Προς το περιεχόμενο

Κλειδωμα cd!

thanos_tum

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα ενα προγραμμα που θα γραφω audio cd και δεν θα μποροουν μετεπειτα να γινουν αλλες κοπιες απο το cd αυτο! τι προτεινετε?

• Super Moderators
Δημοσ.
Θα ηθελα ενα προγραμμα που θα γραφω audio cd και δεν θα μποροουν μετεπειτα να γινουν αλλες κοπιες απο το cd αυτο! τι προτεινετε?

Προτείνω:

• 1. Να το ξεχάσεις. Όπως πολύ σωστά λέει κι ο poscaman, αν υπήρχε τέτοια μέθοδος, θα χοροπηδούσαν οι μουσικές εταιρείες.

Δημοσ.

Κοίτα Θάνο...αν σκοπός σου ήταν να μπορούν κάποιοι να το αντιγράφουν, ας μην έλεγες ευθύς εξαρχής πως "δεν θα μποροουν μετεπειτα να γινουν αλλες κοπιες απο το cd αυτο". Ως έχει, μια χαρά σου απάντησε ο poscaman (aka Patrinos) και δεν υπάρχει λόγος να ωρύεσαι.

Κατά τα άλλα, το CCD-Lock υποστηρίζει πως κάνει ακριβώς αυτό. Κάνε αναζήτηση στο Google για περαιτέρω στοιχεία.

Edit: Μας πρόλαβαν! :)

Δημοσ.

Κατά πως φαίνεται μιλάμε για Freeware. Από την περιγραφή του προγράμματος:

CCD-Lock is a tool to modify & "protected" CloneCD Audio-CD control files. Several protection mechanisms and three pre-defined routines can be used to do the job. The protected CD's are unreadable in CD/DVD-ROM drives (also on the Yamaha F1 & Plextor PX2410).

Δημοσ.

Φίλε δοκίμασε το CD Lock. Μόλις έχει ανέβει σε μεγάλο ελληνικό tracker.

Ορισμένοι μου φαίνεται θέλουν να αυξάνουν τα posts τους λέγοντας εξυπνάδες mod ή μη

Δημοσ.
Φίλε δοκίμασε το CD Lock. Μόλις έχει ανέβει σε μεγάλο ελληνικό tracker.

Ορισμένοι μου φαίνεται θέλουν να αυξάνουν τα posts τους λέγοντας εξυπνάδες mod ή μη

καλα,καψε εσυ audio cd και στειλ΄το μου ταχυδρομικα γαι να σου στειλω αργοτερα οσες κοπιες θελεις...

edit:

CD-Lock secures your removable media by scrambling the filenames and encrypting all the files with Blowfish. Yet, just enter the password when the CD is inserted into any computer running Win2000 or XP and you can instantly use the files as you always have¹ - without the need to decrypt them first.
απο εδω:http://www.cd-lock.com/

απ'την στιγμη που ειναι εφικτο το playback σε ενα μουσικο cd ειναι και εφικτη και η αντιγραφη του.μην κολλαμε στο software,υπαρχει και ο αναλογικος τροπος :)

αν δεν ειναι ομως εφικτη η αναπαραγωγη του δεν μιλαμε για μουσικο cd μιλαμε για κλειδωμενο cd.αν το παμε ετσι ολα τα cd θα ηταν κλειδωμενα,ας ειναι καλα το PGP

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Φαίνεται πολύ καλά ποιοι έχουν ανάγκη να το παίζουν έξυπνοι και τσάμπα μάγκες. ;)

Δημοσ.

Ακόμα περιμένω *********** να μου δώσεις αυτό που σου έχω ζητήσει με pm. Δεν ξεχνάω εύκολα

Εγώ κ εσύ ξέρουμε ποιος είναι ο τσάμπα μάγκας.

Δημοσ.

Ας μην "ιππέυσουμε" περεταίρω το topic.. Νομίζω το παιδι πηρε την απαντηση που έψαχνε, ας λείξει εδώ λοιπόν το θέμα προτείνω! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...