lagatzik Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Έχω ένα peekton 6023 και προσπαθώ να τροποποιήσω το firmware. Οι απορίες που έχω είναι οι εξής: 1)Υπάρχει τρόπος να παίζουν τα multisession DVDs? 2)Μπορώ να βάλω περισσότερα του ενός fonts με διαφορετικά μεγέθη? 3)Τι σημαίνουν οι παράμετροι scrollbar_offset και selection_bar_offset του FilenameLenpatcher?
zavlakas Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 1)Δυσκολο... ...ισως μονο με αλλαγη ARM code... 2)Aν θες menu selectable subs, σε firmware που δεν που δεν τους υποστηριζει, ειναι αρκετα δυσκολο... 3)scrollbar offset= οι οριζοντιες συντεταγμενες του scrollbar... selection_bar_offset= οι οριζοντιες συντεταγμενες του selection bar...
lagatzik Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Τρέχοντας το mtk File name length μου βγάζει το μήνυμα Error: cant find patching file name size section μήπως ξέρει κανείς που μπορώ χειροκίνητα να το αλλάξω?
zavlakas Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Διαβασε αυτο... http://f1.grp.yahoofs.com/v1/MIUTRiPIKn-yoNMRRHRzGhHAfgtnwOlxdE9mjvhpUBWPU-Y5ZkFPO2o-gpEay33ltVN-h14hzZTQVNaJrsT7NFBl9-R7pQ/Documents/Info%20-%20File%20Browser.rtf
lagatzik Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Φίλε Zavlaka το έχω διαβάσει αυτό καθώς έψαξα αρκετά πριν ρωτήσω αλλά δεν καταλαβαίνω τι λέει. αν μπορείς εξήγησε τίποτα...
zavlakas Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Με μια ματια που εριξα στο firmware.... O μεγιστος αριθμος χαρακτηρων για τα filenames πιθανοτατα οριζεται στα offset 0x15ce6 και 0χ15cea και ισουται με 0x14(20 χαρακτηρες).... Βεβαια το να αλλαξεις μονο αυτο δεν ειναι αρκετο... Δοκιμασε να διαβασεις προσεκτικοτερα το document για να βρεις και τα υπολοιπα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.