Προς το περιεχόμενο

ATI R600 Ready to Ship

HellasVagabond

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 149
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Βασικα ποιο ανετα μου παιζει το Infernal σε 1600χ1200 παρα σε 1680χ1050 γιατι ετσι ?

Οπως ειπε και ο Ailuros more pixels to push more power needed..

Βασικα πως βλεπεις 1600x1200 αφου δεν υποστηριζεται απο το monitor σου?

Δημοσ.

Άρα 8800 Ultra=8800GTX Overclocked?

Δεν βλέπω διαφορά...

Edit:

Ailuros Δεν νομίζω πως συχνότητες και τα σχετικά παίζουν μεγάλο ρόλο καθώς μιλάμε πως η Ultra θα είναι σαν 2 GTX!
Αν δεν κάνω λάθος,το λινκ που παρέθεσες Lafas λέει πως υποθέτουν λόγο της τιμής της 8800 Ultra οτι θα είναι σαν 2 GTX,όχι όμως οτι είναι σίγουροι...
Δημοσ.
Ailuros Δεν νομίζω πως συχνότητες και τα σχετικά παίζουν μεγάλο ρόλο καθώς μιλάμε πως η Ultra θα είναι σαν 2 GTX!

Θα καταλάβεις σύντομα τι εννοούσα. Πάντως δεν βάζω το χερί μου στην φωτιά ότι όντως πρόκειται για GX2. Η GX2 για την οποία γνωρίζω εγώ έρχεται αργότερα στα 65nm και έχει 2*6 clusters.

Δημοσ.
Άρα 8800 Ultra=8800GTX Overclocked?

Δεν βλέπω διαφορά...

Edit:Αν δεν κάνω λάθος,το λινκ που παρέθεσες Lafas λέει πως υποθέτουν λόγο της τιμής της 8800 Ultra οτι θα είναι σαν 2 GTX,όχι όμως οτι είναι σίγουροι...

Μοντέλα 8800 που αγγίζουν την χιλιάρα υπάρχουν εδώ και αρκετό καιρό:

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814143085

http://www.bfgtech.com/8800GTXOC_768_PCIe_wc.html

Η υγρόψυξη πάντα είναι ακριβή στις GPU.

Για την ερώτησή σου, τόση επιπλέον συχνότητα + λίγο γρηγορότερους οδηγούς χρειάζεται η NV για να αντιμετωπίσει την 2900ΧΤΧ.

Φυσικά και ξεπερνά το γελοίο να σκάσει κανείς $1000 για μια κάρτα γραφικών. Με τόσα λεφτά παίρνεις δύο και κάνεις SLi.

Aκριβώς αυτό pappous_soulis.

Μα καλά δεν διαβάσατε το link που σας έβαλα?

Είναι σαν GX2! 8800GTX χ2!

Κι επειδή το λέει το dailytech σημαίνει ότι ισχύει κιόλας; Υπόθεση κάνουν βάση τιμής. Και γω σου παραθέτω άλλο link που δείχνει μια υπάρχουσα 8800 που στοιχίζει $939 και δεν είναι υπόθεση. ΄Οχι για κανένα άλλο λόγο αλλά για να αναρωτηθείς τι άλλο εκτός από GX2 θα δικαιολογούσε μια τέτοια τιμή.

Δημοσ.
Διαφωτιστικος ο Ailouros.... Δεν ειναι η πρωτη φορα που τετοιου ειδους sites λενε αναληθη πραγματα

Τα κάνουμε όλα για το traffic rank :twisted:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...