Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση σχετικα με Rapidshare

ΜΑΝΩΛΗΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εστω οτι εχω μια σύνδεση 2 Mbit.

Το φυσιολογικό downloading σε ώρες μη αιχμής κλπ κλπ ειναι περιπου στα 250Kbytes/sec

Ακουσα το παρακατω για το Rapishare

Εστω οτι κατεβαζεις 4 αρχεια από 4 διαφορετικούς Servers του rapishare

Το κάθε αρχειο κατεβαινει με οση ταχυτητα μπορει να δώσει η σύνδεση σου

Δηλαδα αν εχεις 2Mbit ταχύτητα μπορεις να κατεβαζεις το καθε αρχειο με ταχύτητα 250kbytes/sec την ιδια στιγμη

Ισχυει αυτο???Γιατι μου φαινεται αρκετα κουλο.....

Δημοσ.

Αν εχεις 2 Mbit γραμμη το μεγιστο που μπορεις να κατεβαζεις θεωρητικα ειναι 256 kb/sec, πρακτικα ειναι λιγοτερο επειδη εμπλεκονται διαφοροι παραγοντες.

Δε εχει σημασια απο ποσους server κατεβαζεις, δε προκειται να κατεβασεις κατι πιο γρηγορα απο το μεγιστο δυνατο που μπορει η γραμμη σου.

Δημοσ.

Χωρις παρεξηγηση φιλε GreenEye αλλα δεν καταλαβες μαλλον τι εννοοω

Σωστη η τοποθετηση σου αλλα δεν εννοω αυτο

Εννοω να κατεβαζω 8 αρχεια η 6 ταυτοχρονα με ταχυτητα download 250kbytes/sec το καθενα

Και να εξηγησω γιατι το δοκιμασα πριν λιγο

Ειμαι συνδεδεμενος με την Ontelecoms αλλα οι ταχυτητες της πρακτικα ειναι επιπεδου 1mbit περιπου απο την Παρασκευη που πρωτοσυνδεθηκα

Απο την παρασκευη το μέγιστο που εχω κατεβάσει είναι γύρω στα 150 kbyte/sec.

Πριν λιγο κατεβαζα 7 αρχεια από το Rapidshare απο διαφορετικους servers το καθένα και στο καθένα η ταχύτητα κυμαινόταν από 50 μεχρι 140kbyte.

Μετα που προσπαθησα να κατεβασω παλι ενα αρχειο μονο του κατεβαζε με 100

Δεν ειναι λιγο περιεργο?

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Φίλε μου Μανώλη θέλω τα φώτα σου! Έχω σύνδεση με την ΟnTelecoms και προσπαθώ να κατεβάσω με Rapidshare μέσω USDownloader και ReConnect. Επειδή διάβασα κάποιες συμβουλές και οι περισσότεροι αναφέρονται σε script του router, που μπορώ να το βρω αυτό; Επίσης το ReConnect δεν αναγνωρίζει την σύνδεσή μου και δεν εμφανίζει ούτε όνομα χρήστη ούτε password, ξέρεις γιατί; Χρησιμοποιείς κάποιο άλλο πρόγραμμα για Rapidshare; Το router μου είναι το Pirelli Wireless voip ag v1-tAnnexa - ot.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...