Προς το περιεχόμενο

ATI R600 Ready to Ship

HellasVagabond

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

In case που έχεις μπερδευτεί Lafas,με Windows XP 32bit είμαι :P

Πάντως επειδή αναφέρθηκε,το Test Drive Unlimited σε 1600x1200 + 4xFSAA + HDR + 16xAF μου τρέχει κομπλέ. Σπάνια πέφτει το framerate στα 45 και συνήθως κυμαίνεται στα 60

• Απαντ. 149
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Απλα καλα θα ηταν να ακους καποιους που γνωριζουν κατι περισσοτερο αντι να λες πραγματα τα οποια δεν στεκουν πουθενα απλα και μονο για να πεις κατι.

Enas apo aytous sigoura den prepei kaneis na akousei eisai esy.

Δημοσ.

Yeap,σιγά μην κάθομαι να περιμένω πότε θα θυμηθεί να βγάλει official drivers η Nvidia (αν και οι 158.19beta ανέβηκαν και στο site της Nvidia). Αν περίμενα τότε ούτε καν το GRAW2 δεν θα μπορούσα να παίξω με τα bugs των σκιών,άσε που το fog πρόβλημα των Source games διορθώθηκε στους νέους beta ;)

Δημοσ.

Δεν μου ακούγεται καλά πάντως bench με beta. Τέλος πάντων νομίζω ότι το θέμα έκλεισε για την διαφορά GTS GTX. Έτσι και αλλιώς λίγο από εδώ λίγο από εκεί κερδίζεις... Moυ αρέσει πολύ το avatar σου. SubZero Wins!!!! :)

Δημοσ.

Δεν ξέρω γιατί αλλά οι 165.01 μου σέρνονται. Τους έβαλα 2 φορές (είπα μπας κι έγινε μ@λ@κία την πρώτη φορά αλλα τίποτα). Σε όλα τα παιχνίδια όπως Doom3,TDU,Stalker είχα χειρότερο performance και ξαναγύρισα στους 158.19. Ομολογώ ότι είμαι κομπλέ so far με αυτούς

Δημοσ.
Ε ενταξει αν ειναι καποιος να παιζει με ολα στο FULL δεν του φτανει ουτε 2 GTX σε SLI :P

΄Οταν υπάρχει σχετικά περιορισμένη ανάλυση (που συνήθως περιορίζει και ο επεξεργαστής), υπάρχει τις περισσότερες φορές χώρος για περισσότερα από 4xAA. Πρώτον στις μεσαίες αναλύσεις τα περισσότερα δείγματα multisampling κάνουν εμφανέστερη διαφορά και δεύτερον αν το παιχνίδι είναι παραφορτομένο με alpha test υφές η διαφορά με transparency AA για αυτές είναι εμφανέστατη ακόμα και στις υψηλές αναλύσεις.

Εντελώς άσχετο με το θέμα, αλλά με το συνηθισμένο κόστος που έχει το coverage sampling σε έναν σεβαστό αριθμό περιπτώσεων δεν συντρέχει λόγος να μην χρησιμοποιήσει κανείς 16x CSAA. Ούτε μνήμη πολύ τρώει ούτε εύρος. Φυσικά δεν είναι ισάξιο σε όλα τα σημεία με πραγματικό multisampling, αλλά από το απλό 4-απλό είναι σαφώς καλύτερο.

Δημοσ.

TEST DRIVE ULTIMATE 1280x1024 KAI OLA STO MAX ME 16QAA, 16AF, CPU sta 3600MHZ kai mnimi sta 945MHz 4-4-3-5 2T parousiazei kolimata ta opia einai spastika...

antitheta 1280x1024 4AA kai ola ta ipolipa STO MAX to pezo mia xara!!!

me tous neous 158.19 ForceWare

Δημοσ.
Και εγω βασικα μιλουσα για 1680χ1050 αναλυση...

Η οποία βρίσκεται περίπου στη μέση όσων αφορά το pixel rate μεταξύ 1600*1200 & 1280*1024.

1.920.000<->1.764.000<->1.310.720

Ο περιορισμός του επεξεργαστή παίρνει την ουσιαστική κατιούσα από τα 1600*1200 και πάνω και φτάνει στο ναδίρ στα 2560*1600.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...