Προς το περιεχόμενο

Company of Heroes: Opposing Fronts

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παιχνίδι είναι όπως το περίμενα. Έχω παίξει τις 2 πρώτες πίστες και είναι φοβερό όπως το περυσινό. Δεν έχει σοβαρές αλλαγές οπότε σε όσους άρεσε το παλιό θα αρέσει και αυτό....

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το game είναι αισθητά βαρύτερο από το περσινό. Το περσινό το έπαιξα μια χαρά, σε αυτό έχω χαμηλά fps στο μηχάνημα μου (p 4 3,4 - 8800gtx 162.18 drivers - 2gb ram ). Αύριο θα κατεβάσω το patchάκι θα βάλω και τους νέους drivers της gpu και ελπίζω να δω καλύτερα αποτελέσματα γιατί αλλιώς πάει καρφί για unistall.

Δημοσ.

Nai einai gia kapoio logo pou den katalava eidika stin deuteri pista...ase pou den goustaro 1 tin germaniki campaign...aporo giati tin valan...

p.s. chill xaramizete i 8800 sou me auto to cpu alla fantazome to ksereis idi auto...pantos ta c2d cpu exoun pesei polu apo times so u know dude;)

Δημοσ.

Ναι το ξέρω ότι χαραμίζεται, την πήρα με την λογική της μελλοντικής αναβάθμισης ένα χρόνο πριν (μιας και η 6800gt παρέδωσε πνεύμα), και όλο το αναβάλω. Τον Ιούνιο είχα παραγγείλει super μηχάνημα αλλά το ακύρωσα γιατί προέκυψαν άλλα έκτακτα έξοδα. Η όποια αναβάθμιση θα γίνει από Μάρτη και μετά. Προς το παρόν με αυτό το μηχάνημα μένω και δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονο. Είναι απορίας άξιο ωστόσο πως 2 games με την ίδια ακριβώς μηχανή γραφικών τρέχουν διαφορετικά στο ίδιο μηχάνημα....

Δημοσ.

εγώ είχα αγορασμένο το Company of Heroes. Περίμενα πως και πως το Opposing Fronts και ομολογώ ότι αξίζει.

Το καλό είναι ότι το νοίκιασα απο το VideoClub, το έκανα εγκατάσταση και χρησιμοποίησα το serial number. Με τον τρόπο αυτό έχω online και για το Opposing Fronts.

Δημοσ.
εγώ είχα αγορασμένο το Company of Heroes. Περίμενα πως και πως το Opposing Fronts και ομολογώ ότι αξίζει.

Το καλό είναι ότι το νοίκιασα απο το VideoClub, το έκανα εγκατάσταση και χρησιμοποίησα το serial number. Με τον τρόπο αυτό έχω online και για το Opposing Fronts.

και γω το ιδιο ακριβως εκανα . μιλαμε για ατελειωτο καψιμο

Δημοσ.

Παιδια για να εχουμε και το αρχικο company of heroes (που το βγαζει πριν την εγκατασταση του opposing fronts),μπορουμε μετα να το εγκαταστησουμε εμεις και θα δουλευει κανονικα?

Γιατι ειδα απο το menu του opposing fronts οτι εχει και το campaign το αρχικο αλλα κλειδωμενο.

Δημοσ.

Σήμερα τέλειωσα το campaign των Γερμανών και ομολογώ περίμενα πολύ περισσότερα. Διατηρεί όλα τα εξαιρετικά στοιχεία του CoH, αλλά έχει και χτυπητές αδυναμίες.

Λίγες αποστολές, πανεύκολες αλλά, κυρίως, πάρα πολύ μικρές σε διάρκεια. Δεν πρόλαβα καλά καλά να χρησιμοποιήσω ούτε τις μισές μονάδες. Όλα γίνονται πολύ γρήγορα και δεν σου δίνεται χρόνος να εξερευνήσεις διαφορετικές στρατηγικές με διαφορετικές μονάδες. Ιδίως για το campaign των Γερμανών περίμενα πολλή μεγαλύτερη δυσκολία.

Ξεκίνησα και τους Άγγλους σήμερα, αλλά επίσης δεν βλέπω κάτι το φοβερό. Δεν είναι κακό, αλλά αν έχεις παίξει το πρώτο δεν υπάρχει λόγος να παίξει κανείς και αυτό.

Δημοσ.

Όντως, το αγγλικό campaign είναι όσο καλό ήταν και το αμερικανικό.

Τα saves στο my docs/my games νομίζω.

Αλλιώς απλά στο my docs.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...