dedicatedgr Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 as mpw kai egw stin sizitish...vasika gia emena o overclock einai...pira mia asus P5N32 me to 590 tis petaksa mia 5950gt 512 asus supertallent mnimakia 800 kai enan 6300 .... kai xtipisa ena poli aplo oc gia na trexoun ta mnimakia sta 800 kai o epeksergastis sta 2.2?? kapou ekei...kai ola asfalh....apodotika....KAI ATHORIVA!!!!! (kai me stock psiktra....ola afta prin ta xtistougena) kai nomizw kai pos stis tsites trexw kai akindina....dld pio to ofelos....?anti gia 40 defterolepta sto winrar 37 ?pistevw oti logika skeftome...
DJ-RaZieL Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 HellasVagabond μικρές αλλαγές....αυτό που έλεγα και μαζί με όλα όσα συζήτησα με τον iced εάν για σένα είναι αυτό που είπα. Πάσο! dedicatedgr αυτής της άποψης είμαι κι εγώ σε τελική ανάλυση. Απλά δεν μπορείς να στερήσεις σε κάπιον την χαρά να το κάνει για τα γκάζια. Να έχει όμως στο μυαλό του όπως είπα και τα προβλήματα!
giorgosa5 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 HellasVagabond μικρές αλλαγές....αυτό που έλεγα και μαζί με όλα όσα συζήτησα με τον iced εάν για σένα είναι αυτό που είπα.Πάσο! dedicatedgr αυτής της άποψης είμαι κι εγώ σε τελική ανάλυση. Απλά δεν μπορείς να στερήσεις σε κάπιον την χαρά να το κάνει για τα γκάζια. Να έχει όμως στο μυαλό του όπως είπα και τα προβλήματα! μια και βλεπω γνωση εαν δεν σου κανει κοπο μπορεις να κανεις αναφορα στα ποιο σημαντικα προβληματα που προκυπτουν απο το oc?και εαν ειναι κατα την γνωμησου προβλημα εστω και το δεκα τις εκατο oc.
DJ-RaZieL Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Τα έχω αναφέρει ήδη... Εν πάσει περιπτώσει δεν είναι πάντα τόσο τραγικά και όχι το ίδιο τραγικά τα πράγματα για κάθε CPU. Είναι πολλά τα στοιχεία που συνθέτουν το κάθε σύστημα. Έτσι δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτοι όμως το σίγουρο είναι ότι προκαλούμαι βλάβες. Το 10% είναι υποκειμενικό. Εξαρτάται απο το τί 10% άλλαξες? Τάσεις CPU,AGP ή και τα δύο? OC και τα δύο ή ένα ένα ξεχωριστα? Κανένα απο αυτά ή συνδιασμό τους? Εύρως ζώνης AGP,PCI ή FSB μαζί με τα παραπάνω? Χοριστα? Χωρίς τα παραπάνω? Είναι σταθερό το σύστημα? Αν όχι το έψαξες να κάνεις ρυ8μιστικά και μετά τι παρατηρούσες? Σε ζάλισα ε? Έτσι πρέπει....ΔΕΝ είναι απλή υπόθεση και το να πετάμε έτσι απλά ένα ποσοστό ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ!
giorgosa5 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Τα έχω αναφέρει ήδη...Εν πάσει περιπτώσει δεν είναι πάντα τόσο τραγικά και όχι το ίδιο τραγικά τα πράγματα για κάθε CPU. Είναι πολλά τα στοιχεία που συνθέτουν το κάθε σύστημα. Έτσι δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτοι όμως το σίγουρο είναι ότι προκαλούμαι βλάβες. Το 10% είναι υποκειμενικό. Εξαρτάται απο το τί 10% άλλαξες? Τάσεις CPU,AGP ή και τα δύο? OC και τα δύο ή ένα ένα ξεχωριστα? Κανένα απο αυτά ή συνδιασμό τους? Εύρως ζώνης AGP,PCI ή FSB μαζί με τα παραπάνω? Χοριστα? Χωρίς τα παραπάνω? Είναι σταθερό το σύστημα? Αν όχι το έψαξες να κάνεις ρυ8μιστικά και μετά τι παρατηρούσες? Σε ζάλισα ε? Έτσι πρέπει....ΔΕΝ είναι απλή υπόθεση και το να πετάμε έτσι απλά ένα ποσοστό ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ! εχω τον 6700 με gigabyte 945 kai 800 μνημες.μιλαω για τοαυτοματο oc που γινεται πειραζοντας μονο fsb. δεν μου ειπες ομως τιποτα για τα προβληματα του οc.
