Προς το περιεχόμενο

AMD Turion64x2 vs Core2Duo

major29

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ta test ειναι οκ !!!

αλλα η μιση αληθεια....μην κανει κανεις καμια πατατα και παρει laptop me cpu της σειρας 2χχχ....που καταργηθηκε και ξεπουλανε οτι απεμεινε και τα πουλανε για χρυσο κιολας....

αρα η συγκριση που κανεις ειναι υπερ του Turion 64 X2 στα 64bit....

αλλα εγω θα σε προτεινα καποιον της σειρας ιντελ 5500 5600 για φτηνο κοστολογιο....γιατι με τον 7200 λιγο ξεφευγεις στην τιμη....

Δημοσ.

Σε μερικες εφαρμογες μπορει να υπερτερει αλλα η συνολικη αποδοση των core 2 duo ειναι τελεια...

Δημοσ.
ta test ειναι οκ !!!

αλλα η μιση αληθεια....μην κανει κανεις καμια πατατα και παρει laptop me cpu της σειρας 2χχχ....που καταργηθηκε και ξεπουλανε οτι απεμεινε και τα πουλανε για χρυσο κιολας....

αρα η συγκριση που κανεις ειναι υπερ του Turion 64 X2 στα 64bit....

αλλα εγω θα σε προτεινα καποιον της σειρας ιντελ 5500 5600 για φτηνο κοστολογιο....γιατι με τον 7200 λιγο ξεφευγεις στην τιμη....

Δηλαδή εγώ έκανα πατάτα που αγόρασα αυτο;

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975842&product=858285

Ειναι το πιο σημαντικό εξάρτημα του laptop αλλα δεν είναι και το παν...Το σύνολο είναι αυτο που μετράει στο τέλος!!!

Δημοσ.

η εγω πρεπει να μαθω ξανα Ελληνικα η εσεις ..διαλεξτε....

ειπα για εναν που θελει να παρει τωρα και δεν εχει παρει ακομα....αν καποιος εχει ηδη..να τον χαιρετε.....απο το τιποτα καλυτερα ειναι....

αλλα δεν τον παιρνεις για να τον αλαξεις σε λιγους μηνες?....

και εκανα μια παρατηρηση για την συγκριση που εγινε...συμφωνα με μενα ηταν ακυρη...

Intel Core Duo T2500 2,00MHz...profitis καλα εκανες αφου πλεον τον πηρες ! τωρα τι ρωτας?...ναι η τιμη ειναι πολυ καλη....ενας φιλος απο εδω πληρωσε τον ιδιο επεξεργαστη 1500 ευρω πριν 1 μηνα....και ο 2500 ηταν πολυ γρηγορος για τα xp kai παλιες εφαρμογες...τωρα με τα vista θα με θυμηθεις

αλαξε μονο αυτο το 1024MB DDR2 (max 3GB) σε τουλαχιστον σε 2048ΜΒ...

21century γειασου φιλαρακο....απο τα παλια λημερια του pcmag.....

kala ειναι πολυ καλυτερη οι core 2 duo τι να λεμε τωρα...Αλλα οι 2χχχ τι σχεση εχουν ?.....πανε αυτοι...τελος...μονο για καποιον που θελει κατι φτηνο και προσιτο...εκει που ειναι να παρει celeron(osoi τους πουλανε αυτους ακομα ειναι πραγματικα κλεφτ....)

Δημοσ.
Δηλαδή εγώ έκανα πατάτα που αγόρασα αυτο;

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975842&product=858285

Ειναι το πιο σημαντικό εξάρτημα του laptop αλλα δεν είναι και το παν...Το σύνολο είναι αυτο που μετράει στο τέλος!!!

οτι εχει κανεις καλο ειναι. αρκει να μην θελη να εχει το καλυτερο

Δημοσ.

fits13 θα μας τρελανεις.....duo δηλαδη 2 επεξεργαστες....

εκτος αμα ειδες τον τελειως φευγατο 2x core duo δηλαδη 4 επεξεργαστες...

αλλα δεν κυκλοφορησε ακομα ?....

μηπως εισαι συγγενης με τον bill ?....xaxaxa........

αρκει να μην θελη να εχει το καλυτερο

xaxaxa kalo ok !!! αυτο δεν προκειτε να σταματησει ποτε....

δεν μας αφηνουν και οι εφαρμογες να μεινουμε στα παλια..

Δημοσ.
Σε μερικες εφαρμογες μπορει να υπερτερει αλλα η συνολικη αποδοση των core 2 duo ειναι τελεια...

αυτο ακριβος !!!!

Δημοσ.

Oxi file mou fits13 oi "core duo" einai dipirinoi kai apla o "core 2 duo" einai i 2h version as poume tou protou.... tertapirinoi einai oi quad core kai den pistevo na iparxoun gia laptop prosorina (den eimai sigouros).

Δημοσ.
Diladi an katalava kala oi core duo apla einai diplopirinoi enw oi core 2 duo einai tetrapirinoi swsta?

Και οι δύο είναι διπύρινοι. Οι core 2 duo:

1) Είναι 64bitοι

2) Έχουν τουλάχιστον 10% μεγαλύτερη απόδοση

3) Καλύτερη διαχείριση ενέργειας

4) Διπλάσια μνήμη L2 Cache από τον T7200 και πάνω

+ τις παρακάτω τεχνικές λεπτομέρειες

Slightly deeper pipeline

Αdded decode and execution units

More aggressive pre-fetch mechanisms

Memory Disambiguation technology that allows for out-of-order loads

Δημοσ.

guys to thema einai oti brhka ena laptop HP, me 2gb RAM,120GB HD, karta grafikwn GEFORCE 7200 256 not shared, 15,4 othonh alla cpu AMD Turion64x2 TL-56 kai olo auto 999euro.aksizei?h na parw enan px ton HP 6356 H 6386? perimenw syntoma apantisi giati einai se prosfora

Δημοσ.
guys to thema einai oti brhka ena laptop HP, me 2gb RAM,120GB HD, karta grafikwn GEFORCE 7200 256 not shared, 15,4 othonh alla cpu AMD Turion64x2 TL-56 kai olo auto 999euro.aksizei?h na parw enan px ton HP 6356 H 6386? perimenw syntoma apantisi giati einai se prosfora

κατ εμε να μην τον φοβασαι τον amd εχω ενα 15αρι laptop με αυτον το επεξεργαστη και 1024 μνημη και 128αρα καρτα και εδω και 1μιση χρονο ειναι σκυλι δεν καταλαβαινει τιποτα.

για μενα να προβεις στην αγορα του

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...