harrys23 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Θελω να κανω ενα bios uptate χωρις λογο δεν εχω καποιο προβλημα θελω ομως να μαθω χωρις να κανω ζημια. Λοιπον εχω την μητρικη ASUS M2N-SLI DELUXE το BIOS Revision 020 το αρχικο bios δηλαδη. Μπηκα στην σελιδα τις ASUS αλλα δεν εβγαλα ακρη. Βασικα εβγαλα ακρη αλλα μου ειχε και dos και bios OS και καπου ειπα να μην κανω καμια βλακεια. προσπαθω μεσα απο το προγραμματακι που διαθετει η μητρικη αλλα μου λεει ''unample to find the file'' Mηπως εχετε την καλοσυνη να μου βρειτε το link εσεις?? ωστε να το κατεβασο εγω και να το περασω χειροκινητα μεσω του προγραμματος που διαθετει η μητρικη? Σας ευχαριστω
fx125 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 εγκατεστησε απτο cd της asus στα utilities ενα προγραμμα asus update και το κανει αυτοματα
pc_admin Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Να εχεις υποψη σου τους κινδυνους του bios update: Αν κοπει το ρευμα την ωρα που γινεται το update ..papala to pc Επισης καποια προβληματα που υπαρχουν λυνονται ,αλλα πολλες φορες εχουν παρατηρηθει να εμφανιζονται νεα (bios με bugs) Γιαυτο πολλοι προτεινουν να μην γινεται οταν δεν υπαρχει λογος
harrys23 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 εγκατεστησε απτο cd της asus στα utilities ενα προγραμμα asus update και το κανει αυτοματα προσπαθω μεσα απο το προγραμματακι που διαθετει το cd αλλα οταν κανει conect μου λεει ''unample to find the file'' Να εχεις υποψη σου τους κινδυνους του bios update:Αν κοπει το ρευμα την ωρα που γινεται το update ..papala to pc Επισης καποια προβληματα που υπαρχουν λυνονται ,αλλα πολλες φορες εχουν παρατηρηθει να εμφανιζονται νεα (bios με bugs) Γιαυτο πολλοι προτεινουν να μην γινεται οταν δεν υπαρχει λογος καλυτερα να μην κανω λες??
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Εαν δεν εχεις προβλημα καλυτερα να το αφησεις οπως ειναι!!
harrys23 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Εαν δεν εχεις προβλημα καλυτερα να το αφησεις οπως ειναι!! καλυτερα να μην κανω ασε που μου βγηκε και λιγο ακριβα το pc μην το παρουμε στα χερια. Σας ευχαριστω πολυ ολουςσας για τις γρηγορες απαντησεις και την διαθεση που δειξατε.
fx125 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 για να μην το βρισκει μαλλον θα φορας την τελευταια εκδοση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.