DJ-RaZieL Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=186496&page=2 Μήν τα ξαναγράφω....διάβασε λίγο προς τα κάτω.... ;-) Το μόνο που θα καταφέρεις με το αυτόματο για το FSB είναι να χαλάσεις λίγο την σειρά των παλμών του ρολογιού της μητρικής σου και να κερδίσεις μερικά ίσως KB ίσως και ΜΒ στην μετάδοση δεδομένων απο και πρός τη RAM,
giorgosa5 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=186496&page=2 Μήν τα ξαναγράφω....διάβασε λίγο προς τα κάτω.... ;-) Το μόνο που θα καταφέρεις με το αυτόματο για το FSB είναι να χαλάσεις λίγο την σειρά των παλμών του ρολογιού της μητρικής σου και να κερδίσεις μερικά ίσως KB ίσως και ΜΒ στην μετάδοση δεδομένων απο και πρός τη RAM, κοιτα να δεις εγω τρεχοντας στα 2.67 κανω mp3 με το nero με 37χ στα 3.5 με 50.εχω διαβασει ολα τα ποιο πανω που εχεις γραψει αυτο που σε ρωταω να μου πεις εαν ξερεις ειναι τι προβλημα εξακριβωμενο οχι θεωρητικο υπαρχει κανοντας oc σε ενα συστημα το οποιο τρεχει σταθερο χωρις προβληματα. ευχαριστω και συγνωμη για τις επιμονες ερωτησεις μου.φιλικα
DJ-RaZieL Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Ώπος είπα όλα αυτά δεν απαντιούνται έτσι απλά. Είναι δύσκολο να σε κάνω να καταλάβεις και να σε μπάσω στο μονοπάτι του πώς θα σκέφτεσαι για να λύνεις τέτοια προβλήματα. Δύσκολη ερώτηση δύσκολη απάντηση λοιπόν. Με σιγουριά μόνο μπορώ να σου πώ ότι έχεις πασαλήψει λίγο την παλμοδότηση και έχεις ανεβάσει λίγο θερμοκρασία. Τίποτα παραπάνω. Σημείση: Όταν ένα CPU "τρέχει" στα 3.00 GHz για παράδειγμα....να ξέρεις ότι μέσα ο πυρήνας και οι γραμμές μεταφοράς δεδομένων και ελέγχου σε πολλές περιπτώσεις λόγω ανάγκης - έτσι είναι φτιαγμένα - "τρέχουν" τουλάχιστον στο διπλάσιο(Όχι πάντα, πάλι είναι θέμα υλοποίησης).... Έτσι τώρα έχεις μια γενικότερη εικόνα του πανικού! Ε? ;-)
giorgosa5 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Ώπος είπα όλα αυτά δεν απαντιούνται έτσι απλά. Είναι δύσκολο να σε κάνω να καταλάβεις και να σε μπάσω στο μονοπάτι του πώς θα σκέφτεσαι για να λύνεις τέτοια προβλήματα. Δύσκολη ερώτηση δύσκολη απάντηση λοιπόν. Με σιγουριά μόνο μπορώ να σου πώ ότι έχεις πασαλήψει λίγο την παλμοδότηση και έχεις ανεβάσει λίγο θερμοκρασία. Τίποτα παραπάνω. Σημείση: Όταν ένα CPU "τρέχει" στα 3.00 GHz για παράδειγμα....να ξέρεις ότι μέσα ο πυρήνας και οι γραμμές μεταφοράς δεδομένων και ελέγχου σε πολλές περιπτώσεις λόγω ανάγκης - έτσι είναι φτιαγμένα - "τρέχουν" τουλάχιστον στο διπλάσιο(Όχι πάντα, πάλι είναι θέμα υλοποίησης).... Έτσι τώρα έχεις μια γενικότερη εικόνα του πανικού! Ε? ;-) να σε ρωτησω καπως αλλιως.εσυ που ξερεις τα πολλα και ο νους σου κατεβαζει ενα καραβι σιδερο ποσες καρφιτσες βγαζει?????
Dark_son20 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 ^^best reply ever pantos gia tis zimies den exeis apantisei me stoixia...apla to paizeis filosofos kai epanastatis xoris etia.... otan me o/c apo ta 20fps (prama pou kanei to paixnidi na min paizete) paw sta 25-28 (prama mou kanei to paixnidi anekto) otan anti gia 2 ores o ipologismos tou rainbow table peftei se 1.5 to theoro terastia diafora idika otan exw na kano 50 tables pou simenei 25 ores kerdismenes protimo anti gia ta 40 xronia life time na psofisei sta 15 (ase pou sta 3 tha ton exo petaksei alla leme tora)
spookyboy13 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Ρε CandyMan, εσύ είσαι ? Πολύ φάση έχει το thread
HellasVagabond Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Raziel οι διαφορες που βλεπεις ειναι μικρες αναμεσα σε 80-100mhz overclock. ΤΟ ΣΤΟΚ αυτου του CPU ειναι 2400mhz οποτε απο τα 2400 στα 3200-3280 και στα 3400 που το εχω τωρα οι διαφορες ΔΕΝ ειναι τοσο μικρες. Απλα εκανα κουταμαρα και δεν ετρεξα bench οταν ειχα τον CPU στα 2400.
DJ-RaZieL Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Dark_son20 νομίζω δέν έθιξα κανένα... Λοιπόν μπορώ να σου δώσω ονόματα και σημειώσεις και βιβλία που μπορείς να αγοράσεις για να δείς τα όσα σου λέω. Φυσικά απαραίτητη προυπόθεση είναι να γνωρίζεις καλά Αγγλικά και ορολογίες πληροφορικής. Τίποτα παραπάνω! Εάν θές πολύ ευχαρίστως. Ακου φιλόσοφος?....LOL
Dark_son20 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 ma mou les den sou kanoun ta pinakakia apo bench kai mou dixneis vivlia??? dld gia na theoriseis kati eggiro prepei na to deis tipomeno apo enan ekdotiko iko pou ta pernei????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.