Προς το περιεχόμενο

Δωρεάν έλεγχος ασφαλείας από την Symantec !!!

vanez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητέ Blackman79 σε ευχαριστώ για το χρόνο που διαθέτεις για να ασχολείσαι κατά τακτά χρονικά διαστήματα με τα.. δικά μου προβλήματα.<P>Όσο αφορά τους τους Δούρειους ίππους που έχω στο pc μου, φίλοι από το Forum με βεβαίωσαν ότι από την στιγμή που δεν θα τα εγκαταστήσω δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.<BR> <BR>Εκείνο που με παραξενεύει στην όλη υπόθεση είναι η εύλογη (για μένα) απορία ότι δεν θα μπορέσω ποτέ να δω πως λειτουργούν και τι κάνουν; <P>Τέλος για το θέμα της παράκλησης που έχω κάνει δεν υπάρχει λόγος να ενημερώσω τον Hall.<BR> Είμαι το τελευταίο άτομο που θα δημιουργούσε κάποια ένταση στο Forum.<BR> Αρκετά προβλήματα έχουν κάποια μέλη μεταξύ τους δεν χρειάζεται να ανοίξω εγώ και άλλες πληγές. <BR>Αυτός είναι και ο λόγος που έκανα την παράκληση σε άσχετο post.<BR> Καταλαβαίνω ότι μέσα σε 1300 άτομα λογικό είναι να υπάρχουν και τέτοια συμβάν.<BR> Απλά τον τελευταίο καιρό εκτός από τους....γνωστούς αγνώστους προστέθηκαν και άλλοι.<BR> Μετά το post όμως αρκετοί έστειλαν e-mail ζητώντας να μην ανακοινώσω τα ονόματα τους η τα e-mail που έχουν στείλει κατά καιρούς και δεν θα προβούν άλλη φορά σε παρόμοιες ενέργειες.<BR> Για να απαλειφθεί τελείως οποιαδήποτε σύγχυση που μπορεί να δημιουργηθεί δεσμεύομαι ότι δεν ανακοινώνω κανένα όνομα και όσο για τα e-mail δεν υπάρχουν στην κατοχή μου, τα έχω κάνει delete αμέσως μετά την παραλαβή τους.<P>Ximaira. <BR>

Δημοσ.

ximaira ...den xreiazete na anafereis onomata...den eiparxei kai logos.<BR>Apla eksartatai se ekeinous na katalaboun oti se enoxloun kai na stamatisoun...kai den xriazotan na niwsoun oti tha matheytoun ta onomata tous gia na stamathsoun.<P>

Δημοσ.

Προς ximaira<BR>Είμαι το τελευταίο άτομο που θα δημιουργούσε κάποια ένταση στο Forum.<BR>Αρκετά προβλήματα έχουν κάποια μέλη μεταξύ τους δεν χρειάζεται να ανοίξω εγώ και άλλες πληγές.<P>Δυστυχώς η ευτυχώς εγώ θα διαφωνήσω μαζί σου (φίλη) ximaira.<BR>Και ο λόγος είναι ότι σαν μέλος του forum εγώ προσωπικά θίγομαι με τα υπονοούμενα σου περί ερωτικών ενοχλήσεων σου από μέλη του forum.<BR>Και τα θεωρώ υπονοούμενα διότι αφού εξάντλησες όλες τις άλλες μεθόδους (έτσι θέλω να πιστεύω) για να απαλλαγείς από τα ενοχλητικά αυτά άτομα αυτοί σε έγραφαν, τότε σαν τελευταία λύση το δημοσίευσες στο forum. Από την στιγμή που το δημοσίευσες επιβάλετε να αναφέρεις και ΟΝΟΜΑΤΑ διαφορετικά αυτό λέγετε >πετάω λάσπη προς πάσα κατεύθυνση< . Γι΄αυτό τον λόγο σε προκαλώ να πεις ονόματα αλλιώς θα τα θεωρήσω τα λεγόμενα σου φτωχές ερωτικές φαντασιώσεις που τις δημοσίευσες στο forum.<BR>Όλα τα παραπάνω αποτελούν δική μου άποψη και πιθανόν να είναι λάθος, (περιμένω να κριθώ) αν είναι λάθος ζητώ συγνώμη.<BR>Δεν έχω τίποτα μαζί σου το ίδιο θα έκανα αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος.<BR>Τα εισαγωγικά στο φίλη τα έβαλα γιατί πολλά έχουν δει τα ματάκια μου στο internet. <BR>

Δημοσ.

Μιας και το θέμα αυτού του topic είναι :<P><B>Δωρεάν έλεγχος ασφαλείας από την Symantec !!! </B><P>, είπα να κάνω κι εγώ ένα post σχετικό με το θέμα αυτό και να παρακαλέσω τη συζήτηση γύρω από την παρενόχληση να μεταφερθεί αλλού....<P><B>Λοιπόν , έκανα το scan , και με βρήκε υπερβολικά εντάξει ! Τόσο , που άρχισα ν'ανησυχώ για την αξιοπιστία του εν λόγω test.</B><BR>Tι γίνεται ; Είναι δυνατόν ένας τόσο χαβαλές ερασιτέχνης χρήστης σαν κι εμένα να μην έχει vulnerabilities στο σύστημά του ; Είναι δυνατόν να είναι όλα πεντακάθαρα και ασφαλή ;<BR>Aν ναι , τζάμπα τόσος κόπος και μελάνι για τους trojans....<BR>Αν όχι , το test έχει ελλείψεις και σε παραπλανεί......<BR>Ποιά είναι η άποψή σας ;<P><BR><p>[This message has been edited by Avramopoulos (edited 01-03-2001).]

Δημοσ.

salonika tha htan kalytera na mhn anaferei onomata giati ypothetw oti tha ginei o kakos xamos. Mhn ekbiazoume ta pragmata...<BR>Aytoi pou to ekanan kseroun kai tha htan syneto na mhn epanaliythei gia na mhn exoume tetoies anafores.<BR>Thn epomenh fora omws?...<BR>Telos pantwn...oti pei h pleiopshfia

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...