Προς το περιεχόμενο

Αθορυβο τροφοδοτικο 300 W

mentorxxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξερει κανεις που μπορω να βρω ενα αθορυβο τροφοδοτικο (300 Watt minimum) ;<P>εχω ψαξει παντου αλλα δεν βρισκω,σε ολα τα μαγαζια αν ρωτησεις σου λενε "παρε αυτο δεν κανει καθολου θορυβο", αλλα την νυχτα αμα πας να κοιμηθεις με το pc ανοιχτο σου σπαει τα νευρα.<P>αν πας παλι να παραγγειλεις μεσω internet ελαχιστα site κανουν international αποστολες.<P>ξερετε καποιο καταστημα ή ακομα και site στο internet που να πουλαει αθορυβα τροφοδοτικα;

Δημοσ.

Tha sou proteina na to ftiaxeis mono sou athorivo an den mporeis na vreis ena etoimo. Diladi na pareis ena trofodotiko pou kaliptei tis apaitiseis sou se reuma kai na tou allaxeis ton anemistira me enan athorivo pou xero sigoura oti fernei stin Ellada i checkmate <A HREF="http://www.checkmate.gr" TARGET=_blank>www.checkmate.gr</A> <P>crAss

Δημοσ.

thanks<P>σου εκανα και rate member highest να εχεις 5 αστρακια smile.gif" border="0 <BR>αληθεια αυτο το rating με τα αστρακια τι νοημα εχει ?<P>εριξα μια ματια στο checkmate ,ο ανεμιστηρας που δινουν ομως μπαινει σε οποιοδηποτε τροφοδοτικο ; <BR>συναρμολογω πολυ συχνα pc για φιλους μου αλλα τροφοδοτικο δεν εχω ανοιξει ποτε ,ειναι ευκολη η διαδικασια της αλλαγης ή χρειαζεται κολλητηρια κτλ ... ?

Δημοσ.

I allagi tou anemistira mporei na einai paneukoli an o kataskevastis tou trododotikou ton exei sindedemeno pano sto pcb me visma i mporei na einai diskoli enoontas oti prepei na kolliseis to kalodio tou anemistira me kollitiri...<P>crAss

Δημοσ.

Felizol????<BR>Ton evales sti vivliothiki????<BR>Elpizo na ton afineis na anapneusei...<BR>Ti thermkrasies anaptisontai ekei mesa pou exeis kleisei to pc sou???<BR>Diavasa kapou sto net gia ena tipo pou eixe parei ena thunderbird 1,4 kai ton etrexe sta 500 me 1.45V tasi kai xoris anemistira gia na min kanei thorivo...<P>crAss<P>PS. O pateras mou logo tou thorivou pou kanoun oi anemistires tou pc leei to domatio mou mixanourgio...

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by kardim:<BR><STRONG>ta fans tou psu einai ta idia me ayta ton cases?</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P><BR>αυτο ειναι ενα καλο ερωτημα,<BR>το ανεμιστηρακι που δινει η checkmate λεει οτι ειναι για το εσωτερικο του κουτιου,το ιδιο ανεμιστηρακι κανει και για τροφοδοτικο ;

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια μολις αλλαξα την ψυκτρα και πλεον μου ακουγεται πολυ το ανεμιστηρακι του τροφοδοτικου! Πραγματικα μπορω να αλλαξω μονο τον ανεμιστηρα και να κρατησω το τροφοδοτικο; Το εκανε κανεις; Τι ανεμιστηρα εβαλε (κατι συγκεκριμενο;);

Δημοσ.
Παιδια μολις αλλαξα την ψυκτρα και πλεον μου ακουγεται πολυ το ανεμιστηρακι του τροφοδοτικου! Πραγματικα μπορω να αλλαξω μονο τον ανεμιστηρα και να κρατησω το τροφοδοτικο; Το εκανε κανεις; Τι ανεμιστηρα εβαλε (κατι συγκεκριμενο;);

Αεροδυναμικος θορυβος;;; Ισως!!!! :grin:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...