Dark_fire Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 ρε παιδια οποτε κλεινω τον εξωτερικο στο event viewer παντα εμφανιζονται 5-6 ιδιες προειδοποιησεις -> Το σύστημα δεν είχε δυνατότητα εκκαθάρισης των δεδομένων στο αρχείο καταγραφής συναλλαγών. Μπορεί να παρουσιαστεί βλάβη. με ιδια ωρα ακομα και sec ! help me plz
S2Katana Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Τα δεδομενα ειναι readable?Κανεις safe removal?
Dark_fire Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 οχι δεν κανω save removal ουτε στους αλλους μ εξωτερικους κανω και δεν μ εχουν δημιουργησει παρομοιο προβλημα δες και αυτο
polaki Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Το mybook κλεινει μονο του (poweroff) οταν κλεινεις το pc.. Οποτε δεν χρειάζεται safe remove. Το λέω επειδη εχω το ιδιο, αλλα σε ολα τα αλλα external devices πρεπει να κανεις γιατι υπάρχει κινδυνος να φανε ηττα τα δεδομενα σου.. Την εχω παθει και με usb stick (unreadable ολα) αλλά και με εναν ευτυχως μικρό 20άρη δισκο!!
Dark_fire Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 εχεις και εσυ my book? δεν σου εχει εμφανιση τπτ απο αυτα που αναφερω πιο πανω? στο event viewer?
Dark_fire Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Κοιταχτε μ βγαζει και κατι τετοια που και που δεν ξερω πραγματικα τι να πω και τι να κανω.... το συγκεκριμενο μ το εβγαλε οταν πηγα να κανω safe removal τον δισκο και μ ειπε οτι δεν μπορω να τον αποσυνδεσω να ξαναδοκιμασω αργοτερα !! μ εβγαλε αυτο το μηνυμα και ουτε φωνη ουτε ακροαση απο τον δισκο παλι απο το ρευμα τον εβγαλα και τον ξανα εβαλα γιατι τον εβλεπαν αδειο .... και δεν γινοταν safe removal με τπτ βρειτε μ μια λυση αμα μπορειτε .......... + μ εμφανισε αυτη την προειδοποιηση στο event viewer.... -> Εντοπίστηκε σφάλμα στη συσκευή \Device\Harddisk3\D κατά τη διάρκεια μιας λειτουργίας σελιδοποίησης. (το εχω ξαναδει δεν ειναι η πρωτη φορα..)
Shineboy Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 αυτό το μήνυμα μου έβγαζε και μένα ενας δίσκος πρόσφατα (IDE όχι εξωτερικός) και ευτυχώς που πρόλαβα και αντίγραψα τα περισσότερα αρχεία γιατί τώρα έγιναν corrupt όλα και θέλει partition + format + εγκαταστάσεις από την αρχή... δοκίμασέ τον με τα διαγνωστικά της WD μήπως έχει βλάβη εμένα πάντως το εμφάνισε μετά από διακοπή της ΔΕΗ ενώ δούλευε το PC (δεν έχει UPS)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.