greguar84 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Έχω ένα LEXMARK X1190 και όταν του δίνω εντολή να εκτυπώσει ένα κείμενο απλό μου εμφανίζει λευκή σελίδα. ΥΓ:έχει μελάνη,επίσης στην κατάσταση που βγάζει πριν την εκτύπωση αναφέρει ότι ο εκτυπωτής είναι ανενεργός παρόλαυτά παίρνει την εντολή για εκτύπωση αλλά εκτυπώνει λευκή σελίδα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Μηπως εχεις πολύ καιρο να εκτυπωσεις και εχει βουλωσει? Και 1,5-2 μηνες ειναι αρκετοι για να τα φτυσει η κεφαλη (=βουλωσει), ποσο μαλλον σε Lexmark...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosvlass Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Μολις αντιμετωπισα και εγω το ιδιο στον δικο μου lexmark x5250. Το μαυρο βγαινει εντελως λαθος. Τα αλλα χρωματα ειναι οκ. Ενω το cartridge ειναι στην μεση το μαυρο βγαινει αχνο. Και οπως ειπε ο φιλος GeorgeMan εχω να εκτυπωσω κανα 5μηνο! Αρα μαλλον βουλωσε! Το ερωτημα ειναι ξεβουλωνει??Η παω σε αντικατασταση του cartridge? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Οι Lexmark (οπως και οι Canon) απ'οσο ξερω ΔΕΝ εχουν τις κεφαλες στο cardridge, αμα εχει βουλωσει η κεφαλη εκτυπωσης τη βαψαμε... Περιμενετε βεβαια και γνωμες αλλων. Δεν συμφερει να αλλάξεις κεφαλη αμα βουλωσει γιατι κανει οσο ενας καινουριος εκτυπωτης.... Δοκιμαζεις (εαν εχει) ΒΑΘΥ καθαρισμο κεφαλης εκτυπωσης (απο τα προγραμματα συντηρησης του εκτυπωτη), εαν δεν φτιαξει ομως.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greguar84 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Thanx παιδιά,οπότε λογικά θα θέλει αλλάγη....θα το κοιτάξω και βλέπουμε....?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.