Προς το περιεχόμενο

διαμαρτυρία για πλαισιο

prigipa_m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Alexnir, statistika to na htan OLA ma OLA skarta nomizo einai mia sto ekatommyrio ektos kai an to systhma to barese astropeleki ;-)

οπως ειπα, αυτα ηταν τα σκαρτα. Ειχαν γινει και αλλες αγορες που δεν ειχα προβλημα. Ασχετο, αλλα μια φορα πριν 3-4 χρονια που ειχε ριξει αστροπελεκι μου ειχε καει μονο το τροφοδοτικο :-D

Δημοσ.

Κοιτα αν σου εχαναν πχ μια καρτα γραφικων και σου εδιναν μια χειροτερη τοτε ενταξει.Cd απο γνησια Xp (δεν λεω τα σπασμενα) υπαρχουν παντου (αντιγραμμενα)

Θα μπορουσες να τους ζητησεις να στα ξαναγραψουν γιατι αυτο που σου ειχαν γραψει ηταν γρατζουνισμενο , με ευγενικο τροπο βεβαια .

Η να στα γραψει καποιος φιλος σου . Απο την στιγμη που εχεις το κλειδι των original δεν υπαρχει προβλημα.

Πολυ κακο για το τιποτα.

Δημοσ.

Παντως εγω θα μιλησω για μενα και μονο.

Ειδικα ενας πωλητης στο Πλαισιο θεσ/νικης-κεντρο τι να πω επειδη δεν τα ξερουμε ολα οποτε πηγαινα να ρωτησω κατι για ενα καινουργιο σκληρο για dual channel κ.λ.π μου την ελεγε π.χ εχω δουλεια φιλε μου-παλικαρι μου και τετοια= no respect

Ειναι θεμα συμπεριφορας εγω ειμαι πωλητης σε ιδιωτικη επιχειρηση και ολους τουλαχιστον τους μιλω με ευγενια και κατανοηση πανω απο ολα.δεν κανω αυτο που δεν θελω να μου κανουν με λιγα λογια.

Αλλα καθημερινα συναντω πωλητες η τεχνικους ακομα που δεν δειχνουν σεβασμο αντιθετως νομιζουν οτι ειναι σε μια θεση που πρεπει να σου μιλουν οπως θελουν.

Τελος ο λαος μας λεει οτι το ψαρι απο το κεφαλι βρωμαει.μηπως πρεπει καποια στελεχη να απομακρινθουν τελειως απο τις θεσεις τους?

Δημοσ.
Κοιτα αν σου εχαναν πχ μια καρτα γραφικων και σου εδιναν μια χειροτερη τοτε ενταξει.Cd απο γνησια Xp (δεν λεω τα σπασμενα) υπαρχουν παντου (αντιγραμμενα)

Θα μπορουσες να τους ζητησεις να στα ξαναγραψουν γιατι αυτο που σου ειχαν γραψει ηταν γρατζουνισμενο , με ευγενικο τροπο βεβαια .

Η να στα γραψει καποιος φιλος σου . Απο την στιγμη που εχεις το κλειδι των original δεν υπαρχει προβλημα.

Πολυ κακο για το τιποτα.

Δεν νομίζω να έχουν ίδια αντοχή γνήσιο cd με αντιγραμένο..

Δημοσ.

harrys23, δεν εχεις αδικο αλλα την πηγες μακρυα τη βαλιτσα. Εγω σαν πελατης δεν βλεπω τον καθε manager αλλα τον πωλητη. Αυτος ειναι η πρωτη και τελευταια εικονα που μου αφηνει ενα μαγαζι. Αν αυτος ειναι καλος, ολα οκ. Αν ειναι κακος, απλα δεν ξαναπαω ή παω σε αλλο υπ/μα.

Για το περιεργο υφακι που μιλανε μερικοι εκει, εχεις απολυτο δικιο. Απλα πιστευω πως ειναι στο χερι μας/σας να τους κοψετε το βηχα πριν καν ξεκινησουν.

