stavros30 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 ακούστε παιδιά τι συνέβη αγόρασα ένα monitor LG L1730p πριν Κανά εξάμηνο η οθόνη δεν είχε ούτε ένα καμένο η κολιμένο pixel αλλά στο κάτω μέρος είχε ένα μικρό πρόβλημα πώς να το πω δυσμορφίας γεωμετρίας από αριστερά προς τα δεξιά κάτω από την μπάρα εργασιών σύμφωνα όπως το έβλεπα εγώ . αποφάσισα να πάω στο κατάστημα που την αγόρασα και μου είπαν ότι έπρεπε να επυκηνονίσω με την ίδια την LG και να τους πω το πρόβλημα οπός και έκανα, τώρα τι έγινε μου έστειλαν με κούριερ από την LG μια άλλη ίδια αλλά όπως την είδα μου φάνηκε μεταχειρισμένη, την βάζω σε λειτουργία και τι βλέπω η οθόνη έχει 4 κολιμένα υπό πίξελ και ένα καμένο, παίρνω τηλέφωνο την lg και τους το λέω και τι μου λένε ότι τον πρώτο μήνα στέλνουν οθόνη του κουτιού αν έχει περάσει όπως στην περίπτωση την δικιά μου σου δίνουν επισκευασμένη σε δύο μέρη μάλιστα, έπεσα από τα σύννεφα γιατί δεν με ενημέρωσαν από την πρώτη στιγμή ότι θα μου δώσουν επισκευασμένη. Τελικά τους πήρα και τους ζήτησα να μου επιστρέψουν την παλιά μου οθόνη πίσω
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Όχι έκανες λάθος που τους είπες κάτι τέτοιο. Και επισκευασμένη να είναι από επιστροφή δεν σημαίνει οτι δεν πρέπει να δουλεύει εντάξει. Απλά χαλάρωσε έτσι και αλλιώς αυτοί πάνε και έρχονται στο σπίτι σου και θα ζητάς συνέχεια άλλη οθόνη εφόσον αυτές που σε στέλνουν έχουν πρόβλημα.Δηλαδή θα ζητήσεις αλλαγή για την 2η.Αν και αυτή έχει πρόβλημα αλλαγή με 3η με 4η με 5η με 100η.Μέχρι να σε στείλουν χωρίς το παραμικρό ελάττωμα.
Land_Of_Banania Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Ωραία η λογική αυτού του service.... Παίρνεις κάτι καινούριο και μετά από ένα μήνα το πας για επισκευή και παίρνεις πίσω κάτι ίδιο με ένα παραπάνω χρόνο λειτουργίας στην πλάτη, με ότι αυτό συνεπάγεται για το συνολικό χρόνο ζωής του....
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Μην τα ισοπεδώνουμε και όλα.Στις άλλες εταιρείες είναι ακριβώς το ίδιο μόνο που τρέχεις και πας και φέρνες εσύ την οθόνη και δεν την παίρνει και την φέρνει το παιδί του courier στο σπίτι σου.Μην τρελαθούμε.
Land_Of_Banania Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δεν έχω ιδέα τι ισχύει στον τομέα των οθονών από εγγυήσεις. Δεν σχολίασα για να κατακρίνω την Lg, απλά δε μου άρεσε όπως το διάβασα σαν πολιτική εταιρείας. Και η Viewsonic άραγε που έχει ριζώσει τόσα χρόνια στο γραφείο μου την ίδια πολιτική έχει? Έλεγα να πάρω μια tft επειδή έχω πρόβλημα χώρου και όπως το πάει θα πάρω σπίτι και δε θα χω αλλάξει ακόμα οθόνη
stavros30 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Πήρα πίσω την παλιά μου οθόνη και είμαι ευτυχισμένος η οθόνη δεν είχε πρόβλημα εγώ νόμιζα ότι είχε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.