Gonzalito Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Παιδια εχω ενα προβλημα με το πληκτρολογιο μου. Εχω ενα laptop και αγορασα ενα εξωτερικο πληκτρολογιο ενω το συνδεω κανονικα και βαζω κανονικα τα drivers σε vista αλλα οταν γραφω καθηστερει να γραψει και τρωει τα γραμματα. Τι μπορω να κανω για να το διορθωσω? Εχω τα vista τα ελληνικα. Το πληκτρολογιο ειναι: Μicrosoft 6000v2.0 wireless. Απαντηστε λιγο γρηγορα σας παρακαλω. :cry:
poscaman Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 τελειωνουν/τελειωσαν οι μπαταριες ή υπαρχει καποιο εμποδιο που εμποδιζει το σημα
Gonzalito Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 ειναι καινουριο το πληκτρολογιο. Μηπος θελει καποιες ρυθμισεις?
poscaman Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 δεν εχει να κανει σχεση με καινουριο/παλιο.ελεγξε τα 2 πιο πανω που ειπα
prigipa_m Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Ρε παιδιά εγώ έχω το Wireless Comfort και μετά απο λίγη πληκτρολόγηση τα μεγάλα τα κάνει μικρά,διαλέγεις ένα φάκελο πιάνει 10,προγραμματα τα κατεβάζει κάτω δεξιά τι μπορεί να φταίει..?
poscaman Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 αν μιλαμε για ασυρματα πληκτρολογια συμβαινουν πολλα τετοια.\ prigipa_m δωσε more info για το αν ο πισι ειναι λαπτοπ η οχι....(εχω μια περιεργη ιδεα.........:):))
Gonzalito Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 ελεγξα τα παραπανω που μου ειπες και ολα ειναι μια χαρα αλλα το προβλημα συνεχιζει να υπαρχει... Τι να κανω?
prigipa_m Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 αν μιλαμε για ασυρματα πληκτρολογια συμβαινουν πολλα τετοια.\ prigipa_m δωσε more info για το αν ο πισι ειναι λαπτοπ η οχι....(εχω μια περιεργη ιδεα.........:):)) PC.. Είναι.....
poscaman Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 δοκιμαστε να αλλαξετε καναλι επικοινωνιας μεταξυ της συσκευης και του δεκτη usb.αν ουτε αυτο δεν δουλεψει τοτε υπαρχει software προβλημα οπου εκει σηκωνω τα χερια ψηλα...
prigipa_m Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 δοκιμαστε να αλλαξετε καναλι επικοινωνιας μεταξυ της συσκευης και του δεκτη usb.αν ουτε αυτο δεν δουλεψει τοτε υπαρχει software προβλημα οπου εκει σηκωνω τα χερια ψηλα... Κοίτα το πληκτρολόγιο είναι συνδεδεμένο με το στρογγυλό βύσμα και όχι σε USB..
Gonzalito Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Κοίτα το πληκτρολόγιο είναι συνδεδεμένο με το στρογγυλό βύσμα και όχι σε USB.. μα εσυ λες οτι ειναι ασυρματο. Τεσπα παλι αφου ειναι ασυρματο θα εχει εναν δεκτη, δεν μπορει, αλλαξε το καναλι εποικοινονιας με τον δεκτη.
Gonzalito Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 εχεις αγορασει ασυρματο ποντικι και πληκτρολογιο που ειναι πακετο? αν ναι ο δεκτης ειναι και για το ποντικι και το πληκτρολογιο.
poscaman Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 αν εχεις αγορασει πακετο τοτε υπαρχει ενας δεκτης και για τα δυο.και το ποντικι ομως και το keyboard απο κατω εχουν κουμπακι το οποιο αλλαζει καναλι.επισης το κουμπι του δεκτη (και για τα δυο) ειναι ενα,ενιαιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.