Voodooman Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Η πέμπτη σαιζόν είναι ό,τι πιο αγχωτικό έχω δει σε οποιοδήποτε μέσο, ποτέ σε καμία σειρά ή ταινία δεν ζορίσηκα τόσο και για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, κόντεψα και εγώ να πάθω έλκος στομάχου! Από την αρχή φοβόμουν τί θα γίνει και με ποιον τρόπο και έγινε έτσι, χωρίς κανείς να μπορεί να κάνει τίποτα!.. Πολύ βρώμικη σειρά και πολύ κακή με τον τηλεθεατή, τα έκανε όλα όσο χειρότερα γινόταν. Και κάποιοι ενοχλούνται από το GoT! Και μου πήρε 5 σαιζόν για να καταλήξω σε ετυμηγορία σχετικά με τον Βικ, αλλά με βοήθησαν πολύ αυτά που είπε ο Κάβανο στο τέλος του S06E02. O Βικ είναι ένα εγωιστικό κάθαρμα, που νοιάζεται μόνο για τον εαυτό του και το πώς φαίνεται στους άλλους. Νομίζει ότι είναι ο πιο έξυπνος, ο πιο μάγκας, ο πιο ικανός. Τα λίγα καλά στοιχεία του και το arrest rate του δεν είναι πλέον αρκετά για να τον συμπαθήσω. Μπορεί να έχει κάνει για εμένα μόνο μία πραγματικά ασυγχώρητη χοντράδα (τον φόνο του Τέρυ), αλλά συνολικά είναι ένα κάθαρμα που το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι να χειραγωγεί τους πάντες. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2016 από Voodooman
Voodooman Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Επιτέλους, αυτή η οδυνηρή εμπειρία που λέγεται The Shield έφτασε στο τέλος της και για εμένα. Λέω να κάνω ένα διάλειμμα από την παρακολούθηση σειρών, πρώτον για να συνέλθω λίγο από την ταλαιπωρία και δεύτερον γιατί δύσκολα να μου ξαναδημιουργθούν τόσα και τέτοια συναισθήματα από μία σειρά.
livefreeordie Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 απο τις καλυτερες σειρες που εχω δει! τα συναισθηματα που σου δημιουργουν οι χαρακτηρες κι οι καταστασεις δεν υπαρχουν , ταυτιζεσαι! κι εκτος αυτου σε κραταει διαρκως σε αγωνια , θες να δεις που θα καταληξει ! εκτος αυτου ειχε και πολλες ανατροπες. σιγουρα καθολου βαρετη σειρα! λιγο κακογυρισμενη ηταν στην αρχη (σε καποια επεισοδια φαινονταν οι καμεραμανς που τραβουσαν με τις καμερες) αλλα μετα εστρωσε. 1
speedy23 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 λιγο κακογυρισμενη ηταν στην αρχη (σε καποια επεισοδια φαινονταν οι καμεραμανς που τραβουσαν με τις καμερες) αλλα μετα εστρωσε. Χαχα δεν το θυμαμαι αυτο. Επιτηδες ή οχι (επιτηδες ηταν για να δειξουν την ωμη φυση της σειρας) με κουρασε καπως το πως γυριστηκε. Ειχε και shaky cam αν θυμαμαι καλα. Δεν ειναι μεσα στις αγαπημενες μου σειρες ουτε θα την ξαναβλεπα αλλα ηταν καλη σειρα με καποιες τρομερες σκηνες/γεγονοτα που σοκαρουν και αλλαζουν την σειρα πραγματικα. Γαματο τελος. PS: Μολις θυμηθηκα τους Μπιζ Λατς ... και τον μαλακα τον ψιλολιγνο αστυνομικο
Voodooman Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Χαχα δεν το θυμαμαι αυτο. Επιτηδες ή οχι (επιτηδες ηταν για να δειξουν την ωμη φυση της σειρας) με κουρασε καπως το πως γυριστηκε. Ειχε και shaky cam αν θυμαμαι καλα. Δεν ειναι μεσα στις αγαπημενες μου σειρες ουτε θα την ξαναβλεπα αλλα ηταν καλη σειρα με καποιες τρομερες σκηνες/γεγονοτα που σοκαρουν και αλλαζουν την σειρα πραγματικα. Γαματο τελος. PS: Μολις θυμηθηκα τους Μπιζ Λατς ... και τον μαλακα τον ψιλολιγνο αστυνομικο Αποκάλεσες "μαλάκα" έναν από τους (ελάχιστους) "καλούς" χαρακτήρες της σειράς. Αυτή είναι για εμένα η επιτυχία της, δεν υπάρχει ούτε ένας 100% ακέραιος χαρακτήρας, ο καθένας με τον δικό του τρόπο είναι μαλάκας, όπως περίπου και στην πραγματικότητα. Αυτό που μένει από την σειρά είναι ο πραγματικά καταιγιστικός ρυθμός της, επί επτά σαιζόν δεν πατάει φρένο ούτε για μια στιγμή. Ακόμη και στα πιο βαρετά της (aka 4th season) είναι πύραυλος. Και δεν έχω δει καμία σαιζόν καμίας σειράς που έστω να πλησιάζει αυτήν την ανυπέρβλητη πέμπτη σαιζόν. Αυτό το γκάζι ίσως κουράσει κάποιους και σίγουρα έχει και κάποια ακόμη μειονεκτήματα, αλλά γενικά η σειρά τράβηξε τον όρο "αστυνομική σειρά" στα άκρα από κάθε άποψη, πιστεύω πως δεν υπάρχει κάτι άλλο να δείξει μία αστυνομική σειρά, τουλάχιστον ως προς το θέμα της δράσης, του ρεαλισμού και της διαφθοράς στα χαμηλά/μεσαία κλιμάκια της αστυνομίας και της πολιτικής. Καταπληκτικό βίντεο που, παρά τα spoilers του, δείχνει πολύ ωραία τί να περιμένεις από την σειρά. 1
alex_000 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 To shield υπάρχει σε αξιοπρεπή ποιότητα είναι είναι μόνο το dvd rip που ήξερα παλιά?
