georgeadams Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Πριν από λίγη ώρα η Apple παρουσίασε τις νέες εκδόσεις των Mac Pro με 8 πυρήνες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Πω ρε μάγκα μου τι είναι αυτό ??? Τι να κλάσει το Macbook μου :(:( ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ Υ.Γ. Παρακαλώ να διαγραφεί όλο το θέμα γιατι δημιουργεί ψυχολογικά προβλήματα στους κοινούς θνητούς :cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Κοίτα να δεις εγώ 2 χιλιαρικάκια δολλάρις τα έδινα αν έκανε τόσο στην Ελλάδα. Εδώ θα κάνει 3 χιλιάρικα ευρώ χωρίς ΦΠΑ. Και ξέρεις νοιώθω κομμάτι μ@λ@κας να δίνω τα διπλά λεφτά. Οπότε όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Υπερβάλλεις... Το φτηνό μοντελάκι κάνει 2.500$ και άμα θες quad core πας κατευθείαν στα 4.000$... Το ξέρω πως πάλι δεν θα πάρεις, απλά το λέω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blu-ray Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Καλά αυτές οι τιμές είναι αποκλειστικά για επαγγελματίες... (Δεν αντέχω . . .). Edit: http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=293621 ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Η μεγαλύτερη μαλακία είναι ότι το iMac έχει integrated την οθόνη... Για κάποιον που δεν έχει οθόνη είναι πολύ γαμάτα, αλλά εγώ που τα έσκασα πριν από 1 χρόνο να πάρω μια 24αρα ε δεν μπορώ απλά να πάω να σκάσω τώρα άλλα 2 χιλιάρικά και 24αρι iMac. Και από την άλλη μεριά το Pro είναι απελπιστικά ακριβό. Υπάρχει ένα κενό στην πολιτική της Apple εδώ και μάλλον θα είναι αυτό που θα με αναγκάσει όταν κάνω αναβάθμιση να πάρω παλί pc ρε γαμώτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Η μεγαλύτερη μαλακία είναι ότι το iMac έχει integrated την οθόνη... Για κάποιον που δεν έχει οθόνη είναι πολύ γαμάτα, αλλά εγώ που τα έσκασα πριν από 1 χρόνο να πάρω μια 24αρα ε δεν μπορώ απλά να πάω να σκάσω τώρα άλλα 2 χιλιάρικά και 24αρι iMac. Και από την άλλη μεριά το Pro είναι απελπιστικά ακριβό. Υπάρχει ένα κενό στην πολιτική της Apple εδώ και μάλλον θα είναι αυτό που θα με αναγκάσει όταν κάνω αναβάθμιση να πάρω παλί pc ρε γαμώτο... Ε όχι, μου φαίνεται τραγικό αυτό που λες - το να πάρεις Wintel PC δηλαδή. Σιγά το κενό: δεν θες iMac, δεν θες MacPro. Τι μένει; Το Mac mini. Μια χαρά σύστημα είναι - αν του βάλεις κι έναν Intel Core 2 Duo είσαι μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Σιγά το κενό: δεν θες iMac' date=' δεν θες MacPro. Τι μένει; Το Mac mini.[/quote'] Ποιος δεν θέλει MacPro?? Άμα μου χαρίσει κανένας 3.500 χιλιαρικάκια θα είναι η πρώτη μου αγορά!!! Νταξει γαμει το μινι αλλά χάνεις τη χαρά της μόντας, να το ανοίξεις να ξεσκονίσεις τους ανεμιστήρες, να ξεβιδώσεις την ψύκτρα της κάρτας γραφικών για να βγάλεις τη σκόνη μιας και δεν γυρίυει ο ανεμιστήρας, να αλλάξεις την πάστα... Ξέρεις τέτοια....καθημερινά... πράγματα.. Εεε και όπως και να το κάνουμε περιορίζεσαι σε διαφορά πράγματακια...σκληροί για παράδειγμα... Που θα εναποθέσω τα 1.3 ΤΒ μου αγαπητέ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Ποιος δεν θέλει MacPro?? Άμα μου χαρίσει κανένας 3.500 χιλιαρικάκια θα είναι η πρώτη μου αγορά!!! Νταξει γαμει το μινι αλλά χάνεις τη χαρά της μόντας, να το ανοίξεις να ξεσκονίσεις τους ανεμιστήρες, να ξεβιδώσεις την ψύκτρα της κάρτας γραφικών για να βγάλεις τη σκόνη μιας και δεν γυρίυει ο ανεμιστήρας, να αλλάξεις την πάστα... Ξέρεις τέτοια....καθημερινά... πράγματα.. Εεε και όπως και να το κάνουμε περιορίζεσαι σε διαφορά πράγματακια...