alexgn Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Πάντως μια αγαπημένη μου ασχολία ηταν να πηγαίνω όποτε με έβγαζε ο δρομος μου στο πλαισιο της στουρνάρη και να βάζω "δύσκολες" ερωτήσεις στους πωλητές κάνοντας τον άσχετο και παντα είχαν να κάνουν με αγορές μεγάλης αξίας ...για να μεγαλώνει ο πανικός... Τώρα για το θέμα του service δεν μου έχει τύχει κατι κακο απο το πλαίσιο αλλα πριν ένα χρόνο περιπου έιχα παραγγειλει ενα εκτυπωτή κανον των 70 ευρω και έλαβα έναν pixma ...των 200+.Δεν είχα την ευκαιρία να τους ευχαριστήσω και θα ήθελα να το κάνω τώρα δημόσια!
SV1EOD Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Πάντως μια αγαπημένη μου ασχολία ηταν να πηγαίνω όποτε με έβγαζε ο δρομος μου στο πλαισιο της στουρνάρη και να βάζω "δύσκολες" ερωτήσεις στους πωλητές κάνοντας τον άσχετο και παντα είχαν να κάνουν με αγορές μεγάλης αξίας ...για να μεγαλώνει ο πανικός... Αγγλιστί "Time wasting" Τώρα για το θέμα του service δεν μου έχει τύχει κατι κακο απο το πλαίσιο αλλα πριν ένα χρόνο περιπου έιχα παραγγειλει ενα εκτυπωτή κανον των 70 ευρω και έλαβα έναν pixma ...των 200+.Δεν είχα την ευκαιρία να τους ευχαριστήσω και θα ήθελα να το κάνω τώρα δημόσια! Ενώ αν είχαν κάνει το ανάποδο θα έβριζες για δεκαετίες και θα έβγαινες να τους κάνεις και ρόμπα σε όλα τα forum.
alexgn Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 ...να σου πώ ,το είχα σκεφτεί για περίπου 5-6" και αποφάσισα να το κρατήσω γιατι μου είχε ξανασυμβεί με ένα σκληρό τον οποίο είχα στείλει πίσω , που είχαν πει ότι θα μου επιστρέψουν τα έξοδα σε επόμενη παραγγελία μου...αλλά το ¨ξέχασαν¨ ... Φιλαράκι, ...το ανάποδο εχει συμβεί πολεεες φορές (και απο άλλους),απλά ανέφερα δύο περιστατικά που πίστευα ότι θα έχουν ενδιαφέρον..
trojan21 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 pedia den vrisko logo na diamartiromaste se mia ellada pu i misthi ine tis pinas o texnikos pu dulevi 6 meres sin iperories kai perni 600 kathara min perimenume kai telia exipiretisi,i eteries thelune na pulane i texniki exipiretisi ine vitrina i perissoteri eki mathenun ti dulia,gia na exis kalus texnikus gnostes prepi na plironune kai tin axia tus,pleon exo kurasti na tsakonome kai leo an xalasi petato kalitera yha fas kai merokamato kai tha su spasune ta arxiHGKFJdia ipomoni tama min xalasi tipota stin ellada
Vatos_locos Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Mr trojan21 διάβασα όλο το thread και είμαι απόλυτα σύμφωνος με όλους είναι ότι σου κάτσει χωρίς να μου έχει τύχη το παραμικρό από το πλαίσιο εκτος από ένα δίσκο τον οποιο τον άλλαξαν άμεσος και χωρίς καμια αντίρρηση θα διαφωνήσω μαζί σου στο θέμα του πολίτη γιατί μεν έχεις δίκιο ναι η γνώση πρέπει να πληρωθεί αρκετά αλλα και άσχετος να είσαι μήλα καλύτερα ρε αδερφέ δεν έχεις τον φίλο σου απέναντι σου ούτε κανένα μαλακα δεν στην πέφτω για να μην παρεξηγηθώ αλλα εγώ προσωπικά σε κάθε δουλειά που δούλεψα όταν δεν ήξερα και μάθαινα τότε η όταν ήξερα τον κάμποσο δεν τον έκανα ποτε σε κανέναν
trojan21 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 simfono k etsi prepi na ine alla, otan exis na plirosis niki , fromtistiria, dei ,nero, kartes epidi den su ftanun me 600 ktl,pos na dulepsis tha odigithi o kathenas na milai strava i na fonazi stin teliki skeftete starxid*&^mu kai na psonisi kai na ton boithiso tha paro 600,edo ine to megalo lathos k i vlakia ton eterion thelune na arpazune kai meta sta paparia^&&*(tus me mikro kostos sto prosopiko ekmetalevonte to monopoliako stixio e-shop (paragelia tis perissoteres fores)k plasio ta pio gnosta ,su lei an gustaris den exume kai polles epiloges an kano lathos diorthosteme ..
