Προς το περιεχόμενο

Ενημερωτικό ή SPAM SMS ?

Silok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου έρχεται το παρακάτω μύνημα στο κινητό:

ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΑΝ!

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 26/3 ΜΕ ΚΑΘΕ JAVA GAME

ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ

ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!

HTTP:PO....L.TIM.GR

Και μετά δύο μέρες ένα ακόμα για την λήξη της προθεσμίας της προσφοράς.Αγανακτισμένος κι εγώ γιατί και στις 2 περιπτώσεις έτυχε να κοιμάμαι παίρνω τηλέφωνο στιν ΤΙΜ και μία αγενέστατη και θρασύτατη τηλεφωνήτρια μου λέει πως αυτά είναι ενημερωτικά και πως αν δεν θέλετε να σας 'ερχονται να στείλετε ένα φαξ για να σταματήσουν.Όταν της είπα πως από την στιγμή που πουλάς κάτι και μου το χώνεις μες στα μούτρα χωρίς να στο έχω ζητήσει είναι spam αυτή,επανέλαβε το ποιηματάκι το προηγούμενο λες κι εγώ τα έλεγα στην φτέρνα μου.

Βέβαια δεν χρεώθηκα για τα μυνήματα αλλά έλεος ρε γαμώτο.Το νούμερο μου το έχουν 10 άτομα γιατί θέλω την υσυχία μου.Δεν γουστάρω να μπαίνω σε διαδικασίες αποστολής φαξ και ότι άλλο τους καρφωθεί για κάτι που δεν ζήτησα.

Και ρωτώ τους γκουρού της κινητής να μου δώσουν τα φώτα τους.Έχουν το δικαίωμα να μου στέλνουν τέτοιου είδου μυνήματα?Κι αν όχι που μπορώ να απευθυνθώ μπας και συμμαζευτούνε λίγο.Γιατί αν είναι να τους στείλω φαξ ψήνομαι ακόμη και για καταγγελία ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να τους ενοχλήσει(αν βέβαια ενοχλούνται).

Παλιότερα ήρθαν και κάτι άλλα τύπου είσαι μόνος/μόνη έλα να μπλέξουμε τα μπούτια μας,αλλά μόλις τους απείλεισα με καταγγελία σταμάτησαν(αφού στην αρχή επέμεναν πως έχω στείλει εγώ κάποιο μύνημα σε τέτοιου είδους "υπηρεσίες".

Δημοσ.

εμένα που μου στέλνει όλη η παραλιακή καθώς και τα club μηνύματα για πάρτι που διοργανώνουν κτλπ; Και δεν ξέρω πως να το σταματήσω!

Δημοσ.
εμένα που μου στέλνει όλη η παραλιακή καθώς και τα club μηνύματα για πάρτι που διοργανώνουν κτλπ; Και δεν ξέρω πως να το σταματήσω!

Ούτε η εταιρία σου ξέρει τρόπο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...