Προς το περιεχόμενο

προβλημα με ενημερωσεις ? σε xp!

nikos234

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εδω και τεσσερεις μερες , πρεπει να ειναι και η καινουργια ενημερωση που γραφει το σαιτ στην πρωτη σελιδα για τα windows σημερα μου κατεβηκε ,

οταν κανω εγκατσταση , την μια φορα φορα λεει ολοκληρωθηκε , αλλα μου ξαναβγαινει το εικονιδιο για ενημερωσεις και ξανακανω και συνεχεια γινεται το ιδιο αλλες φορες μπαινουν , αλλες φορες λεει απετυχε και ολη η γραμμη εκει που ειναι τα εικονιδια της συνδεσης του msn κτλ δεν λειτουργει , ολο το πλαισιο το μπε στα xp γινεται γκρι μου ξαναγινεται μλε κανονικα και δεν λειτουργει ....

δεν μου το εχει ξανακανει συμβαινει με αυτες τις ενημερωσεις αλλες μπαινουν αλλες οχι και που μπαινουν ξαναβγαινει το εικονιδιο τι συμβαινει γιατι ?

υγ.εχω αuθεντικα windows xp home!!!

Δημοσ.

sumvainoun afta distixws me ta update....sinithws ginete meta apo kairo kai meta apo 5-6 updates.....to xw dei se pollous filous...mexri pou vrethike i lisi tou integrated cd me ola ta updates mesa....afou ta xeis gnhsia psakse uparxei mia ekdosi WINXPSP2 Home OEM (dld vazeis to original serial sou apla)

p.x Microsoft Windows XP Home OEM SP2 Integrated February 2007... otan erthei i wra gia format ta pernas...

(akuro an thes MONO ellhnika windows,prepei na to kaneis mono sou...google)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...