benZiDirK Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Λοιπον αυτο που θα πω ειναι η αληθεια.. Δεν ειναι το Πλαισιο και το καθε Πλαισιο. Ειναι σε τι πωλητη ή σερβισα θα πεσεις. Δυστυχως υπαρχουν παρα πολλοι που ειτε δεν εχουν τροπους ειτε τους αρεσει να το παιζουν εξυπνοι. Για αυτο και οι αποψεις ειναι διαφορετικες απο ατομο σε ατομο. Απο προσωπικη εμπειρια στο Πλαισιο μπορω να σας πω πως απο καταστημα σε καταστημα τα πραματα ειναι διαφορετικα μεχρι αηδιας. Καθε διευθυντης κανει οτι θελει και οτι γουσταρει. Αναλογα τον διευθυντη, αναλογη θα ειναι και η εξυπηρετηση σας. Και ας μην γελιομαστε. Το Πλαισιο εχει τις καλυτερες εγγυησεις. Αλλα δυστυχως υπαρχουν μερικοι *λακες που δεν ξερουν που πανε τα 4 και χαλανε το ονομα του μαγαζιου.
alexcrew16 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Kala to pate ena + tou Plaisiou sas dinw oti se online agores exei se kapoia proionta kaliteres times kai apo 40E kai panw sou ta fernei spiti.Teleutea agora SEAGATE 320GB 119E EKSOTERIKOS o skliros
EndlessNameless Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 pedia den vrisko logo na diamartiromaste se mia ellada pu i misthi ine tis pinas o texnikos pu dulevi 6 meres sin iperories kai perni 600 kathara min perimenume kai telia exipiretisi,i eteries thelune na pulane i texniki exipiretisi ine vitrina i perissoteri eki mathenun ti dulia,gia na exis kalus texnikus gnostes prepi na plironune kai tin axia tus,pleon exo kurasti na tsakonome kai leo an xalasi petato kalitera yha fas kai merokamato kai tha su spasune ta arxiHGKFJdia ipomoni tama min xalasi tipota stin ellada Και ο τεχνικός παίρνει μισθό της πείνας και ο πελάτης με δυσκολία επίσης τα βγάζει πέρα και στερείται πράγματα για να επενδύσει σε έναν υπολογιστή. Αυτός τουλάχιστον δεν αξίζει λίγο σεβασμό;
seventh_son Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 vasika egine tosos ntoros gia ena cd? sto finale to plaisio exei ti dinatotita na sou ferei to cdaki antikatastasis gia ta xp me kostos giro sta 3 euro. den einai to cd pou kanei ta lefta alla i adeia. efoson exeis tin adeia twn original windows panw sto mixanima sou, to mono pou xreiazotan itan na tous peis na sou steiloun apo tin apothiki to cdaki. Kai an de sto kanan tote kai exeis anagki gia to afthentiko cdaki ante kanto tora. Se thema eksipiretisis pelaton, exei na kanei kathara me ton ipallilo. Os epi to pleiston oi diefthintes tou plaisiou einai arketa piestikoi se thema evgeneias kai kalis simperiforas twn pwlhtwn tous. Eksallou se tetoies etairies paizoun panta mystery ( = pliromenoi apo etairies gia na parastisoun tous pelates ) pou epeita o tropos pou tous antimetopises metadidetai grapta sta kentrika opou vathmologeisai ana tomeis san pwlhths. Na sai sigouros oti aftos pou sou milise etsi, an ontos milise etsi, de tha to kanei gia poli kairo akoma. Oson afora to thema Service , einai alitheia oti iparxoun kaloi texnikoi, kai iparxoun kai asxetoi. Ypirxan aftoi pou eleges tha paro to mixanima mou tzami kai ekeinoi pou sti kirioleksia otan den kseran ti paizei, sou petagan oti malakia mporei na fantasteis ekmetalevomenoi tin agnoia sou. Telos oson afora to thema synarmologisis kai lathos paraggelias, ena tha sou po ... AN DEIS ME TI RHYTHMOUS doulevoun ... Vevaia afto se kamia periptosi de tous dikaiologei, mias kai esi tous akoumpas ta fragka sou kanonika kai me to nomo. To mono sigouro einai oti aftos pou sti teliki de ftaiei einai o pwlhths pou sou ekane tin pwlhsh kai ekleise to mixanima, giati sti teliki aftos apla ekane tin pwlisi. Allos ekane ti sinarmologisi kai tis perissoteres fores kai ti malakia ... Mh viasteite na me taksete iper tou plaisiou. Apla theoro oti opos kai na exei, se thema eggiiseon einai to kalitero, giati se ola ta parts pou vlepeis eggiisi plaisio, tou to girnas piso an exei provlima kai tou to foras kapelaki. Den exei ma kai mou. An exei provlima sto allazei kai teleiose. Oute se mplekei me antiprosopies kai malakies oute tipota. To kalitero nomizo pou exei na kanei kaneis, einai na pairnei ta parts apo kei, kai na ta stinei monos tou gia na kserei akrivos ti paizei. Tora aftoi pou de kseroun, mallon tha prepei na vasistoun se gnostous kai filous.
