Προς το περιεχόμενο

Κατάργηση Κόστους Φορητότητας

lefterhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το κινητο τηλ. τι λογοτυπο εχει μετα την μεταφορα? ρωταω γιατι εχω την αισθηση οτι τις πληροφοριες για το τι λογοτυπο θα εμφανισει, τις περνει απο την sim...

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Στην περίπτωση που ο χρήστης καρτοκινητής είναι ανώνυμος, δηλαδή η εταιρεία κινητής που ανήκει (πάροχος-δότης) δεν διαθέτει τα στοιχεία του, τότε στην αίτηση φορητότητας θα δηλώσει μόνο τον αριθμό της κάρτας SIM που είναι τυπωμένος πάνω στην κάρτα SIM.

Στην περίπτωση που η εταιρεία κινητής που ανήκει ο χρήστης (πάροχος-δότης) διαθέτει τα στοιχεία του, τότε στην αίτηση φορητότητας θα δηλώσει το ονοματεπώνυμο και τον Α.Φ.Μ. ή αρ. ταυτότητας ή διαβατηρίου του. "

http://www.eett.gr/opencms/sites/EETT/Electronic_Communications/Telecoms/Numbering/portability_FAQ.html#12

πηγα σημερα να την κανω και μου ζηταγανε αρ.ταυτοτητας και α.φ.μ. ....και ενω τους ξεκαθαρισα οτι δεν εχουν τα στοιχεια μου (το τωρινο δικτυο μου) επεμεναν οτι χρειαζονται...τι να πω? εστειλα mail στον "Τομέα Εξυπηρέτησης Καταναλωτών της ΕΕΤΤ" και περιμενω απαντηση... να δουμε τι θα βγει...

αν δεν θελω να τα δωσω τι γινετε? αν δεν δωσω τα στοιχεια μου (ονοματεπωνυμο πως θα μου στειλουν την νεα sim?)

βασικα εχω μια μεγαλη "τρελα" (και να ηταν μονο μια!) δεν θελω να δεινω τα στοιχεια μου σε κανεναν και ιδιετερα αν ειναι να αποθηκευτουν ψηριακα...κανενα site που ειμαι μελος δεν τα εχει...

Δημοσ.

Apla 8eloun me thn eykairia na ftiaxoun pelatologio...

Otan pas gia na kaneis aithsh trava kai mia fwtotypia th selida ths EETT na fainetai kai h dieythynsh ths selidas kai deixe thn kai zhta ta onomata tous gia na ta symperilaveis sthn kataggelia sthn EETT...

Twra pws 8a th steiloun zhta na thn paralaveis apo to katasthma kai dwse ena thlephono na se kalesoun... otan leei anwnymo kartokinhto h EETT ennoei anwnymo... apla oi etaireies pontaroun sto oti polloi 8a dwsoun ta stoixeia tous prokeimenou na exyphreth8oun amesa...

Δημοσ.
apla oi etaireies pontaroun sto oti polloi 8a dwsoun ta stoixeia tous prokeimenou na exyphreth8oun amesa...

που να ηξερες τι τραβιξα στο οτε...να τους λεω τι θελω να κανω και να με κοιτανε...η ατακα της υπαληλου ηταν "τι ειναι αυτο"? και πηγε και ρωτησε καποιον αλλο... μετα μου ζηταγαν ταυτοτητα και διαφορα αλλα...μεγαλο μπλεξιμο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...