Προς το περιεχόμενο

επειγον καηκε οθονη

vagk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καταρχας δεν εχω ups

για τον υπολογιστη ολα ειναι συνδεδεμενα σε ενα κανονικο πολυμπριζο

χτες εγινε μια διακοπη ρευματος με ανοιχτο το pc μετα ετρεχαν κανονικα ολα

σημερα κατι τρομπες απο τη διπλανη οικοδομη πεταξαν μπαζα πανω στα καλωδια της δεη και ξαναεγινε διακοπη μετα την πρωτη φορα που το ανοιξα ολα κανονικα οταν ομως το ξαναβαζω στο ρευμα ανοιγει η οθονη και μετα απο λιγο οταν ισως πατησα να ανοιξω το pc δεν επαιρνε καθολου ρευμα τη δοκιμασα και σε αλλη μπριζα τιποτα

ξερει κανεις τι να κανω?μπορει να μου την πληρωσει ο εργολαβος απο διπλα?

την εχω 1,5 χρονο παιζει να εχει εγγυηση

βοηθεια please

Δημοσ.
Μπορει να μου την πληρωσει ο εργολαβος απο διπλα?

Καταρχήν, λυπάμαι για την οθόνη σου και καταλαβαίνω την απογοήτευσή σου.

Κατα δεύτερον όμως, πιστεύεις οτι θα βγάλεις άκρη με τον εργολάβο; Άντε να αποδείξεις οτι δεν είσαι ελέφαντας!

Πάντως, για δοκίμασε μόνη την οθόνη σου (μην την συνδέσεις σε PC), σε άλλη πρίζα και με άλλο καλώδιο. Πιστεύω οτι είναι το απόλυτο τεστ για να δεις οτι όντως έχει καεί.

ΥΓ: Έχουν γούστο πάντως αυτοί οι εργολάβοι. Ο της περιοχής μου κατάφερε να αφήσει όλη την Ν. Σμύρνη χωρίς τηλέφωνο και internet. Που να το πάρει και να @##$ #$ % !@# $ .... αυτά.....

Δημοσ.

Αφου ειναι στην εγγυηση πες στη μαμα εταιρια οτι επαιζες και σε μια πολυ φωτεινη εικονα εκλεισε, τι οθονη ειναι?

Δημοσ.

Poulakia Exeis Sto Mialo Sou Esi An Oxi Skata

Episis

an einai na svinete posts sviste olo to thema etsi den exei noima afou eksallou einai akiro telika to thema

Δημοσ.
Poulakia Exeis Sto Mialo Sou Esi An Oxi Skata

Episis

an einai na svinete posts sviste olo to thema etsi den exei noima afou eksallou einai akiro telika to thema

Μόλις "ακυρώθηκες" κ εσύ.

Δεν είναι τρόπος αυτός να μιλάς μέσα στο Ιnsomnia forum.

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...