NKod Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Να αναφερω κι εγω με τη σειρα μου οτι δινω ενα +1 στο πλαισιο για την αποδοτικοτητα του σαν εταιρια (παντα σε συγκριση με αλλες εταιρίες).Πιστευω οτι σαν αποδοτικότητα στον πελατη είναι θετικοί και σαν εξυπηρέτηση σε θέμα πωλήσεων. Ναι μεν υπάρχουν και τα αγγούρια υπάλληλοι του στυλ, αυτό το keyboard είναι οπτικό (δλδ. δεν εχει καλώδιο), αλλα αυτό είναι στο χέρι μας να το αλλάξουμε, κράζοντας επι τόπου τον υπάλληλο για την πατάτα που είπε ή σε περίπτωση αυθάδειας του, ή δυσαρέσκειας μας από την συμπεριφορά του προς εμάς, με την άμεση ενημέρωση του εκάστοτε υπευθύνου του καταστήματος. μην ξεχνάτε ότι Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ και ευτυχώς αυτό ισχύει ΚΑΙ στις μέρες μας ευτυχώς. Το κράξιμο για οποιοδήποτα λάθος/μαλ*κία/ανευθυνότητα υπαλλήλου πρέπει να ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ επιτόπου από εμάς έτσι ώστε να μην φτάσει κανείς στην κατάσταση του φίλου που άνοιξε το post. Στο συγκεκριμένο θέμα τώρα - Έπρεπε να πας ΕΠΙ-ΤΟΠΟΥ στο Πλαίσιο τη στιγμή που κατάλαβες ότι λείπει το δισκάκι και να παραπονεθείς ΣΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ του καταστήματος και ΟΧΙ στον πωλητή ή στον τεχνικο. Μην ξεχνας οτι αυτοι έχουν και άλλα πραγματα στο κεφάλι τους και θα προσπαθήσουν αν σε ξεπετάξουν όπως,όπως για να κανουν και αυτοι τη δουλειά τους. Έχουμε το κακο συνήθεια να νομίζουμε ότι παίρνοντας τηλέφωνο και κάνοντας τα παράπονα μας, θα τους κάνουμε να τρομάξουν.Αν όμως πάς απο κεί και τους κράξεις θα δείς ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ενδιαφέρον. Τέλος σας προτείνω αν μπορείτε να αγοράζετε τον υπολογιστη σε κομματια και να τον στήνετε μονος σας(αν δεν μπορείτε οι ιδιοι, βρείτε κανα φίλο που δεν βαριέται ή τον billpepas ). Αυτο θα σας κάνει να αποφύγετε τις περιττές βόλτες περα-δόθε σε οποιδήποτε πλαίσιο (εγώ τουλάχιστον έτσι κάνω).. Φιλικά
prigipa_m Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 vasika egine tosos ntoros gia ena cd? sto finale to plaisio exei ti dinatotita na sou ferei to cdaki antikatastasis gia ta xp me kostos giro sta 3 euro. den einai to cd pou kanei ta lefta alla i adeia. efoson exeis tin adeia twn original windows panw sto mixanima sou, to mono pou xreiazotan itan na tous peis na sou steiloun apo tin apothiki to cdaki. Kai an de sto kanan tote kai exeis anagki gia to afthentiko cdaki ante kanto tora. Se thema eksipiretisis pelaton, exei na kanei kathara me ton ipallilo. Os epi to pleiston oi diefthintes tou plaisiou einai arketa piestikoi se thema evgeneias kai kalis simperiforas twn pwlhtwn tous. Eksallou se tetoies etairies paizoun panta mystery ( = pliromenoi apo etairies gia na parastisoun tous pelates ) pou epeita o tropos pou tous antimetopises metadidetai grapta sta kentrika opou vathmologeisai ana tomeis san pwlhths. Na sai sigouros oti aftos pou sou milise etsi, an ontos milise etsi, de tha to kanei gia poli kairo akoma. Oson afora to thema Service , einai alitheia oti iparxoun kaloi texnikoi, kai iparxoun kai asxetoi. Ypirxan aftoi pou eleges tha paro to mixanima mou tzami kai ekeinoi pou sti kirioleksia otan den kseran ti paizei, sou petagan oti malakia mporei na fantasteis ekmetalevomenoi tin agnoia sou. Telos oson afora to thema synarmologisis kai lathos paraggelias, ena tha sou po ... AN DEIS ME TI RHYTHMOUS doulevoun ... Vevaia afto se kamia periptosi de tous dikaiologei, mias kai esi tous akoumpas ta fragka sou kanonika kai me to nomo. To mono sigouro einai oti aftos pou sti teliki de ftaiei einai o pwlhths pou sou ekane tin pwlhsh kai ekleise to mixanima, giati sti teliki aftos apla ekane tin pwlisi. Allos ekane ti sinarmologisi kai tis perissoteres fores kai ti malakia ... Mh viasteite na me taksete iper tou plaisiou. Apla theoro oti opos kai na exei, se thema eggiiseon einai to kalitero, giati se ola ta parts pou vlepeis eggiisi plaisio, tou to girnas piso an exei provlima kai tou to foras kapelaki. Den exei ma kai mou. An exei provlima sto allazei kai teleiose. Oute se mplekei me antiprosopies kai malakies oute tipota. To kalitero nomizo pou exei na kanei kaneis, einai na pairnei ta parts apo kei, kai na ta stinei monos tou gia na kserei akrivos ti paizei. Tora aftoi pou de kseroun, mallon tha prepei na vasistoun se gnostous kai filous. Βεβαίως!!!Σαν αντιγραμένο το δίνουν..Το παίρνεις εσύ..?????