Δημοσ.
Θα μπορούσα να σου πω ένα καλύτερο κατάστημα του Πλαίσιο αλλά δεν θέλω να κάνω διαφήμιση..

se sena prigipa.. ;)

Δημοσ.
harrys23, δεν εχεις αδικο αλλα την πηγες μακρυα τη βαλιτσα. Εγω σαν πελατης δεν βλεπω τον καθε manager αλλα τον πωλητη. Αυτος ειναι η πρωτη και τελευταια εικονα που μου αφηνει ενα μαγαζι. Αν αυτος ειναι καλος, ολα οκ. Αν ειναι κακος, απλα δεν ξαναπαω ή παω σε αλλο υπ/μα.

Για το περιεργο υφακι που μιλανε μερικοι εκει, εχεις απολυτο δικιο. Απλα πιστευω πως ειναι στο χερι μας/σας να τους κοψετε το βηχα πριν καν ξεκινησουν.

Ισως να εχεις δικιο λιγο μακρια πηγε η βαλιτσα αλλα αν υπαρχει ανοχη απο την διοικηση του καθε καταστηματος τοτε αυτα γινονται.

Σεβασμος προς των πελατη ειναι το παν.:)

Δημοσ.

gia to katastima sto ketro tis thessalonikis ontos yparxei provlima eksipiretisis. oses fores piga xoris na klisw kapoio proion me eixan stin anamoni gia poli ora. ean omos pareis tilefono kai kliseis kapoio proion kai pas eksipiretise amasos kai idika ean auto to proion einai aksias.

apo ekei kai pera h empiria mou me ta katastimata plaisio einai thetiki.den eixa kanena provlima me uliko pou eperna kai pernw akoma.

apla to mono pou prosexw einai na min pernw proionta tupou turbo x ;)

Δημοσ.
Παντως εγω θα μιλησω για μενα και μονο.

Ειδικα ενας πωλητης στο Πλαισιο θεσ/νικης-κεντρο τι να πω επειδη δεν τα ξερουμε ολα οποτε πηγαινα να ρωτησω κατι για ενα καινουργιο σκληρο για dual channel κ.λ.π μου την ελεγε π.χ εχω δουλεια φιλε μου-παλικαρι μου και τετοια= no respect

Ειναι θεμα συμπεριφορας εγω ειμαι πωλητης σε ιδιωτικη επιχειρηση και ολους τουλαχιστον τους μιλω με ευγενια και κατανοηση πανω απο ολα.δεν κανω αυτο που δεν θελω να μου κανουν με λιγα λογια.

Αλλα καθημερινα συναντω πωλητες η τεχνικους ακομα που δεν δειχνουν σεβασμο αντιθετως νομιζουν οτι ειναι σε μια θεση που πρεπει να σου μιλουν οπως θελουν.

Τελος ο λαος μας λεει οτι το ψαρι απο το κεφαλι βρωμαει.μηπως πρεπει καποια στελεχη να απομακρινθουν τελειως απο τις θεσεις τους?

Πήγα προχθές να ελέγξω τη διαθεσιμότητα ορισμένων κομματιών γιατί θέλω να αγοράσω υπολογιστή και ο πωλητής μου μιλούσε στον ενικό! Σα να μην έφτανε αυτό την ώρα που με "εξυπηρετούσε" φώναζε σ'έναν συνάδελφό του:

"Τι, αύριο δε δουλεύεις; Κουφαλιτσα!" :shock: Πωλητές είστε που να σας πάρει ο διάολος, δείξτε μια στοιχειώδη κοινωνική ευγένεια! Να ποιοι παίρνουν τις δουλειές ρε γαμώτο :evil:

Δημοσ.

Παιδιά είμαστε σίγουροι οτι δεν έχουν πάρει εντολές για μια πιό "χαλαρή" πολιτική και γιαυτο εκφράζονται έτσι??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...