Προς το περιεχόμενο

Overclocking και επιδόσεις???

DJ-RaZieL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιλάτε συνέχεια σε αυτό το forum για επιδόσεις και overclocking.

Σας ρωτώ λοιπόν πόσοι από εσάς έχουν δεί δραματική διαφορά σε συστήματα desktop που θέλετε να παίζουν games υψηλών απαιτήσεων...

Εγώ προσωπικά ποτέ! Μάλιστα είχα αφιερώσει κάποτε ένα τεράστιο post για τα προβήματα που προκαλεί το overclocking...άλλο βέβαια που πήγατε να με φάτε...:-P.

Αυτό που θέλω να πώ είναι πώς στην ουσία το κάνετε για να γουστάρετε και να το παίζεται harcorάδες... δέν με πειράζει, ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ.

Όμως ΔΕΝ είδα ποτέ κανένα σας να παραδώσει αυθεντικά στοιχεία που να δηλώνει ότι το overclock του έκανε το PC πύραυλο και να με πείσει να το κάνω κι εγώ. Τα προβλήματα που θα δείτε σίγουρα είναι πιο πολλά από τις επιδόσεις...εάν αυτές αυξάνουν που πολύ αμφιβάλω.

Το μόνο που σίγουρα είδατε όλοι όσοι το έψαξαν πιο πολύ είναι κάποιες πράξεις κινητής υποδιαστολής λίγο πιο γρήγορες...ΟΧΙ όμως και πάλι κάτι το ΤΡΑΓΙΚΟ....

Τέλος για να μη σας κουράζω, η αστάθεια σε ένα σύστημα δέν με προκαλεί στο να το πιέσω για να κερδίσω μερικές ψωρό Instructions/sec ειδικά μάλιστα όταν αυτές δέν μου δίνουν αυτά που θα ήθελα να περιμένω!

Γιατί λοιπόν να πιέζω και να αποσταθεροποιώ ένα σύστημα που έτσι κι αλλιώς θα χάσει σε επιδόσεις - για να είμαστε ρεαλιστές - με την πίεση, παρά θα κερδίσει, λόγω των παραπάνω και όσον είχα αναφέρει σε εκείνο το ρημάδι το post μου κάποτε ως qtgeo.

Φιλικά.

DJ-RaZieL

Δημοσ.

Δεν σε πίεσε κανείς να κάνεις o/c με το ζόρι.

Ως forum/χρήστες απλά παραθέτουμε την γνώση

για όποιον θελήσει να κάνει, για όποιον λόγο θελήσει να το κάνει.

Αν θελήσεις να συζητήσεις κάτι σοβαρά, χωρίς flame + ερρισμούς ελεύθερα.

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...