M_e_v Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Έχω εδώ και λίγο καιρό το Α100-906, αλλά δεν έχω λειτουργήσει ακόμα το express media player. υποτίθεται ότι μπορεί να αναπαράγει cd/dvd χωρίς να φορτωθεί το λειτουργικό των XP. Aκόμα όμως δε ξέρω πως γίνεται να το θέσω σε λειτουργία, έχει κανείς υπόψην του??
21century Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Μπορεις να δοκιμασεις την τελευταια εκδοση απο την σελδια του κατασκευαστη....εχω τον Α110-906 αλλα σε μενα δεν υπηρχε τετοια εκδοση αλαλ θα το ψαξω περισσοτερο...
M_e_v Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 επειδή δε κατάλαβα.. ισχύει ότι δε χρειάζεται να μπει στα ΧΡ για να λειτουργήσει το express media player και πως?? έχει κανείς αυτή την έκδοση??
despwT Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Έχω και εγώ Toshiba Α100-906 και μάλλον την ίδια έκδοση..Απλά όταν είναι κλειστό το laptop πατάς το κουμπί που είναι αριστερά στο περιθώριο και έχει ένα σηματάκι με μια νότα επάνω πάνω από το κουμπί του play/pause.Θα σου ανοίξει το express media player και μετά μπορείς να βάλεια το cd.Νομίζω όμως ότι δεν παίζει dvd..δοκίμασε πάντως..
despwT Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 M_e_v αφού έχεις και εσύ το Α100-906, εχω πρόβλημα με το DVDplayer..δεν βλέπει όλα τα dvd, και νομίζω αυτά που είναι COPY PROTECTED..μήπως ξέρεις κανέναν τρόπο να μπορέσει να διαβάζει όλα τα dvd??
21century Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Aπο το προγραμμα που δινει μαζι η Τοσιμπα- συνηθως το win dvd- επιλεγεις ως περιοχη την 2 στο region settings του software player, αν παλι δεν δουλεψει τοτε δοκιμασε το παρακατω εργαλειο http://www.afterdawn.com/software/video_software/dvd_tools/dvd_region_free.cfm
despwT Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Ευχαριστώ πολύ! Θα το δοκιμάσω να δω τι θα γίνει!
arxaggelos Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 to express media player to eixe egatesthmeno sta dika sas? sto diko mou 906 den to eida pouthena, aplws mesa sto kouti exei ena KSEXWRISTO cd (ektos apo to product recovery dhladh) pou grafei "express media player recovery" kai den to perasa. eipa na mhn to valw katholou, alla an pragmati paizei diskakia xwris na mpei windows klp tha to valw. mporw na xrhsimopoihsw ayto gia egkatastash toy express media player?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.