Προς το περιεχόμενο

Ιος, κάτι άλλο?

Tzimmys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και μέρες ανά τακτά διαστήματα πετάφεται στο Pc ένα μην που λέει: η σύνδεση δεν είναι δυνατή. Δεν έχω internet αλλιώς φαντάζομαι θα με πήγαινε σε κάποια σελίδα. Έχω το nod 32, έβαλα AdAware αλλά δε βρήσκω τίποτα. Τί πρόγραμμα χρειάζομαι?

Δημοσ.

Ti anigeis kai sou zitaei sindesi me to internet?

An sou petagetai xwris logo tote pragmati einai kapio spyware.

Dokimase kai me to Spybot SD kai kane kai kana update to Adaware - twra me pio tropo 8a to kaneis xwris na exeis internet...den kserw :-P

Δημοσ.

Δεν ανοίγω τίποτα αδερφέ. Έτσι άπό το πουθενά το βγάζει. Το κλείνω και μετά από κανένε μισάωρο το ξαναπετάει. Θα δοκιμάσω αυτό που λες. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Το δοκίμασα το Spybot αλλά τίποτα, εξακολουθεί να εμφανίζεται το χαζομήνυμα. Κάποιο άλλο πρόγραμμα?

Δημοσ.
Internet Options --> Internet Properties --> Connections --> Never Dial a connection

σωστός....

δεν παίζει ιός φίλε... καμιά κόρη μαλλον.... :razz:

Δημοσ.

Mariosxaniaomg σε ευχαριστώ πολύ αδερφέ. Αν προσέξεις στο πρώτο μου μηνυμα θα δεις ότι το δοκίμασα, αλλά η κίνηση που έκανες μετράει πολύ. Να είσαι καλά. :)

Και γιατι ρε παιδιά να προσπαθεί να συνδεθεί σε κάποια σελίδα αν δεν τον αναγκάζει κάποιος ι(υ)ός? Δεν πείραξα και τίποτα στον Explorer.

Και ρωτάω γιατί αν με τον τρόπο που περιγράφεται απλά δεν μπορεί να συνδεθεί αλλά ο "τι στα κομάτια είναι" εξακολουθεί να βόσκει κάπου...ε... δώρο άδωρο.

Δημοσ.

Μπορεί να προσπαθεί να κάνει update κάτι που τρέχει από πίσω και επομένως μην μπορείς να δεις τι ζητάει συνδεση με το δίκτυο.

Έχεις απενεργοποιήσει το win autoupdate ή πιο πιθανα Acrotray (acrobat reader, που τρέχει πάντα αν δεν το έχεις αφαιρέσει χειροκίνητα;)

Δημοσ.
Mariosxaniaomg σε ευχαριστώ πολύ αδερφέ. Αν προσέξεις στο πρώτο μου μηνυμα θα δεις ότι το δοκίμασα, αλλά η κίνηση που έκανες μετράει πολύ. Να είσαι καλά. :)

Nai problem xara m na se boh8hsw 8a skeftw twra ti allo mporei na nai.

Δημοσ.
Μπορεί να προσπαθεί να κάνει update κάτι που τρέχει από πίσω και επομένως μην μπορείς να δεις τι ζητάει συνδεση με το δίκτυο.

Έχεις απενεργοποιήσει το win autoupdate ή πιο πιθανα Acrotray (acrobat reader, που τρέχει πάντα αν δεν το έχεις αφαιρέσει χειροκίνητα

\Και γιατί δηλαδή να μην είναι ιος? Που εννοείται πως δεν θέλω να είναι, αλλά πρέπει να είμαι σίγουρος. Αν δε βρω σίγουρη λύση\απάντηση πάω για φορματ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...