bachtis Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Πώς θα περάσω κάτι φωτογραφίες από το κινητό στο PC? Δεν έχω bluetooth, 3G κτλ...
asmilon Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Kαλο θα ηταν να μας ελεγες και ποιο κινητο εχεις (μαρκα, μοντελο). Μια αμεση λυση ειναι να στειλεις MMS στο email σου, οποτε θα λαβεις τις φωτογραφιες στο inbox σου. Βεβαια ειναι μια δαπανηρη λυση αν θες να στειλεις αρκετες επειδη θα χρειαστουν αρκετα MMS, αλλα 2-3 φωτογραφιες ανετα μπορουν να αποσταλουν με ενα μηνυμα...
TechnoState Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 isws an syndesei sto kinito sou me to pc mesw kalwdiou usb, analoga vevaia me to kostos tou kalwdiou (se periptwsi pou den exeis)
bachtis Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Εχω Samsung αλλα μοντελο δε θυμαμαι. Ειναι Ε- κατι Παντως το μονο καλωδιο που παιρνει ειναι hands free!!!!!!!!!!!!!!!
TechnoState Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Εχω Samsung αλλα μοντελο δε θυμαμαι. Ειναι Ε- κατι Παντως το μονο καλωδιο που παιρνει ειναι hands free!!!!!!!!!!!!!!! exw ena samsung E-340 syndeomai mesw bluetooth, an exeis desktop pc k synepws oxi enswmatwmeni diasyndesi bluetooth.. me stickaki bluetooth kaneis mia xara tin douleia sou, alliws mati IR. den mporei...ena apo tis 2 diasyndeseis tha ypostirizei to kinito sou... diegrapse to bluetooth..ksanadiavazontas to thread katalava oti den exeis syndesimotita mesw bluetooth
tarrasque Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 τσέκαρε και αν πέρνει και εξωτερικές μνήμες (microSD) και αν πέρνει μπορείς να μεταφέρεις τις φωτ. εκεί και μέσω ενός memory reader στο pc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.