savvvas Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Γεια σας! Φτιάχνω μία ιστοσελίδα, μιας εβδομαδιαίας εφημερίδας. Έχει περίπου 10-15 σελίδες εβδομαδιαίως. Την φτιαχνω με το Microsoft Publisher. Το αποτέλεσμα όμως, δεν είναι και πολύ ικανοποιητικό. Δοκίμασα το Dreamweaver 7, μήπως και την φτιάξω πιο ωραία, αλλά μου φαίνεται αρκετά δύσκολο. Έχετε να μου προτίνεται κανένα πρόγραμμα? Δεν θέλω και τίποτα πολύ πολύπλοκο, αλλά όχι και κάτι πολύ απλό. Thanks!!! :):):)
spock Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Εγώ θα πρότεινα να βρεις ένα CMS και να μην κάθεσαι να φτιάχνεις τις σελίδες μια μια με το χέρι. Για το κάλλος της υποθέσεως, το Dreamweaver είναι καλό για αρχή, αλλά έχε υπ'όψη σου πως το καλύτερο πρόγραμμα είναι ένα: notepad.
savvvas Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Εγώ θα πρότεινα να βρεις ένα CMS και να μην κάθεσαι να φτιάχνεις τις σελίδες μια μια με το χέρι.Για το κάλλος της υποθέσεως, το Dreamweaver είναι καλό για αρχή, αλλά έχε υπ'όψη σου πως το καλύτερο πρόγραμμα είναι ένα: notepad. Το δοκιιμασα το Dreamweaver, αλλά μου φαίνεται αρκετά δύσκολο. Ψαχνω ένα πρόγραμμα που να εχει έτοιμα πρότυπα, και το μόνο που πρέπει να κάνω, είναι να περνάω τις ειδήσεις της εφημερίδας. Ξέρεις τίποτα???
spock Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Γι'αυτό μίλησα για CMS. Τώρα, το πως θα το στήσεις, είναι μεγάαααααααααλη ιστορία. Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο Joomla, αν και εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ TYPO3.
macman Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Γεια σας! Φτιάχνω μία ιστοσελίδα, μιας εβδομαδιαίας εφημερίδας. Έχει περίπου 10-15 σελίδες εβδομαδιαίως. Την φτιαχνω με το Microsoft Publisher. Το αποτέλεσμα όμως, δεν είναι και πολύ ικανοποιητικό. Δοκίμασα το Dreamweaver 7, μήπως και την φτιάξω πιο ωραία, αλλά μου φαίνεται αρκετά δύσκολο. Έχετε να μου προτίνεται κανένα πρόγραμμα? Δεν θέλω και τίποτα πολύ πολύπλοκο, αλλά όχι και κάτι πολύ απλό. Thanks!!! :):):) Σου προτείνω το Joomla. Δες στο http://www.myjoomla.gr . Αν μάλιστα έχεις και τη δυνατότητα να διαθέσεις και περίπου 50-70 ευρώ, μπορείς να το ενισχύσεις και με το ijoomla magazine ( http://ijoomla.com/ ) !
Inkjjl Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 spock eimaste 2 pleon me to Typo3...Apla na to exoume ypopsin ki oi 2 mas na allilovoithiomaste...
antonisid Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Έχω μια απορία,τα cms τι διαφορά έχουν απ'τ άλλα προγράμματα οπως dreamweaver frontpage κτλ..μπορεί να δώσει κάποιος ένα παράδειγμα?Τα cms προσφέρουν κάποια τμήματα της σελίδας έτοιμα?
skous Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Έχω μια απορία,τα cms τι διαφορά έχουν απ'τ άλλα προγράμματα οπως dreamweaver frontpage κτλ..μπορεί να δώσει κάποιος ένα παράδειγμα?Τα cms προσφέρουν κάποια τμήματα της σελίδας έτοιμα? Στα CMS αφού "στήσεις" το site μετά το μόνο που κάνεις είναι να πετάς το κείμενο μέσα με copy paste. Όλα τρέχουν στον server οπότε δεν χρειάζεται να ανεβάζεις αρχεία.
pisio Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Εγώ χρησιμοποιώ Joomla και είμαι αρκετά ευχαριστημένος Οπότε μία ψήφο στο Joomla από εμένα
Melinbonian Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Στα CMS αφού "στήσεις" το site μετά το μόνο που κάνεις είναι να πετάς το κείμενο μέσα με copy paste. Όλα τρέχουν στον server οπότε δεν χρειάζεται να ανεβάζεις αρχεία. Τι εννοεις δε χρειάζεται να ανεβάσεις τα αρχεία?Είναι εύκολο να εξηγησεις λιγο ? Γιατι εχω και εγώ αυτή την απορία.
kazanas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Ennoei oti gia na dimosieuseis ena keimeno gia px xreiazetai mono na to pliktrologiseis sto site sou kai oxi na kaneis kapoia nea selida i na allaxeis tis palies pou eixes. Genika den xreiazetai na xereis na grafeis kwdika
system Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Το Dreamweaver CS3 ή το Dreamweaver 8 χρησιμοποίησε φίλε. Μπορεί να σου φαίνεται δύσκολο αλλά δίνει τις πιο πολλές δυνατότητες. Μαζί με το fireworks θα κάνεις πολύ καλή δουλειά. Μπορείς να βρεις tutorial στο Ιντερνετ για να τα μάθεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.