Προς το περιεχόμενο

Κατάργηση Κόστους Φορητότητας

lefterhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν νομιζω...Εγω εχω κανει 2 μεχρι τωρα.Απο Q σε ΤΙΜ και μετα σε Vodafone.

giannh mipws 8umasai to thl gia na kanw k gw to noumeraki m tim?exw vodafone k 8elw na to kanw tim.8umasai ton ari8mo pou kaleses?

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μπορω να παω απο καρτοκινητη σε καρτοκινητη? και αν ναι εγω δεν επιλεγω ποιο πακετο θα επιλεξω (π.χ. what's up κοσμοκαρτα)

Δημοσ.

πριν περιπου 6 μηνες που εκανα αλλγη φορητοτητας (απο καρτα βεβαια σε συνδεση) τα λεφτα χαθηκαν.

και που ρωτησα αν πηγαινα απο καρτα σε καρτα μου απαντησαν οτι το υπολοιπο μηδενιζεται :(

Δημοσ.

Παιδια να ρωτησω κατι..Οταν λετε φορητοτητα εννοειτε για παραδειγμα αν εχω τωρα τον αριθμο 694-1234567 να τον κανω ας πουμε 697-1234567 η 699-1234567 ??

Δημοσ.

ΤΣΟΥ!

αλλαγη φορητοτητας σημαινει οτι αν εχεις τον 6941234567 μπορεις να ανηκεις σε οποιοδηποτε πακετο καρτοκινητης η συνδεσης οποιασδηποτε εταιρειας χωρις να χρειαστει να αλλαξεις αριθμο.μπορεις δηλ με τον αριθμο 6941234567 να εχεις COSMOκαρτα για παραδειγμα

Δημοσ.

Ο πιο απλός τρόπος είναι να πάρεις τηλέφωνο την εταιρία που θέλεις να πας και σου εξηγούν αναλυτικά πια βήματα πρέπει να ακολουθήσεις.

Εγώ προσωπικά έκανα μέσω Πλαισίου την μεταβίβασή μου από Vodafone σε Cosmote για τον λόγο ότι στο συγκεκριμένο κατάστημα θα μπορώ να έχω οποιαδήποτε συσκευή θέλω όταν μου έρχεται η επιδότηση και δεν θα μπλέκω με branded συσκευές (VF Live, iMode και παπ4ριές).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δικαιούσαι επιδότηση όταν πηγαίνεις σε πρόγραμμα συμβολαίου, ακριβώς όπως όταν κάνεις νέα σύνδεση!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...