sotosko Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Και εγω που ειμαι πελατης του πλαισιου εδω και 3 χρονια δεν ειχα ποτε προβλημα. Η εξυπηρετηση τους ειναι τελεια. Πριν ενα μηνα ειχα αλλαξει μια χρησιμοποιημενη καρτα γραφικων ATI (την οποια ειχα αγορασει απο εκει πριν κατι μερες) με μια Nvidia με την μονη δικαιολογια οτι δεν μου εκανε!
Prof_Chaos Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Γιατί αντί να πάρεις τηλέφωνο δεν πήγες εκεί αμέσως μόλις το αντιλήφθηκες; Άσχετο βέβαια, αλλά σχετικό με πλαίσιο, ένας φίλος πήρε το Σάββατο pc, γυρνάει σπίτι όλο χαρά, το συνδέει... τίποτα. Το κουμπάκι στο τροφοδοτικό ανοιχτό, δοκιμάζει σε άλλη πρίζα, πάλι τίποτα, δεν άναβε και κανένα λαμπάκι, οπότε Δευτέρα πρωί πρωί το πάει πάλι στο πλαίσιο. Τρίτη πρωί τηλέφωνο... "ελάτε να το πάρετε, αν τα ηλεκτρικά στο σπίτι σας δε δουλεύουν, τι σας φταίει το pc?" :shock: Δε φτάνει που δεν ξέρουν αν συνδέσουν ένα τροφοδοτικό, του τη λένε κιόλας; Ντρέπονται να παραδεχτούν ότι σύνδεσαν κάτι λάθος; αυτό φίλε μου ειναι λίγο δύσκολο να του το είπαν...εως απίθανο.. Δεν λέω οτι το πλαίσιο ειναι αψογο αλλά πρέπει να καταλάβει κ ο καταναλωτής οτι και ο πωλητής ειναι ανθρωπος οπως και ο τεχνικός και όχι ρομπότ που μπορεί να εξυπηρετεί 10ωρα στο όρθιο και καμια φορά χωρίς διάλλειμα..ξέρω τι σου λέω.. Πάντως μια αγαπημένη μου ασχολία ηταν να πηγαίνω όποτε με έβγαζε ο δρομος μου στο πλαισιο της στουρνάρη και να βάζω "δύσκολες" ερωτήσεις στους πωλητές κάνοντας τον άσχετο και παντα είχαν να κάνουν με αγορές μεγάλης αξίας ...για να μεγαλώνει ο πανικός... Τώρα για το θέμα του service δεν μου έχει τύχει κατι κακο απο το πλαίσιο αλλα πριν ένα χρόνο περιπου έιχα παραγγειλει ενα εκτυπωτή κανον των 70 ευρω και έλαβα έναν pixma ...των 200+.Δεν είχα την ευκαιρία να τους ευχαριστήσω και θα ήθελα να το κάνω τώρα δημόσια! όλοι οι αργόσχολοι αυτη την ασχολία εχουν να το παίζουν εξυπνοι..το γεγονός οτι αλλος εργάζεται εκείνη την στιγμή εσύ το σέβεσαι;εσύ πάς να κάνεις την πλακίτσα σου και αυτό ηταν όλο..Τον αλλο τον σκέφτηκες που είχε να κάνει με αλλους 10 Μ@λ@κες σαν κι εσένα και του έχουν κάνει ενα κεφάλι καζάνι;μάλλον όχι γιατι ισως δεν έχεις δουλέψει ποτέ στην ζωή σου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.