Προς το περιεχόμενο

Company of Heroes: Opposing Fronts

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια σας παιδες!!!!εχω ενα μικρο προβλημα! εκανα install το CoH op σε pc που δεν ειχε το 1ο CoH(αν και το εχω το game)! και τωρα δεν μπορω να διαλεξω την ομαδα των αμερικανων και αυτι των γερμανων!προσπαθησα να κανω install το 1ο CoH αλλα μου βγαζει μνμ οτι θα πρεπει να κανω uninstall το coh op! ξερετε αν γινετε κατι με αυτο ωστε να μην κανω 100 φορες install το παιχνιδι??

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά σόρρυ που ποστάρω στο CoH online αλλά έχω ένα θεματάκι για το single player.

Συγκεκριμένα: Έχω ένα γνήσιο αντίτυπο του παιχνιδιού CoH Opposing Fronts το οποίο μου δόθηκε μαζί με την 3870χ2 που είχα αγοράσει πριν 2 χρόνια.

Σήμερα πήγα να το κάνω ξανά install μετά από κάμποσο καιρό με τη νέα μου κάρτα gtx 460 αλλά όταν φορτώνει μετά τα εισαγωγικά vids μου βγάζει ότι για να παίξω online πρέπει να κατεβάσω κάποιο patch και να κάνω login στο επίσημο site του παιχνιδιού.

Εγώ όμως θέλω να το παίξω single player και δεν υπάρχει κάποια άλλη επιλογή παρά να κάνω έξοδο στα windows.

Παλιά το είχα παίξει κανονικά χωρίς αυτή τη διαδικασία.

Ξέρετε μήπως τι παίζει; Ευχαριστώ:-)

Δημοσ.
Παιδιά σόρρυ που ποστάρω στο CoH online αλλά έχω ένα θεματάκι για το single player.

Συγκεκριμένα: Έχω ένα γνήσιο αντίτυπο του παιχνιδιού CoH Opposing Fronts το οποίο μου δόθηκε μαζί με την 3870χ2 που είχα αγοράσει πριν 2 χρόνια.

Σήμερα πήγα να το κάνω ξανά install μετά από κάμποσο καιρό με τη νέα μου κάρτα gtx 460 αλλά όταν φορτώνει μετά τα εισαγωγικά vids μου βγάζει ότι για να παίξω online πρέπει να κατεβάσω κάποιο patch και να κάνω login στο επίσημο site του παιχνιδιού.

Εγώ όμως θέλω να το παίξω single player και δεν υπάρχει κάποια άλλη επιλογή παρά να κάνω έξοδο στα windows.

Παλιά το είχα παίξει κανονικά χωρίς αυτή τη διαδικασία.

Ξέρετε μήπως τι παίζει; Ευχαριστώ:-)

κάνε update φίλε, μόνο για καλό είναι....και σε εμένα το ίδιο έκανε παλαιότερα που έπαιζα το παιχνίδι

Δημοσ.
κάνε update φίλε, μόνο για καλό είναι....και σε εμένα το ίδιο έκανε παλαιότερα που έπαιζα το παιχνίδι

Όντως πρέπει να το κάνω.Απλά βαριέμαι την όλη διαδικασία.Thnx :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...