Προς το περιεχόμενο

Συνέντευξη Hal9000

silverthan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι αυτό έλειπε να πάρω mac από την "πρωτοπόρα" εταιρεία apple :-)

hal....δε μου λες.....κρίση των 30 ε? 29 ημερών κ 400 ημερών βρε ψεύτη????

30αρήσαμε ε????χιχιχι!

άστα βράστα ...... πάντως δείχνω 15αρης :D

Δημοσ.
Ο paredwse τα διαβασε αυτα που λες ??? Ειναι καλα το "παιδι" μας ????

Αυτη τη στιγμή συνέρχεται από το ισχυρό σοκ και ετοιμάζει ένα ξεστριφογυρισμένο ban στον andreaslam μόνο και μόνο που έκανε ένα αρνητικό σχόλιο για τους MAC

:lol:

Δημοσ.
Αυτη τη στιγμή συνέρχεται από το ισχυρό σοκ και ετοιμάζει ένα ξεστριφογυρισμένο ban στον andreaslam μόνο και μόνο που έκανε ένα αρνητικό σχόλιο για τους MAC

:lol:

Να του δωσω ενα δυναμωτικο μπας και συνερθει ???

Οριστε Κε supermod :

www.pao.gr !!!!!!!

Δυο κουταλακια πρωι- μεσημερι -βραδυ και θα γινεις περδικι !!!!

Δημοσ.

'Ωπα Γιάννη. 1000 φορές καλύτερα mac παρά αυτό :-)

Σχετικά με συνεντέυξεις (πλην εμού) να σας ενημερώσω ότι αύριο έχουμε Θέμα με κάτι τσιγγούνηδες ....... :-)

Δημοσ.
'Ωπα Γιάννη. 1000 φορές καλύτερα mac παρά αυτό :-)

Σχετικά με συνεντέυξεις (πλην εμού) να σας ενημερώσω ότι αύριο έχουμε Θέμα με κάτι τσιγγούνηδες ....... :-)

Χαχαχα...Αργησες να το πεις...Μαλλον τωρα μπηκες για πρωτη φορα σημερα...Ο paredwse ειναι καλα ??? Γιατι δεν μιλαει ???

Δημοσ.

Αν κρινω απο την αντηδραση του HAL9000 δεν ειναι βαζελος.Αλλα μπραβο γιατι αν και μη βαζελος εφτιαξε ενα βαζελοφορουμ.:-D

Δημοσ.

Γκουχου γκουχου!! Χμμ προφανως πλεον η δημοσκοπιση ειναι πληρως δημοκρατικη και αντιπροσωπευτικη!! :mrgreen:

Βασικα το τμημα καταγγελειων που ειναι μου θυμιζετε? :-D

Δημοσ.
Βασικα το τμημα καταγγελειων που ειναι μου θυμιζετε?

Αν δεις, στο ακριβώς από πάνω σου post, αριστερά, έχει ένα κόκκινο μάτι. Ακριβώς από κάτω δίπλα από το λαμπάκι που όταν ανάβει είναι πράσινο, έχει ένα ! . Πατάς εκεί και στέλνεις τα παράπονά σου στο δήμαρχο :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...