Προς το περιεχόμενο

Η Καρτα γραφικων, dvi.. Η TV, HDMI..

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό έχει τα σωστά βύσματα για να τα λέμε σωστά.Το άν θα κλειδώσουν οι συσκευές και θα παίξουν είναι άλλο πράγμα.

Δημοσ.

Το VGA είναι αναλογικό.Το HDMI μεταφέρει μόνο ψηφιακό σήμα.Θα μπορούσες να το κάνεις αυτό άν είχες DVI 2 DVI.Και συγκεκριμένα υποστήριζε DVI-I όπως η δική μου.

Δημοσ.

Δε καταλαβα, συγγνωμη.

Η καρτα γραφικων μου βγαζει και vga και dvi. Επειδη εχω διαβασει πως η ψηφιακη συνδεση ειναι η καλυτερη σκεφτηκα να το συνδεσω το πισι μεσω της dvi στο hdmi που εχει η tv. Λες οτι δε γινεται;

Αν δε γινεται, η tv εχει και vga, οποτε παλι εχω μια λυση, εστω και υποδεεστερη, καλα δε τα λεω;

Δημοσ.

Ευτυχής κάτοχος LCD οθόνης θα ήθελα να ρωτήσω αν θα δω σημαντικές διαφορές με DVI->HDMI καλώδιο, ή να παραμείνω στο απλό slot για pc που έχει η τηλεόραση;

Μιλάμε πάντα για HD video, 720, 1080.. τα γνωστά..

Δημοσ.

Απλά ρωτάω γιατί όλοι ρωτάνε για 1080 που στη τελική δέν θα έχει και τρελλή διαφορά με το 720 σε πάνελ με ανάλυση 1366χ768.Αναρωτήθηκα αν έγινε τίποτα και πήραν όλοι TV με 1920χ1080,είναι ακόμα ακριβά...

Δημοσ.

Οταν λες δε θα δουμε διαφορα, εννοεις σε σχεση με το ελεεινο vga? Γιατι πραγματικά δε παλευεται, πολυ θαμπο μου φαινεται..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...