john2gr Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Μόλις άλλαξα μητρική (γιατί κάηκε η προηγούμενη μου) και έκανα επανεγκατάσταση των Windows. Το πρόβλημα μου είναι απλό. Όταν πατάω πολλά κουμπιά μαζί (συνήθως από 5 κουμπιά και πάνω) το PC μου κουδουνίζει (κοινώς ακούγονται πολλαπλά beeps για όση ώρα κρατάω πατημένα τα πολλά κουμπιά). Πως θα το απενεργοποιήσω αυτό; Πριν κάνω την επανεγκατάσταση δεν είχα συναντήσει αυτό το πρόβλημα. PS: Η μητρική είναι η 680i της Nvidia. Μήπως από το Bios πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση ή από τα Windows γίνεται η διόρθωση του; PS2: Έχω αφαιρέσει όλες τις επιλογές από το Accessibility Options αλλά συνεχίζονται να ακούγονται τα beeps
RED_Diseaz Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 einai rythmish apo to plhktrologio. den exeis sxesh h mhtrikh. pane apo control panel kai psaxe apo to eikonidio keyboard h to allo me ena anaphriko karotsaki(den thymamai pws legetai)
john2gr Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Βρήκα την λύση. Δεν έχει να κάνει με το πληκτρολόγιο αλλά με το κωλοBeep device των Windows XP.Πρέπει να απενεργοποιηθεί το βρωμό-Beep από το System -> Hardware -> Device Manager. Εδώ είναι ένας οδηγός για όσους έχουν αυτό το πρόβλημα http://www.intelliot.com/blog/archives/2006/12/20/thinkpad-keyboard-beeps-fixed Thnx για το γρήγορο reply πάντως RED_Diseaz
bablyk Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Άσχετη ερώτηση (και με το συμπάθειο...): γιατί πατάς 5 πλήκτρα μαζί??
mitsakos13 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 και εγώ αυτό ήθελα να ρωτήσω γιατί πατάς 5 πλήκτρα μαζί?
kostelo Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Το παθαινω και γω αυτο οταν παιζω PES και παταω 3-4 κουμπια μαζι ειτε απο λαθος ειτε προσπαθωντας να κανω τριπλες κλπ και μου σπαει τα νευρα αυτο το ρημαδι το μπιιιιιιιιπ. Thanks για το λινκ john2gr.
Darkman_dd Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Μα το beep σημαίνει ότι δεν πιάνουν τα πλήκτρα. Δηλαδή αν στο 5ο πλήκτρο κάνει beep, το 5ο δεν το έπιασε ποτέ. Πάρε ένα χειριστήριο για το pro
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.