james@ Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Χαίρεται!!!!Θέλω να πάρω ένα ασύρματο router και μάλλον θα παρω το ZYXEL PRESTIGE 660HW 802.11G ADSL 2+ OVER ISDN 4-PORT GATEWAY.Είναι καλό??Σκέφτομαι να το παρω κυριως επειδη ειναι zyxel.Πειτε μου τη γνωμη σας!! Επίσης,είναι καλυτερα να παρω usb wireless adaptor gia to desktop ή να παρω καποιο pci??? Tα usb (wireless adaptors ) μεχρι τι ταχυτητα μπορουν να μεταδωσουν δεδομενα?? Aκομα, θα ειναι καλυτερα αν το router ειναι ιδια μαρκα με το wireless adaptor??Αν ειναι διαφορετικη μαρκα μπορει να υπαρξει προβλημα ασυμβατοτητας?? Sorry για τις πολλες ερωτησεις αλλα δεν εχω ιδεα απο αυτα!!Ως τωρα βολευομουν με το modemaki!!
ikaros2 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Πιστεύω καλύτερα να πάρεις usb wireless adaptor για να μπορείς να το χρησιμοποιείς και σε άλλο PC αν θελήσεις. Αν και δεν το έχω το router που σε ενδιαφέρει, σε όλα τα forums διαβάζω πολύ καλά λόγια.
kattistt Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Zyxel εχουμε εμεις εδω στην δουλεια και ειναι πολυ καλο, δεν εχει βγαλει προβλημα εως τωρα! Εταιριες δουλευουν με αυτα τα routers! Και γενικα τ απροτεινουν πολλοι!
poulinos Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 ZYXEL.PARA POLI KALO K NORMAL TIMI.ego tha protina pci karta.megaliteri kerrea.idia marka i oxi spania exo dei provlima kai auto itan logo palion drivers.taxixites idies ektos an den exis usb 2
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 vigor drytek ine kai apo ta liga pou dinoun backup isdn.alla kai ego san arxi zyxel.
binary_dreamer Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 μια πρόταση. Πάρ ένα που να έχει και ISDN backup ώστε σε περίπτωση που κοπεί η σύνδεση σου (ΟΤΕ είναι αυτός) να έχει την εναλλακτική να μπεις με ISDN backup χωρίς πολλά κόλπα απλά και μόνο με τον ίδιο εξοπλισμό. Το draytek vigor είναι αξιόπιστο για τέτοια δουλειά.
poulinos Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 an kai se spiti den exei noima to isdn backup.xamena lefta ektos an kegesai toso.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.