Προς το περιεχόμενο

Αντίστοιχο του Nero gia mac?

Zordis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χρησιμοποιώ το Toast αλλά δεν με καλύπτει απόλυτα όσον αφορά τις δυνατότητες που έχει για audio cd burning. Συγκεκριμένα το Toast δεν έχει option για να κάνει normalize τα audio tracks (ώστε μετά την εγγραφή, να έχουν την ίδια ένταση όλα). Για μένα είναι πολύ σημαντικό αυτό και μόνο στο Nero για pc ξέρω ότι υπάρχει αυτό το option. Επίσης το toast δεν έχει κάποιο ενσωματωμένο application για σχεδιασμό και εκτύπωση των cd covers. Εγώ χρησιμοποιώ το discus για την εκτύπωση εξώφυλλων αλλά το θεωρώ επιεικώς απαράδεκτο. Αυτό που θα με ενδιέφερε να μάθω είναι εάν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για mac που να συγκεντρώνει τις παραπάνω δυνατότητες. Παρακαλώ διαφωτίστε με..:-?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σκέψου πιο απλά …

Μουσική , με τι ακούς Μουσική ?

Υποθέτω με το itunes, εκεί λοιπόν θα κοιτάξεις και για να γράψεις,

Και για να κανείς εξώφυλλα.

Πολύ απλά και καθαρά πράγματα.

Se mena fenotan anantikatastato to Cover Disigner tou Nero, sto opoio eixa e8isti xronia twra....

Prospa8ousa & gw na vrw kati antistoixo poli kairo, mexri pou anakalipsa to iTunes pou volevei afantasta!!!

+1 loipon sto iTunes

p.s. To mono pou akoma me denei arikta me to pc einai afto :

http://www.mixmeister.com/download_freestuff.html

to aploustato & kalitero BPM analyser...

Exei kaneis na protinei kati antistoixo sto OSX ?

tnx

Thanx..Θα τσεκάρω το Ιtunes, φαίνεται πως το είχα υποτιμήσει!Όσο για BPM analyser Alcan εγώ χρησιμοποιώ το beatunes το οποίο λειτουργεί πίσω από το itunes και είμαι πολύ ευχαριστημένος!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...