oblivious Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Κατά την εκκίνηση του υπολογιστή έχει τύχει αρκετές φορές να μην ανάβει η οθόνη. Δεν δίνει σήμα προφανώς και μένει σβηστή. Η οθόνη είναι συνδεδεμένη στη DVI της κάρτας γραφικών. Με ένα reset, ανάβει κανονικά. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι το λογότυπο των Windows XP κατά την εκκίνηση εμφανίζεται αργά - αργά. Τι ακριβώς μπορεί να φταίει; α) Το τροφοδοτικό; β) Η κάρτα γραφικών; γ) Η μητρική; δ) Η οθόνη; Το τροφοδοτικό είναι ένα coolermaster 420Watt σε ένα σύστημα Intel Core 2 Duo, με μία Χ1600Pro κάρτα γραφικών.
kazaamike Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 to problima mou to exw edopisi stin othoni mou tin opia exw 24/7 anamenei kai panta se stand by ean gia opiodipote logo den einai anamenei. einai mia LG l1730s , molis tin bgalw apo to reuma kai tin ksanabalw paizei kanonika, gia koita mipws exei kanena paromio problima.
oblivious Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Ευχαριστώ, θα το κοιτάξω. Μία LG έχω 20άρα.
wert Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Κατά την εκκίνηση του υπολογιστή έχει τύχει αρκετές φορές να μην ανάβει η οθόνη. Δεν δίνει σήμα προφανώς και μένει σβηστή. Η οθόνη είναι συνδεδεμένη στη DVI της κάρτας γραφικών. Με ένα reset, ανάβει κανονικά. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι το λογότυπο των Windows XP κατά την εκκίνηση εμφανίζεται αργά - αργά. Τι ακριβώς μπορεί να φταίει; α) Το τροφοδοτικό; β) Η κάρτα γραφικών; γ) Η μητρική; δ) Η οθόνη; Το τροφοδοτικό είναι ένα coolermaster 420Watt σε ένα σύστημα Intel Core 2 Duo, με μία Χ1600Pro κάρτα γραφικών. Συχνά έχω και εγώ τα ίδια σχεδόν προβλήματα. Στην περίπτωσή μου έχω βρεί ότι φταίει μια καρτούλα ide controler που έχω πάνω στην μητρική. Την κουνάω λίγο αφού το σβήσω το pc και μετά όλα πάνε καλά. Αν όχι με την πρώτη με την δεύτερη τρίτη φορά. Εξαρτάται από το κούνημα Σκέτο σβήσε-άναψε τον υπολογιστή δεν πιάνει σε εμένα. Θέλει φραπέ :razz:
alexnir Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 to problima mou to exw edopisi stin othoni mou tin opia exw 24/7 anamenei kai panta se stand by ean gia opiodipote logo den einai anamenei. einai mia LG l1730s , molis tin bgalw apo to reuma kai tin ksanabalw paizei kanonika, gia koita mipws exei kanena paromio problima. εχω την ιδια οθονη και τον πρωτο καιρο (κανα μηνα) μου εκανε το ιδιο! μετα σταματησε μονη της το κολλημα ειναι πως δεν εδειχνε να δουλευει και το pc ενω μετα απο το reset ολα καλα! ειλικρινα δεν ξερω που οφειλετε αυτο, δοκιμασε και κανα εξορκισμο για καλο και για κακο
oblivious Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Ευχαριστώ! Θα της ρίξω αγιασμό μπας και φύγουν οι καλικατζαραίοι! Θα ρίξω και του υπολογιστή.
weirdo Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 eixa to idio provlima mexri pou ekana update stous drivers tis kartas grafikon, mou emfanizotan sta xp x64
oblivious Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Τα καλωδια σας κανουν καλη επαφη? Ναι, μια χαρά είναι. Υπάρχει περίπτωση το τροφοδοτικό να μη δίνει αρκετή ισχύς στην εκκίνηση ώστε να υπολειτουργεί η κάρτα γραφικών; Δεν έχω βρει και τα καλύτερα για αυτό το τροφοδοτικό, δεδομένο ότι και άλλοι είχαν πρόβλημα με την ισχύ που δίνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.