Προς το περιεχόμενο

dll error

lazanas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ευχαριστο πολυ και εγω για τισ οδηγιες λυσεισ αυτου του error. το ειδα το πρωι και τρελαθηκα.

thanks

Δημοσ.

Ρε παιδια ειστε μεγαλι. Εκανα την οδηγια παπλικ και εξιλ και αν και ανιδεοσ ντιπ παμε καλα. Να δουμε παρακατω γιατι τωρα τελευταια,, και αφου μας αφησε στην(εσκεμενη) αγνοια τοσο χρονο για το εαν ειναι γνησιο η οχι,, το λογισμικο της γνωστης εταιριας,, εχει αρχισει να κανει νερα με αποτερο προφανη σκοπο τον διπλασιασμο της περιουσιας του φιλανθρωπου εφευρετη τους.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Εγω παρά τις υπέροχες οδηγίες σας εδω και λίγες μέρες εξακολουθώ να έχω πρόβλημα.

Τα πράγματα έχουν ως εξής:

Εγκατέστησα το αυθεντικό λογισμικό των windows πριν 3 ημέρες αλλα δεν ήταν δυνατό να πραγματοποιήσει αυτόματες ενημερώσεις λόγο του σφάλματος 0x80070080

Ύστερα απο αρκετό πσάξιμο κατάλαβα οτι θα έπρεπε να τισ εγκθιστώ απο μόνος μου απο το site ωστοσο οταν προσπαθούσα να εκγαταστήσω τις ενημερώσεις εμφανιζόταν το προαναφερθέν σφάλμα ( Το DLL συστήματος user32.dll μετατοπίστηκε στη μνήμη.)

Έτσι λοιπόν ψάχνοντας για λύση σε αυτο το πρόβλημα είδα το παρακάτω lnik http://support.microsoft.com/?kbid=925902 και κατέβασα το αρχεί οπου θα έλυνε το πρόβλημα το οποίο όμως χρείαζεται SP2 ενώ εγω έχω SP1 (το Service Pack 2 δεν εκγαθιστάται λογω του σφάλματος 0x80070080 ).Βρίσκομαι σε ένα αδιέξοδο με λίγα λόγια.Ευχαριστώ εκ των προταίρων και ελπίζω να μην σας κούρασα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...