james@ Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Γεια, έχω συνδεση οτε isdn και η απορια μου ειναι η εξης :: Αν σε κανα εξαμηνο που θα εχει ερθει στην περιοχη μου το ιδιοκτητο δικτυο της forthnet και θελησω να μεταβω σε αυτο, θα υποστηριζει (η forthnet )συνδεση isdn ή θα πρεπει να την κανω απλη pstn??
asxetoula Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Προς το παρόν η Forthnet παρέχει μόνο απλή γραμμή (PSTN), σε κανα εξάμηνο που θα ολοκληρωθεί η κάλυψη στην περιοχή σου...πού ξέρεις; Ίσως δίνουν και ISDN.
dimitris74 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 το isdn το ξεχνας, κανεις δεν προκειται να δωσει, σε μερικά χρόνια ίσως αλλαξουν πολιτικές και ικανοποιήσουν και τον υπόλοιπο κοσμο παρεπιπτώντος το νετμοντ το επιστρεφεις
sa1901 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Μπορείς να βάλεις πάνω στην ISDN σου τα 10ΜΒ της Forthnet με Shared LLU. Αυτό σημαίνει ότι θα έχεις τηλεφωνία από τον ΟΤΕ και θα συνεχίσεις να πληρώνεις το πάγιο για το τηλέφωνο.
georgeadams Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Εγώ που τώρα έχω ISDN και έκανα αίτηση για FORTHnet 2play, μου είπαν πως όταν ενεργοποιηθεί θα μετατρέψουν τη γραμμή σε PSTN. Δε με πειράζει όμως.
MesmerizingGirl Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Μπορείς να βάλεις πάνω στην ISDN σου τα 10ΜΒ της Forthnet με Shared LLU. Αυτό σημαίνει ότι θα έχεις τηλεφωνία από τον ΟΤΕ και θα συνεχίσεις να πληρώνεις το πάγιο για το τηλέφωνο. To shared LLU den dinei 10 ala 1Mbps.Ara dialegeis:H ISDN i 10Mbps.
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 kapoia stigmi tha ipostirixtei logika to isdn alla poios o logos na to kratiseis.tora oso thimame mporei ama thelei na kratisei tin tilefonia tou ston ote kai apla na pesei se dslam tis forthnet kai na exei 10 mbps.alla kalitera kopse to isdn;)
dimitris74 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 kapoia stigmi tha ipostirixtei logika to isdn alla poios o logos na to kratiseis.tora oso thimame mporei ama thelei na kratisei tin tilefonia tou ston ote kai apla na pesei se dslam tis forthnet kai na exei 10 mbps.alla kalitera kopse to isdn;) 1. τα msn νουμερα που δεν μπορείς να τα μεταφέρεις σε ιδιόκτητο και ειναι χρήσιμα σε πολύ κόσμο. 2. τηλεφωνικα κέντρα που εχείς και θα πρεπει να αντικαταστήσεις. 3. δευτερη γραμμη που δεν σου δίνει κανενας καθαρη χωρις voip. και για να βαλεις θέλουν την μανα σου και τον πατερα σου. βλέπεις ειναι πολυς κοσμος που χρειάζεται isdn
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 an tha ipostirizei msn den xero.tilefonika kentra den nomizo oti tha ta antikatastiseis giati to tilefoniko dexetai tin apli i tin isdn grammi meta to netmod .tora stin thesi tou netmod kati tha iparxei kai den nomizo na min to ipologisoun. gia deuteri grammi tora to basiko ine oti akoma kai na stin ferei o ote spiti prepei na erthei pano mexri to spiti sou kai auto to kanei ilektrologos.pantos logika kapoia stigmi tha pexei kai to isdn tora me ti limitations den xero.
sa1901 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 To shared LLU den dinei 10 ala 1Mbps.Ara dialegeis:H ISDN i 10Mbps. Μην λέμε ότι θέλουμε... Shared LLU (ιδιόκτητο δίκτυο) μπαίνει και σε PSTN και σε ISDN. Με shared έχεις τηλεφωνία από ΟΤΕ (πληρώνεις το πάγιο για την τηλεφωνική γραμμή) και ίντερνετ στα 10ΜΒ από την forthnet. http://www.forthnet.gr/templates/viewcontentTmChRmArt.aspx?p=170908
Greek-Lord Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Ενημερωτικά,ήδη η Tellas υποστηρίζει ISDN στο δίκτυο της.Άρα λογικά σε λίγο καιρό περιμένουμε και την Forthnet.
kallair Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 ego exo tin alli aporeia. peite oti vazo 2play... tha mou kanoun tin grammi pstn pali e? kai to isdn wireless router pou exo ti to kanw meta(linksys wag354g)? ti eksoplismo dinoun stin forthnet me to 2play? iparxei periptosi na mou allaksoun to router mou me kapoio allo over pstn?
poulinos Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Μην λέμε ότι θέλουμε... Shared LLU (ιδιόκτητο δίκτυο) μπαίνει και σε PSTN και σε ISDN. Με shared έχεις τηλεφωνία από ΟΤΕ (πληρώνεις το πάγιο για την τηλεφωνική γραμμή) και ίντερνετ στα 10ΜΒ από την forthnet. http://www.forthnet.gr/templates/viewcontentTmChRmArt.aspx?p=170908 tora pleon ginetai stin arxi den ginotan. ego exo tin alli aporeia. peite oti vazo 2play... tha mou kanoun tin grammi pstn pali e? kai to isdn wireless router pou exo ti to kanw meta(linksys wag354g)? ti eksoplismo dinoun stin forthnet me to 2play? iparxei periptosi na mou allaksoun to router mou me kapoio allo over pstn? an baleis shared llu tha pexei se isdn .an oxi tote na sto allaxoun den xero kata poso ginetai.dinoiun usrobotics 9112
MesmerizingGirl Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Μην λέμε ότι θέλουμε... Shared LLU (ιδιόκτητο δίκτυο) μπαίνει και σε PSTN και σε ISDN. Με shared έχεις τηλεφωνία από ΟΤΕ (πληρώνεις το πάγιο για την τηλεφωνική γραμμή) και ίντερνετ στα 10ΜΒ από την forthnet. http://www.forthnet.gr/templates/viewcontentTmChRmArt.aspx?p=170908 Pragmati,omws afto einai ksinouria ekseliksi. Mexri prin ligo kairo elegan oti den ginetai sti Forthnet toulaxiston. Twra pleon dinoun shared LLU kai over ISDN.
sa1901 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Από την αρχή που βγήκε το ιδιόκτητο δίκτυο, μπορόυσες να μπεις με Shared LLU στην Forthnet ΚΑΙ σε ISDN. Απλα οι κοπελιές στο τηλέφωνο δεν ξέρουν που παν τα 4. Εγώ είδα και έπαθα όταν έκανα την αίτηση ADSL in-a-box για Shared LLU σε ISDN να τους πείσω ότι ΔΕΝ ΘΕΛΩ 2PLAY. Τέσσερις φορές με πήραν τηλέφωνο και άλλες δύο πήρα εγώ για να διευκρινήσω αυτό το θέμα. Ακόμα και ένας τύπος στην τεχνική υποστήριξη δεν είχε ιδέα. Το 2play μπαίνει μόνο σε PSTN , μου λέγανε συνέχεια. Δεν θέλω 2play, χριστιανέ μου! Μετά από ολά τελικά κατάλαβαν τι ήθελα (το γράφαν και στο site, αλλά ποιος θα κάτσει να το εξηγήσει στον κάθε υπάλληλο...). Αυτά γίναν 8-10 Μαρτίου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.