Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 χρόνο αργότερα...
  • Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

‘The Shield’ Is Getting a “Spectacular” 4K Conversion, Says Shawn Ryan

http://collider.com/the-shield-4k-conversion-details/

Nice

Cant wait.Αρκει να βγουν και συγχρονισμενοι ελληνικοι υποτιτλοι γιατι με το the wire κατεβασαμε τα 160gb αλλα υποτιτλοι δεν υπαρχουν για τις blu-ray εκδοσεις οπως και για το x-files που υπαρχουν μονο dvdrip εκδοσεις.

Δημοσ.

Cant wait.Αρκει να βγουν και συγχρονισμενοι ελληνικοι υποτιτλοι γιατι με το the wire κατεβασαμε τα 160gb αλλα υποτιτλοι δεν υπαρχουν για τις blu-ray εκδοσεις οπως και για το x-files που υπαρχουν μονο dvdrip εκδοσεις.

Στο The Wire τους έχω συγχρονίσει στα 720p WEB-DL αν θες.

• Like 1
Δημοσ.

Στο The Wire τους έχω συγχρονίσει στα 720p WEB-DL αν θες.

Ναι τα εχω βρει σε web-dl στο subs4free εδω και καιρο και μπραβο σου δεν ηξερα οτι εσυ τους συγχρονισες απλα εχω κατεβασμενη την blu-ray εκδοση που βγηκε λιγο αργοτερα.

Δημοσ.

Ναι τα εχω βρει σε web-dl στο subs4free εδω και καιρο και μπραβο σου δεν ηξερα οτι εσυ τους συγχρονισες απλα εχω κατεβασμενη την blu-ray εκδοση που βγηκε λιγο αργοτερα.

Εκεί έχουν την HDTV έκδοση. Λίγο πιο μετά βγήκε η WEB-DL που είναι λίγο καλύτερη. Δεν τους έχω στείλει σε κανένα site, αλλά καλό θα είναι να το κάνω.

Δημοσ.

Εκεί έχουν την HDTV έκδοση. Λίγο πιο μετά βγήκε η WEB-DL που είναι λίγο καλύτερη. Δεν τους έχω στείλει σε κανένα site, αλλά καλό θα είναι να το κάνω.

Ναι σωστος λαθος μου εχει κανα 2 επεισοδια σε web-dl και τα αλλα σε hdtv.Παιζει να ταιριαζουν τα web dl με τα blu-ray?Αν εχουν ιδιο frame rate λογικα θα ταιριαζουν.

Δημοσ.

Ναι σωστος λαθος μου εχει κανα 2 επεισοδια σε web-dl και τα αλλα σε hdtv.Παιζει να ταιριαζουν τα web dl με τα blu-ray?Αν εχουν ιδιο frame rate λογικα θα ταιριαζουν.

Απ' ότι βλέπω έχουν το ίδιο. Σου στέλνω pm για να μη βγαίνουμε και off topic.

• Like 1
Δημοσ.

Ενα μεγαλο μπραβο στον φιλο vsl ο οποιος συγχρονισε τις dvdrip εκδοσεις του the wire σε web-dl και τελικα λειτουργουν κανονικα και στις blu-ray εκδοσεις.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ο ξεθάφτης παλιών σειρών επιστρέφει.

Το ξεκίνησα εχθές και κατέληξα να πέφτω για ύπνο με το ζόρι στις 3. Σε αρπάζει από το πρώτο πεντάλεπτο και μέχρι το τέλος του πρώτου επεισοδίου σε έχει κολλήσει άσχημα. Συγκρινόμενο με το The Wire (το οποίο παράτησα) απευθύνεται σε πιο κάφρους, πιο βιαστικούς, πιο διψασμένους τηλεθεατές, χωρίς να χάνει τίποτα σε ποιότητα και βάθος. Αν στο πρώτο επεισόδιο μας έχει δείξει αυτά που μας έδειξε, τί θα δω σε 7 σαιζόν;

• Like 5
Δημοσ.

Ωραία, πέτυχα διάνα, έχω πολλή και ποιοτική παρακολούθηση για αρκετό καιρό. Πολύ γρήγορη, πολύ βίαιη, πολύ ρεαλιστική,πολύ βαθιά σειρά. Υποθέσεις ούτε απλές ούτε υπερβολικά δαιδαλώδεις, τουλάχιστον 10 κορυφαίοι χαρακτήρες, σε πάει από το γέλιο στο κλάμα και στην αγωνία από σκηνή σε σκηνή. Μόνο τέσσερεις σελίδες για αυτήν τη σειρά μου φαίνονται πολύ λίγες, απολύτως κορυφαία σειρά.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μετά την χαλαρωτική (και ελαφρότατα κουραστική) 4η σαιζόν, η πέμπτη φέρνει πάλι το ίδιο σφίξιμο στο στομάχι, ακόμη χειρότερο. Δεν παλεύεται η σειρά!..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...