Vatos_locos Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 εγώ πάλι ένα έχω να πω σε όσα μηχανήματα πέσανε στα χερια μου τα έσκισα στο oc και voltmod και κανένα εκτος από έναν celeron δεν μου έμεινε στα χερια και ο celeron mo έμεινε επειδή εγώ ήθελα να μείνει για να δω ποσα volt θα αντέξει διαφορες από μικρές έως μεγάλες benches σε μια κάρτα γραφικών που την έσκισα και αυτή και ακόμα ζει και βασιλεύει σε αυτές τις συχνότητες θα δεις εδώ νομίζω ότι οι αποδείξεις στο σκορ είναι αρκετές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 αναμείνατε και αποτελέσματα από 3d mark 03 από μια 5700 stock και oc και validate για να πειστείς φιλε μου DJ-RaZieL stock Overclocked Vga : μια 5700 Ultra DDR2 που την τσίμπησα για ένα φιλαράκι stock @ 475Mhz/1,8Ghz ( core/memory) overclocked @ 580Mhz/2Ghz (core/memory) Voltmoded και για να σε προλάβω για τα ρολόγια για τις μνήμες αναφέρομαι στα efective που λένε οι ίδιοι οι οδηγεί τις nvidia και όχι τω ati tool που clockαρω εγώ τις κάρτες μου νομίζω ξανά και επικυρωμένες αποδείξεις ότι η κάρτα κέρδισε αρκετά με τόσο overcloking που έφαγε και η μεγιστη θερμοκρασία τις ήταν 60 βαθμούς που είναι παρα πολύ καλοί για 5700 Ultra Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drm Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 DJ-Raziel. Ως overclocking ορίζεται η χρήση ενός υλικού (hardware) σε υψηλότερους(over) χρονισμούς (clocking) από ότι λειτουργεί αρχικά. Όλα τα άλλα είναι φιλολογίες... Τώρα γιατι κάνει ο καθένας O/C είναι προσωπική του υπόθεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dterzakis Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Στην πρώτη στήλη πρέπει να έχεις κπανει λάθος.. ο διαιρέτης πρέπει να είναι 3:4 ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HellasVagabond Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Εγω σου γραφω τι διαιρετη μου εβγαζε η μητρικη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AGNUSDeI Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 αναμείνατε και αποτελέσματα από 3d mark 03 από μια 5700 stock και oc και validate για να πειστείς φιλε μου DJ-RaZieL stock Overcloed Tin Slowest thesi... tin kratas stathera omos... opos vlepo file Vatos ~ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 τι να κάνει η κακομοίρα αφού άντεξε μπροστά στις καινούριες είναι αρχαιολογία πάντως για τo φιλαράκι που προορίζεται η κάρτα είναι μια χαρά και NFS Carbon το παίζει άνετα και και γενικά τα παιχνίδια που θα παίξει ο τύπος για την κάρτα είναι μια χαρά αν και την έχω παρατήσει πρέπει να πάρω ένα trimer να ανεβάσω λίγο την τάση σε GPU και μνήμες και όλο και κάτι θα βγάλει και την πήρα αν όχι 10, 15 ευρώ δεν θυμάμαι καν αλλά για τα λεφτά της λουκούμι είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimmys Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Οπότε, δεν γνωρίζει πολλά πράγματα...οπως τί γίνεται με την σταθερότητα του συστηματός του.Τι γίνεται με τα Control Buses? Πόσο error rate έχει? (Το τυπικό είναι 10 είς την -13 bit) Θα αντέξει άραγε το πυρίττιο την μεταστοιχείωση που υποκειται σε τέτοιες πιέσεις για τέτοιες συχνότητες ή θα γίνει κυριολεκτικά χώμα η CPU? Από όλα αυτά που διάβασα, αυτό με τη μεταστοιχείωση του πυριττίου είναι αυτό που με τρόμαξε πιο πολύ. Δηλ φαντάζομαι πως αν μεταστοιχειωθεί κάτι, μετά δεν επαν'ερχεται στην αρχική του κατάσταση, σωστά? Όλος ο κόσμος όμως τώρα ocκάρει. Τι ισχύει τελικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gaou Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 θέλετε να σας αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας ???? τι συζητήσατε εδώ ακριβώς ρε παιδιά ? αν απάρχουν διαφορές οι οποίες φαίνονται σε oc . Εμένα η γνώμη μου είναι ότι αυτά είναι _______ . όπως και οι άνθρωποι που βάζουν turbo στα αμάξια τους έχουν μετρήσεις και τα βάζουν ? άμα δεν έχει τι να κάνει ο άνθρωπος τι του γενιέται .... όχι φίλε δεν έχει διαφορές το o/c και άμα δείς τίποτα ψέματα είναι . και για αυτό όλα τα αμάξια πλέον βγαίνουν μόνο σε μία κατηγορία κυβικών . βαριόντουσαν να κάνουν έρευνα και φανταστήκαν ότι ένα αμάξι 2000cc δεν θα έχει διαφορές απο ένα 1400cc. ετοιμαστήτε για underclocked ferrari στα 1000cc .... τί .... έχει διαφορές το underclocked ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.