4saken Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Παντως το Oz ειναι πιθανοτατα η πιο καταθληπτικη σειρα που εχω δει, ισως γιατι ημουν και σε ασχημη κατασταση.Κατα τα αλλα διαμαντακι...
speedy23 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Ειναι στο 'to watch' list. Δεν θυμαμαι να εχω ακουσει κακο λογο για τη σειρα.
Kostasspil Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Θα βρεις πολλα κοινα σημεια αναμεσα στον πρωταγωνιστή και στο avatar σου
Kostasspil Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Και μου πήρε 5 σαιζόν για να καταλήξω σε ετυμηγορία σχετικά με τον Βικ, αλλά με βοήθησαν πολύ αυτά που είπε ο Κάβανο στο τέλος του S06E02. O Βικ είναι ένα εγωιστικό κάθαρμα, που νοιάζεται μόνο για τον εαυτό του και το πώς φαίνεται στους άλλους. Νομίζει ότι είναι ο πιο έξυπνος, ο πιο μάγκας, ο πιο ικανός. Τα λίγα καλά στοιχεία του και το arrest rate του δεν είναι πλέον αρκετά για να τον συμπαθήσω. Μπορεί να έχει κάνει για εμένα μόνο μία πραγματικά ασυγχώρητη χοντράδα (τον φόνο του Τέρυ), αλλά συνολικά είναι ένα κάθαρμα που το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι να χειραγωγεί τους πάντες. Το ιδιο εκανε κι ο Καβανο ομως. Μπορεί ο Βικ να ειναι ο,τι ειναι, αλλα δεν μπορεις να παριστανεις τον play by the books τυπο και να 1.Τα κανεις πλακακια με τον Ασεβεδα βγαζοντας βρωμα οτι και καλα ο Λεμ τους πουλησε (στα ματια μου ειναι εξισου εμεσος αυτουργος με τον Βικ) 2.Βαζεις την Εμολια να ψευδομαρτηρησει για να χτισεις την υποθεση σου 3. Να φυτευεις αποδεικτικα στοιχεια σπιτι του Και αυτο ειναι μια επιτυχια τοσο για την συγγραφικη ομαδα, εν μερει, οσο και για τον Γουιτακερ. Ειναι τοσο εκνευριστικες οι μεθοδοι του Καβανο, που επιανα τον εαυτο μου να θελει τον Βικ νικητη απ ολο αυτο. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2016 από Kostasspil
speedy23 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Θα βρεις πολλα κοινα σημεια αναμεσα στον πρωταγωνιστή και στο avatar σου Just for the record, εννοουσα για το Oz. Το The Shield το εχω δει.
Voodooman Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Το ιδιο εκανε κι ο Καβανο ομως. Μπορεί ο Βικ να ειναι ο,τι ειναι, αλλα δεν μπορεις να παριστανεις τον play by the books τυπο και να 1.Τα κανεις πλακακια με τον Ασεβεδα βγαζοντας βρωμα οτι και καλα ο Λεμ τους πουλησε (στα ματια μου ειναι εξισου εμεσος αυτουργος με τον Βικ) 2.Βαζεις την Εμολια να ψευδομαρτηρησει για να χτισεις την υποθεση σου 3. Να φυτευεις αποδεικτικα στοιχεια σπιτι του Και αυτο ειναι μια επιτυχια τοσο για την συγγραφικη ομαδα, εν μερει, οσο και για τον Γουιτακερ. Ειναι τοσο εκνευριστικες οι μεθοδοι του Καβανο, που επιανα τον εαυτο μου να θελει τον Βικ νικητη απ ολο αυτο. Σωστό, αλλά νομίζω ότι (και) σε αυτήν την σειρά ειπώθηκε κάπου ότι χρειάζεται ένα τέρας για να πιάσεις ένα τέρας. Και, τουλάχιστον, ο Κάβανο είναι ένας καλός τύπος που έκανε κακά πράγματα, ο Βικ είναι ένας κακός τύπος, που έκανε κακά πράγματα. Παραμένει η αγαπημένη μου σειρά. 1