σκληροί για παράδειγμα... Που θα εναποθέσω τα 1.3 ΤΒ μου αγαπητέ?? Καλά, αυτή τη χαρά της mod-ας δεν την έχεις παρά μόνο στο MacPro. Αν θες κάτι τέτοιο, ναι κύριε, να τα σκάσεις τα δύο χιλιάρικα - και όχι φυσικά 3.500 που κάνει ο οκταπύρηνος MacPro, σιγά μην θες κι οκταπύρηνο για να τρέξεις Safari... Όσο για τα 1.3 TB σου προτείνω μία απλή και (σχετικά) φτηνή λύση και μία πιο σύνθετη και ακριβή αλλά και πιο κυριλέ λύση. Η φτηνή πλην τίμια λύση: Η πιο σύνθετη και ακριβή αλλά και πιο κυριλέ λύση: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blu-ray Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Κοίτα paredwse έχεις δίκιο σε πολλά πράγματα αλλα η apple καπου εδω το χάνει. Και εγω για mac pro πάω αλλα είναι αρκετά ακριβά, το imac δεν το παίρνω επειδή έχει οθόνη (ενώ έχω) δεν μπορείς να του προσθέσεις τρελά πράγματα, το mac mini δεν είναι και αυτο για τρελά πράγματα οπότε τι μένει ? Το mac os εκτός απο τη φοβερή λειτουργικότητα το θέλω για ερασιτεχνική παραγωγή μουσικής (logic express) και χρειάζεσαι εναν αρκετά καλό υπολογιστή. Αυτά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Τα παιδιά έχουν δίκιο. Αυτό που λείπει είναι ένας mac τύπου πύργου που θα είναι πιο προσιτός από τον Mac Pro. Ενας τέτοιος υπολογιστής, με τεχνικά χαρακτηριστικά imac σε κουτί tower θα ήταν τέλειος και θα μπορούσε(?!) να είναι και φθηνός αν σκεφτείς ότι δεν έχει την οθόνη του imac και σίγουρα φθηνότερος από τον imac 24. Με ελληνικές τιμές imac24 1755 ευρώ + ΦΠΑ και MacPro βασικός 2194 + ΦΠΑ πιστεύω ότι ένας τέτοιος υπολογιστής θα μπορούσε να κυμανθεί κάπου στα 1500 ευρώ (χωρίς οθόνη). Εγώ θα τον έπαιρνα με τα χίλια. Αλλά... όταν δεν έχεις ούτε μία επιπλέον θύρα για εσωτερικό σκληρό, ούτε χώρο για ένα εσωτερικό blu-ray (έρχονται!), όταν οι τιμές των οθονών έχουν πάρει την κατρακύλα... που να δώσεις τα δύο χιλιάρικα για να πάρεις τον 24άρι imac... Προφανώς, το τι θέλουμε εμείς δεν είναι το πιο σημαντικό. Η apple με την τρέχουσα σειρά υπολογιστών έχει μια στρατηγική και η συγκεκριμένη λογική εξυπηρετεί τις πωλήσεις. Κατά πάσα πιθανότητα ένας υπολογιστής σαν και αυτόν που φανταζόμαστε θα έκοβε πωλήσεις από άλλα μοντέλα χωρίς ίσως να επιστρέψει τη διαφορά. Κρίμα πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TyR Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 @paredwse: αλήθεια η χαρά του mod γιατί λείπει απ' mini? τι άλλο πρέπει να κάνω για να δείξω ότι είναι mod-able @blu-ray: έχεις δουλέψει με 2 οθόνες ταυτόχρονα? γνωρίζεις πόσα πραγματικά μπορείς να κάνεις έχοντας 2 οθόνες σε ένα σύστημα με μεγάλη επεξεργαστική ισχύ? Πιστέυω για την ερασιτεχνική ενασχόλησή σου με τη μουσική είναι υπεραρκετός και ο 17" iMac, για να μη πω το ίδιο το mini με μια μικρή φροντίδα. Για το mini οι μοναδικός περιορισμός κατά την ταπεινή μου άποψη είναι το ότι δεν μπορεί να δεχθεί 2 οθόνες. Όλα τα άλλα τα κάνει και με το πολύ παραπάνω μάλιστα και εφόσον όλοι θέλουν να σκαλίζουν τον υπολογιστή τους θα τους δώσει και αυτή την χαρά. Από την άλλη o iMac κάνει τα πάντα και στο πακέτο παίρνεις και οθόνη η οποία δε συγκρίνεται ποιοτικά με της οθόνες της φτήνιας που κυκλοφορούν στην αγορά. Ιδιαίτερα ο iMac 24" είναι πραγματική απόλαυση και τέτοια φωτεινότητα δεν την έχετε συναντήσει σε οθόνη για υπολογιστή. Από την άλλη όταν ο iMac είναι ενα Macbook Pro με μεγάλη οθόνη και εφόσον ο καθένας μπορεί να διαθέτει ήδη οθόνη, γιατί να μη στραφεί προς εκείνη την πλευρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blu-ray Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Ναι έχω δουλέψει και με μακ και με δύο οθόνες και με το logic express στο οποίο αν του φορτώσεις effect θα φάει τα μούτρα του. Όσο για τις οθόνες δεν έχεις άδικο αλλα δεν είναι και το πιο βολικό να έχεις 19 με 17 δίπλα... αυτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JockerX Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Νταξει γαμει το μινι αλλά χάνεις τη χαρά της μόντας, να το ανοίξεις να ξεσκονίσεις τους ανεμιστήρες, να ξεβιδώσεις την ψύκτρα της κάρτας γραφικών για να βγάλεις τη σκόνη μιας και δεν γυρίυει ο ανεμιστήρας, να αλλάξεις την πάστα... Ξέρεις τέτοια....καθημερινά... πράγματα.. Kάπου έχετε μπερδέψει τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές με τα παπάκια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joef_gr Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 μια ερωτηση ασχετου! τα 16 gb ram τους 8 πυρηνες και την χ1900χ τι να τα κανεις? να παιζεις τα τρελα παιχνιδια που υπαρχουν? το Photoshop kai to firefox τρεχουν και με 128ram και p4 sta 2.00 ghz! Μηπως την εχει δει m$ kai η apple Και αρχισε τις υπερβολες για Marketing? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.