Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με wireless keyboard σε vista.

Gonzalito

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω ενα προβλημα με το πληκτρολογιο μου. Εχω ενα laptop και αγορασα ενα εξωτερικο πληκτρολογιο ενω το συνδεω κανονικα και βαζω κανονικα τα drivers σε vista αλλα οταν γραφω καθηστερει να γραψει και τρωει τα γραμματα. Τι μπορω να κανω για να το διορθωσω? Εχω τα vista τα ελληνικα. Το πληκτρολογιο ειναι: Μicrosoft 6000v2.0 wireless. Απαντηστε λιγο γρηγορα σας παρακαλω.:cry: :cry: :cry:

Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ έχω το Wireless Comfort και μετά απο λίγη πληκτρολόγηση τα μεγάλα τα κάνει μικρά,διαλέγεις ένα φάκελο πιάνει 10,προγραμματα τα κατεβάζει κάτω δεξιά τι μπορεί να φταίει..?

Δημοσ.

αν μιλαμε για ασυρματα πληκτρολογια συμβαινουν πολλα τετοια.\

prigipa_m δωσε more info για το αν ο πισι ειναι λαπτοπ η οχι....(εχω μια περιεργη ιδεα.........:):):):):))

Δημοσ.

ελεγξα τα παραπανω που μου ειπες και ολα ειναι μια χαρα αλλα το προβλημα συνεχιζει να υπαρχει... Τι να κανω?

Δημοσ.
αν μιλαμε για ασυρματα πληκτρολογια συμβαινουν πολλα τετοια.\

prigipa_m δωσε more info για το αν ο πισι ειναι λαπτοπ η οχι....(εχω μια περιεργη ιδεα.........:):):):):))

PC.. Είναι.....

Δημοσ.

δοκιμαστε να αλλαξετε καναλι επικοινωνιας μεταξυ της συσκευης και του δεκτη usb.αν ουτε αυτο δεν δουλεψει τοτε υπαρχει software προβλημα οπου εκει σηκωνω τα χερια ψηλα...

Δημοσ.
δοκιμαστε να αλλαξετε καναλι επικοινωνιας μεταξυ της συσκευης και του δεκτη usb.αν ουτε αυτο δεν δουλεψει τοτε υπαρχει software προβλημα οπου εκει σηκωνω τα χερια ψηλα...

Κοίτα το πληκτρολόγιο είναι συνδεδεμένο με το στρογγυλό βύσμα και όχι σε USB..

Δημοσ.
Κοίτα το πληκτρολόγιο είναι συνδεδεμένο με το στρογγυλό βύσμα και όχι σε USB..

μα εσυ λες οτι ειναι ασυρματο.

Τεσπα παλι αφου ειναι ασυρματο θα εχει εναν δεκτη, δεν μπορει, αλλαξε το καναλι εποικοινονιας με τον δεκτη.

Δημοσ.

εχεις αγορασει ασυρματο ποντικι και πληκτρολογιο που ειναι πακετο?

αν ναι ο δεκτης ειναι και για το ποντικι και το πληκτρολογιο.

Δημοσ.

αν εχεις αγορασει πακετο τοτε υπαρχει ενας δεκτης και για τα δυο.και το ποντικι ομως και το keyboard απο κατω εχουν κουμπακι το οποιο αλλαζει καναλι.επισης το κουμπι του δεκτη (και για τα δυο) ειναι ενα,ενιαιο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...