Προς το περιεχόμενο

ταχύτητα/χρήματα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλοι μας γνωρίζουμε τις άθλιες ταχύτητες που "απολαμβάνουμε" στις adsl συνδέσεις μας.

Εγώ για 1024/256 στις μετρήσεις που κάνω το πρωί 07:00 έχω περίπου 800/220 ενώ μετά τις 9:00 πέφτω στα 350/256

Σε επικοινωνία με τεχν. υποστήριξη ακούω τα κλασικά (φταίει ο ΟΤΕ, οι ταχύτητες δεν είναι εγγυημένες κλπ)

Πολύ σωστά λένε ότι οι ταχύτητες δεν είναι εγγυημένες και ότι εξαρτάτε από τον φόρτο του δικτύου αλλά...

Αφού οι ταχύτητες δεν είναι εγγυημένες ΓΙΑΤΙ τα χρήματα που μας παίρνουν τα θεωρούν εγγυημένα;

Αυτοί έχουν νοικιάσει μία ή εκατό χιλιάδες γραμμές από τον ΟΤΕ, παίρνουν τα χρήματα από εμάς και μετά πληρώνουν τον ΟΤΕ. Οπότε ανεξάρτητα από την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν δε ζημιώνονται αυτοί.

Έλα ντε που εγώ θεωρώ ότι με κλέβουν.

Πώς; Εγώ από την στιγμή που δεν απολαμβάνω αυτό που προβλέπεται από την συνδρομή μου, γιατί να το πληρώνω;

Μήπως από την στιγμή που έχω μέσο όρο 400-500/220 θα έπρεπε να πληρώνω για αυτά και όχι για 1024/256;

Ήδη ξεκίνησα να αποστέλλω το αποτελέσματα των test που κάνω στην εταιρία για αποδεικτικά στοιχεία ότι δηλώθηκε το πρόβλημα, κάνοντάς τους σαφές ότι δεν είναι αποδεκτό κατ' εμέ να επιβαρύνομαι οικονομικά για υπηρεσίες που δεν μου παρέχουν.

Υπάρχει κανείς που να έχει κάνει κάτι τέτοιο;

Με λίγα λόγια ναι μεν στο συμβόλαιο αναγράφει ότι οι ταχύτητες δεν είναι εγγυημένες και δεν έχω πρόβλημα γι΄αυτό αλλά όταν μου παρέχεις 400-500/256 θέλω να πληρώσω γι' αυτό και όχι για 1024/256.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...