Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

7 σεζον όμως ρε σείς, jesus...

Mη νομίζεις..

Τις τελευταίες 3 σεζόν εγώ τις είδα σε μια βδομαδούλα.

Θυμάμαι δεν ήθελα να πάω για ύπνο,άγρια χαράματα

για να δω τι συνέβαινε στη συνέχεια της ιστορίας.

Και ήταν κάποια επεισόδια...ωχ,μανούλα μου!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

μόλις τέλειωσα την σεζόν 5

τι season finale ηταν αυτό ...μου έπεσε το τσιγάρο απο το στόμα :wacko: :wacko: :wacko:

Αυτός ο shane κορυφαίος μ@λ@κ@ς , καλά δεν τον είχα συμπαθίσει απο την αρχή. Ο Lem πάλι ηταν συμπαθιτικός χαρακτήρας και κρατούσε τις ισορροπίες. Μα καλά ρε ηλίθιε shane , δεν μπορούσες να τον πιριβολίσεις? χειροβομβίδα? έλεος .. και δεν πέθανε ακαριαία, τον έβλεπε να πεθαίνει μετά.. :mad: :mad: :mad:

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Μολις τελειωσα και εγω την σειρα.. Δεν θα πω "επιτελους", γιατι δεν ηθελα να τελειωσει.. :P Δεν ξερω αν με καλυψε ή οχι το τελος.. Ακομα το επεξεργαζομαι.. :D

Το μεγαλο ερωτημα ειναι....... ΤΩΡΑ ΤΙ; Αλλη σειρα σαν αυτην βρισκεις;

Το wire το ξεκινησα, αλλα μου φανηκε καπως αχρωμο και δεν με τραβηξε με την πρωτη που λενε (οπως το shield για παραδειγμα)..
Ααα και δεν γουσταρω σειρα τυπου CSI.. Θελω καθημερινοτητα σε αστυνομικο τμημα και στον δρομο, σαν το shield φαση..

• Like 1
Δημοσ.

δοκιμασε και το justified ή και το sons of anarchy...αλλα κανενα δεν ειναι αυτο που ζητας...

το southland εχει καλες κριτικες και ειναι στο στυλ σου, αλλα εμενα δεν μου αρεσει...

Δημοσ.

Το Southland ειναι το τελειο follow up για The Shield στερητικο συνδρομο. Ουτε εμενα μ'αρεσε και δεν το προχωρησα περα απο την πρωτη.

Δημοσ.

Το μεγαλο ερωτημα ειναι.......

Αν δεν το έχεις δει ήδη, θα σού πρότεινα το Dark Blue. Δεν είναι ακριβώς στο ίδιο ύφος, αλλά θεωρώ ότι πλησιάζει αρκετά τη γενικότερη ατμόσφαιρα τού The Shield, έχοντας επίσης αρκετή «σκοτεινιά», τόσο όσο αφορά τις υποθέσεις (αυτοτελή επεισόδια), όσο και τους χαρακτήρες. Έχει να κάνει με μια «ανεπίσημη», «μη εγκεκριμένη» ομάδα μυστικών αστυνομικών.

Ακόμα μία σειρά που κοντεύω να την τελειώσω και μέχρι τώρα μού έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις, είναι το Life. Ακολουθεί έναν detective, ο οποίος αποφυλακίζεται μετά από 12 χρόνια στη φυλακή για δολοφονία, όταν βγαίνουν στην επιφάνεια στοιχεία που αποδεικνύουν ότι δεν ήταν ο δράστης. Ο τύπος εισπράττει μια τεράστια αποζημίωση από την πολιτεία για το «σφάλμα» της, αλλά επιστρέφει στο τμήμα του όπου, παράλληλα με την εξιχνίαση των τακτικών υποθέσεων (που επίσης λύνονται αυτοτελώς σε κάθε επεισόδιο), προσπαθεί να ανακαλύψει ποιος και γιατί τον παγίδεψε και τον ενοχοποίησε.

Τόσο το Life, όσο και το Dark Blue, ολοκληρώνονται σε 2 κύκλους.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μόλις τέλειωσα την σεζόν 5

τι season finale ηταν αυτό ...μου έπεσε το τσιγάρο απο το στόμα wacko.gifwacko.gifwacko.gif

το χω ξαναπει πολλες φορες, ισως και εδω σε ποιο πισω σελιδα, αυτη η σκηνη ειναι απο τις ποιο εντονες στην ιστορια των συγχρονων τιβι σοους. Ετρεμα σαν κοριτσακι απο τα νευρα μου και την αδικια για τον τροπο που εγινε οτι εγινε. 

Επεξ/σία από tzinos
Δημοσ.

Τόσο το Life, όσο και το Dark Blue, ολοκληρώνονται σε 2 κύκλους.

Ωραίος, έψαχνα καιρό κάτι ανάλογο. Μόνη απορία, ολοκληρώνονται ομαλά ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραίος, έψαχνα καιρό κάτι ανάλογο. Μόνη απορία, ολοκληρώνονται ομαλά ;

Αν εννοείς το να μην «κόπηκαν» από το κανάλι πριν ολοκληρωθούν, δεν κόπηκαν. Είναι πλήρεις.

Επεξ/σία από deesnider
  • Like 1
Δημοσ.

Αν εννοείς το να μην «κόπηκαν» από το κανάλι πριν ολοκληρωθούν, δεν κόπηκαν. Είναι πλήρεις.

Για το Life

νομιζω οτι κοπηκε. Τελειωνει ομαλα για season finale αλλα οχι για series finale

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το Life

νομιζω οτι κοπηκε. Τελειωνει ομαλα για season finale αλλα οχι για series finale

Σφάλμα μου τότε. Δεν έχω τελειώσει ακόμα τη σειρά (μού μένουν 5-6 επεισόδια...) και δεν είχα ακούσει κάτι σχετικό. Μια και το είπες (και χωρίς να αναφερθούμε σε λεπτομέριες προφανώς...) :

Τελειώνοντας ο δεύτερος κύκλος, δεν αποκαλύπτεται το τι είχε συμβεί τελικώς με τον Κρουζ, αν και ποιος τού την είχε στήσει κ.τ.λ.;

Επεξ/σία από deesnider
Δημοσ.

Σφάλμα μού τότε. Δεν έχω τελειώσει ακόμα τη σειρά (μού μένουν 5-6 επεισόδια...) και δεν είχα ακούσει κάτι σχετικό. Μια και το είπες (και χωρίς να αναφερθούμε σε λεπτομέριες προφανώς...) :

Τελειώνοντας ο δεύτερος κύκλος, δεν αποκαλύπτεται το τι είχε συμβεί τελικώς με τον Κρουζ, αν και ποιος τού την είχε στήσει κ.τ.λ.;

και ναι και οχι. Αν σου απαντησω αναλυτικα θα σου αποκαλυψω το τελος, καλυτερα δες το λιγα σου εμειναν.

Επειδη μου αρεσε και το ειχα ψαξει να δω γιατι κοπηκε, αν θυμαμαι καλα επεσε πανω στην απεργια των σεναριογραφων και οταν τελειωσε η απεργια το καναλι ειχε προχωρησει σε αλλες σειρες και στην ουσια απλα το παρατησαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...