nikspyr Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Καλημέρα σε όλους, ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η τράπεζα εκείνη που σου προσφέρει κάρτα, χωρίς συνδρομή κλπ, για ασφαλείς αγορές από το Internet; Επίσης επειδή είμαι νέος στο χώρο, υπάρχει κάρτα paypal ή είναι τρόπος συναλλαγής; Τέλος δεν θέλω να εμπλακώ με πιστωτικές κάρτες, ούτε να εμπλέξω άλλο λογαριασμό που ενδεχομένως να έχω στη συγκεκριμένη τράπεζα. Ευχαριστώ πολύ.
Freakster Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Εγω κανω τη δουλεια μου μεσω eurobank, ολα καλα ως τωρα. Σου δινει μια καρτα στο ονομα σου, την οποια χρησιμοποιεις για να "γεμισεις" μεσω της τραπεζας με μετρητα να κανεις τη δουλεια σου. Ουτε πιστωτικες, ουτε αγχη ολα καλα!
stormwave Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Ektos apo eurobank yparxei kai karta ths trapezas attikhs oso gia to paypal nai einai tropos synallaghs "mesazontas plhrwmwn"se sygkekrimena site pou synergazontai mazi tou.Karta 8a xreiasteis kai sto paypal gia na plhrwneis.Otan anoixeis prwth fora account 8a prepei na dhlwseis mia karta.Sthn ousia to paypal den afhnei ta stoixeia ths ekastote kartas sou na fanoun ston pwlhth,pairnei akribws to poso plhrwnhs apo thn karta kai ginetai h plhrwmh.Yparxei an den kanw la8os kai kata8esh apo trapeza.
vmakrin Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 μεταξύ αττικής και eurobank, υπάρχει μιά μεγάλη διαφορά, όταν καταθέτεις λεφτά στην eurobank για την κάρτα σου, αυτά είναι διαθέσιμα αμέσως, σε αντίθεση με την τράπεζα αττικής που είναι διαθέσιμα την επόμενη εργάσιμη.
grek77 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Υπάρχει και η προπληρωμένη καρτα της Τράπεζας Κύπρου http://www.prepaidcards.gr/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.