ms13 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 To shield υπάρχει σε αξιοπρεπή ποιότητα είναι είναι μόνο το dvd rip που ήξερα παλιά? Υπομονη ενα χρονο. http://www.ign.com/articles/2015/08/30/the-shield-to-be-converted-to-4k 1
speedy23 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Αποκάλεσες "μαλάκα" έναν από τους (ελάχιστους) "καλούς" χαρακτήρες της σειράς. Αυτή είναι για εμένα η επιτυχία της, δεν υπάρχει ούτε ένας 100% ακέραιος χαρακτήρας, ο καθένας με τον δικό του τρόπο είναι μαλάκας, όπως περίπου και στην πραγματικότητα. Σωστος. Μπροστα στους αλλους ειναι παναγια αλλα ενω απο την μια εδειχνε οτι δεν ειναι bent σαν τους αλλους κατι θα εκανε που θα με εκνευριζε. Κυριως γι'αυτο τον ειπα ετσι και φυσικα ανεβηκε level για μενα οταν σκοτωσε την γατουλα μονο και μονο για να μπει καπως στο μυαλο του serial killer αν θυμαμαι καλα. 1
alex_000 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Υπομονη ενα χρονο. http://www.ign.com/articles/2015/08/30/the-shield-to-be-converted-to-4k thanks με χαρά να κάνω υπομονή αν είναι η σειρά αυτό που περιμένω και δεν βγώ από το σπίτι μια εβδομάδα στο 3x3 πανί που έχω τα pixel στα DVD rip είναι σαν στραγάλια. 1
coveb74 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά σας παρακαλώ πείτε μου αν έχετε την καλοσύνη πως να βρω υποτίτλους για τους ασυγχρόνιστους της 3ης, 5ης και 6ης σεζόν. Μόνο αυτές δεν έχω δει και την 7η. Έχω δει 1η, 2η και 4η αλλά έχω κενά στην 3η. Το kodi τίποτα, έχω βρει υποτίτλους αλλά δεν είναι συγχρονισμένοι. Εκεί είναι το πρόβλημα,. Πάω να τους συγχρονίσω, αλλά μετά από λίγη ώρα πάλι χαλάνε. Τι να κανω, help.
thomasG4 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Για όποιον ενδιαφέρεται προστέθηκαν πρόσφατα και οι 7 σεζόν στο Netflix. Μόνο με αγγλικούς υπότιτλους μέχρι στιγμής.
Kostasspil Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά σας παρακαλώ πείτε μου αν έχετε την καλοσύνη πως να βρω υποτίτλους για τους ασυγχρόνιστους της 3ης, 5ης και 6ης σεζόν. Μόνο αυτές δεν έχω δει και την 7η. Έχω δει 1η, 2η και 4η αλλά έχω κενά στην 3η. Το kodi τίποτα, έχω βρει υποτίτλους αλλά δεν είναι συγχρονισμένοι. Εκεί είναι το πρόβλημα,. Πάω να τους συγχρονίσω, αλλά μετά από λίγη ώρα πάλι χαλάνε. Τι να κανω, help. Στο kodi μεσω subtitles.gr ειναι κομπλε οι υποτιτλοι
thomasG4 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Σε HD θα βγει όπως το The wire? Μέσα στο 17 θα κυκλοφορήσει σε 4K. http://www.insomnia.gr/topic/181358-the-shield/?p=54238823 1
Heybro Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Τέλεια περιμένω να τη δω πως και πως αυτή τη σειρά μαζί με Seinfeld και Oz που για το πρώτο δεν υπάρχουν υπότιτλοι για τις HD εκδόσεις και το δεύτερο είναι μόνο σε SD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα