neperios_1984 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Mauta ta lefta pairneis poly kalytero laptop... Des px to Toshiba A100... Pou xei tin 7600 dedicated vga...
major29 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 poio toshiba A100?Afou ola se auta ta lefta exoun shared VGA. Mono o TOSHIBA SATELLITE A100-011 o opoios kanei 1199 euro.me auta eperna ton HP 9362
fits13 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Kathiste re paidia to lete to shared vga san na einai kako. Egw pistevw oti einai poli kalo an den ftanoyn ta mb mnimis poy exei i karta grafikwn na pairnei apo tin mnimi toy sistimatos wste na antapexelthei. Eseis giati to lete san na einai kati kakisto?
clopier Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Kathiste re paidia to lete to shared vga san na einai kako. Egw pistevw oti einai poli kalo an den ftanoyn ta mb mnimis poy exei i karta grafikwn na pairnei apo tin mnimi toy sistimatos wste na antapexelthei. Eseis giati to lete san na einai kati kakisto? malon kapio lathos kanis o pio pano prepi na enoouse onchip vga, afti ine mono gia douleies poli aples kai enoite oxi gia video kai dinata pexnidia 3d. Den exoun mnimi diki tous . Iparxi kai mia miopsifia karton grafikon pou den ine onchip alla exoun kapoia mnimi kai meta apo eki pernoun tou sistimatos alla aftes ine oles gia ta baza . Protino laptop me intel (logo chipset intel pou ine makran to pio evelikto ,grigoro kai stathero ) kai karta ati x700 kai pano (kai oi nvidia pezoun kala alla den exoun kali diaxirisi energias kai exoun pola problimata me video). Episis an den exete problima na trexete stin adiprosopia gia kamenes mb parte toshiba exoun apsogo service kai apo oti diavasa apo kapion allo edo bori kai na sou vroun to klemeno laptop Alios protino lg acer hp kai dell . Episis kati teleftaio kai simantiko MH PERNETE LAPTOP POY INE KATASKEVIS (kai kala) KAPOIOU KATASTIMATOS LIANIKIS I XONDRIKIS . O logos den ine oti den ine kala kataskevastika alla oti to support ine apla aniparkto oso anafora asimvatotites mikrokolimata klp . Ipethimizo oti edo ine ellada kai doulevoun me tin logiki oti efoson trexei ta windows tote ine ok. :@
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.