Arkin Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Κυκλοφορησαν σημερα ολες οι σεζον σε 1080p bluray στα 320gb ολες οι σεζον. Θα τσεκαρω αν ταιριαζουν οι υποτιτλοι απο dvdrip εκδοσεις και αν οχι ξεκιναω συγχρονισμο. Αν ταιριαζουν μπαινει για κατεβασμα ολη η σειρα να την απολαυσουμε οπως πρεπει. Δεν εχω δει επεισοδιο δεν ξερω πλοκη τιποτα και περιμενα να βγει σε τετοια ποιοτητα. Ελπιζω καποια στιγμη να βγαλουν και το Oz σε HD bluray γιατι οι εκδοσεις που κυκλοφορουν δεν εχουν καθολου καλη ποιοτητα. 1
tonypapadovic Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Εγώ θα σου έλεγα αυτές τις σειρές να τις δεις στο πρωτότυπο... είναι μέρος της γοητείας τους (και τα δύο μες στην "βρωμιά" είναι, οπότε δες τα όπως τους αρμόζει)
Arkin Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, tonypapadovic είπε Εγώ θα σου έλεγα αυτές τις σειρές να τις δεις στο πρωτότυπο... είναι μέρος της γοητείας τους (και τα δύο μες στην "βρωμιά" είναι, οπότε δες τα όπως τους αρμόζει) Ειδα ολο το the wire ετσι πριν 10 χρονια με μαυρες μπαρες αριστερα δεξια δεν νομιζω να μπορω να το ξανα κανω. Θελω 16:9 και εικονα κρυσταλλο. Βρωμια οντως εχουν αλλα με τις 55αρες και στην εποχη του 4K δυσκολα να δει καποιος 4:3 σε SD αναλυση. Το ιδιο θεμα εχω και με αλλες σειρες που δεν με αφηνουν να τις ευχαριστηθω και περιμενω να βγουν σε 16:9 bluray. 1
Froskeas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Στις 21/12/2018 στις 9:45 ΠΜ, Arkin είπε Κυκλοφορησαν σημερα ολες οι σεζον σε 1080p bluray στα 320gb ολες οι σεζον. Θα τσεκαρω αν ταιριαζουν οι υποτιτλοι απο dvdrip εκδοσεις και αν οχι ξεκιναω συγχρονισμο. Αν ταιριαζουν μπαινει για κατεβασμα ολη η σειρα να την απολαυσουμε οπως πρεπει. Δεν εχω δει επεισοδιο δεν ξερω πλοκη τιποτα και περιμενα να βγει σε τετοια ποιοτητα. Ελπιζω καποια στιγμη να βγαλουν και το Oz σε HD bluray γιατι οι εκδοσεις που κυκλοφορουν δεν εχουν καθολου καλη ποιοτητα. Θα σου ήμουν υπέρτατα ευγνώμων αν -σε περίπτωση που οι υπάρχοντες υπότιτλοι δεν ειναι συγχρονισμένοι-μπορέσεις και τους κάνεις. 1
Arkin Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, Froskeas είπε Θα σου ήμουν υπέρτατα ευγνώμων αν -σε περίπτωση που οι υπάρχοντες υπότιτλοι δεν ειναι συγχρονισμένοι-μπορέσεις και τους κάνεις. Θα κανω το καλυτερο δυνατο. 1
Arkin Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Ετοιμο το πρωτο επεισοδιο της πρωτης σεζον για την bluray εκδοση. Για δειτε το και πειτε μου αν ειναι κομπλε εφαγα καμια ωριτσα εκανα και κατι διορθωσεις μιας και τους περασα σχεδον ολους τους υποτιλους. https://ufile.io/k6cdb 1 1
Arkin Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δευτερο επεισοδιο πρωτης σεζον. Εκτος το συγχρονισμο γινονται και διορθωσεις υπαρχουν αρκετα κενα αναμεσα σε λεξεις η καποια μπορει να λειπουν. 13 επεισοδια η πρωτη σεζον οποτε να δουμε ποτε θα τελειωσει. https://ufile.io/95vl5 Τριτο επεισοδιο ετοιμο https://ufile.io/krq24 1
crom251 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Ερωτηση... Η σειρα εχει αυτοτελη επεισοδια, μια ιστορια ανα κυκλο ή μια ιστορια που εξελίσσεται σε ολους τους κυκλους?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα