάδα Πολύ καλή πρόταση! Η επιλογή προστέθηκε και οι καταχωρημένες εταιρείες ειδοποιήθηκαν ώστε να ενημερώσουν το προφίλ τους. Η φόρμα αναλυτικής αναζήτησης προσφέρει την επιλογή για τοποθεσία του datacenter και οι τοποθεσίες εμφανίζονται τώρα και στο προφίλ της κάθε εταιρείας.
Dikemou Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Ωραίος, μόνο που η TopHost ας πούμε έχει DCs σε Μαϊάμι και Σαν Αντόνιο, αλλά εμφανίζεται στις εταιρίες με DC στην Ελλάδα... Δεν ξέρω μήπως δεν έχουν ενημερώσει το προφίλ τους ακόμα κατάλληλα... ;-) (Πανάκριβοι ρε γμτ)...
alexgreat Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Ωραίος, μόνο που η TopHost ας πούμε έχει DCs σε Μαϊάμι και Σαν Αντόνιο, αλλά εμφανίζεται στις εταιρίες με DC στην Ελλάδα... Δεν ξέρω μήπως δεν έχουν ενημερώσει το προφίλ τους ακόμα κατάλληλα... ;-) (Πανάκριβοι ρε γμτ)... Ας θεωρήσουμε ότι κατά λάθος επέλεξαν ότι έχουν datacenter και στις ΗΠΑ και στην Ελλάδα... Το λαθάκι πάντως διορθώθηκε
poscaman Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 σε μενα ο διευθυντης της tophost ισχυριστηκε οτι (τουλαχιστον για την δικια μου σελιδα) ο server ηταν εξωτερικο.. (ε,χμ,καταλαβα λαθος??:-?)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.